Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 42
Ну по рівню розкриття свого таланту, гадаю що у Хачеріді він не розкритий і на 50%. Тому, що у зв"язку із важким характером Євгеній сам собі ламає кар"єру і втрачає можливості.
Але ці складності характеру повинен "вирівнювати" тренер та знаходити спільну мову з гравцем, мотивацію на полі, навіть користуватися "цими складностями" повинен задля команди тощо. Характер у Хачеріді явно не лідерський, але є агресія та фізична вправність, а те що часто "ломається" то мабуть більше питань до фізкультурників (тренерів з фізпідготовки" Динамо.
Показати
карузо312, Якщо людина вперта, то який би не був тренер нічого не зміниться. У Вас натяк на те, що тренер не допрацював з цим гравцем. Але звідки Вам це відомо?
Ось вам і тікі-така))
Далі ЛЧ без Барси! Хоч я за неї і не вболіваю.
Показати
карузо312, так они в тики-таку при Энрике и не играют
они играю в конкретный колхозный футбол, отдай мяч Месси или Неймару и эти парни разберутся, кто не верит пересмотрите полуфинал с Баварией, когда Барса брала ЛЧ. Еще одна поправка, тогда Иньеста был в волшебной форме.
Просто в этом сезоне сразу не идет у двоих - Месси и Суареса. Для меня в обще дико, как такой клуб может рассчитывать только на троих игроков. Скамейки в обще нет, игру некем усилить, или Гомеш это усиление?
Юве Барсу не отпустит, это не ПСЖ, и Аллегри не Эмери, у которого комплекс Барселоны
ждем перестройки Барсы, там пол команды надо разогнать
...і ще, Антон я апелюю не до Вас, а до Tyrant, який написав, що Ярмоленко майже завжди віддає пас... подивіться мої коментарі в цій темі і інші... визрозумієте, що бачення нинішнього динамівського футболу в нас майже збігається))
Показати
карузо312, Вибачаюсь) і дякую за толерантність та розгорнуту відповідь замість банальної критики) Я б залюбки відмовився від всіх своїх слів критики в бік команди за яку вболіваю з дитинства, якби побачив хоч якісь зміни в дії команди...
а давайте прийдемо разом на стадіон на матч з Олімпіком, сядемо дивитись у дуже зручному місці і я Вам покажу навіть на прикладі, як грає Динамо, а особливо Ярмоленко при атаках, куди зміщується, куди і коли дає пас і які в нього варіанти, а Ви потім самі проаналізуєте його гру))
Я вважаю, що Ярмоленко грає достатньо добре, якщо говорити про наш рівень чемпіонату, а наприклад, якщо дивитись на нього в ЛЧ чи ЛЄ, куди він дівається? Від нього кожний вболівальник очікує гри на рівні чемпіонату, маю на увазі такої переваги над іншими, а не виходить, чому? Тому, що він не вміє грати на швидкості, не вміє на швидкості думати, не вміє бачити поле... хоча якраз цього гравця можна навчити...
Показати
карузо312, Да кто ж спорит, он без сомнения лучший игрок в Украине не только на своей позиции, а вообще... Но что он что Коноплянка индивидуалы в большей мере... Команды уровня Олимпика можно вдвоем пройти всю оборону по фланге хоть пару раз за игру и вроде норм... Но когда идут еврокубки то там поставят на Ярмолу 2 норм защитника и наше нападение просто выглядит как детский сад. И да Скорость принятия решения зависит от самого футболиста от части... в основном зависит от наиграных комбинаций и указаний тренера, не умеют освобождаться... им пространства никто не даст если они будут на месте топтаться всю игру...
А вообще давай посчитаем сколько раз за игру Ярмола даст резкую передачу на ход Морозюку!!! Как говорится "вызов принят")))
карузо312, якщо вийде, то обов'язково схожу на гру.
Дід Панас, можна запитати Вас? без дозволу запитаю... Яке Ви маєте відношення до футболу, крім того, що Ви вболівальник? Мабуть Вас все влаштовує в грі в Динамо, але коли читаю ваші коментарі, то вони говорять про інше ніж написане зараз... Ми дивимось чемпіонат України за участю Динамо в паралельних світах? Ви дивитесь одне як вболівальник, я бачу інше... я дивлюсь як тренер))
Показати
карузо312, ніякого відношення я до футболу не маю, але це не означає, що не можу мати власну думку, яка не півпадає з Вашою. А тут навіть не думка, а факт - Сілва віддав низку асистів саме з передач Ярмоли і цифра в 2 паси не визнає жодної критики. Тож це звичайний жарт.
Сумно з того, що він сміється з правди...
Тому, що Андрій дійсно грає більше на себе і не бачить тих, хто робить забігання, а це як для команди погано, це втрати непотрібних м"ячів, це контратаки на наші ворота тощо, але наразі не про Андрія...
Гадаю Данило в свій час приніс багато користі команді і за все що він для неї робив щиро дякую!!! Хай щастить в житті!!!
Показати
карузо312, да шутка это, десятки голов были забить с прострела силвы с фланга, а пас ему туда на забегания отдавал именно ярмола. У них отличная взаимосвязь была
карузо312, якщо є забігання, то Андрій віддає пас майже завжди
Дід Панас, ...а в чому слабкість? Те, що він не став звертати увагу на особу яка пропила свій талант?
ДУрні говорять словами, розумні доводять справами, а мудрі - беруть досвід розумних та обходять дУрнів.
Вважаю, що він зробив правильно, не перейшовши на лихослів"я...і тим самим не дав шанс Мілевському ще раз зайти в соціальні мережі і попіарити себе замість того щоб піти на чергове тренування... Ось такий парадокс))
Показати
карузо312, да я и не спорю) Просто смешно, когда бревно и алкаш решают что лучше - быть талантливым и все пропить, или быть бездарностью, но играть в топ клубах)
Javdet, та яка різниця... ну судяться люди між собою...судяться в різних інстанціях... і що?
...до чого тут втручання держави у футбольні справи?
Показати
карузо312, судятся клуб и футболист. Они решают чисто футбольные дела в суде общей инстранции, что запрещено. Это ответственность ФФУ. Хотите играть в мире? - играйте по общим правилам. Не нравятся правила - играйте в своем чемпе без еврокубков, ЧМ и ЧЕ. Все просто.
Питання більш риторичне... і саме до юриста Коробки...
А чим держава в особі Франківського суду м. Львів втрутилася в справи футбольні?
...при цьому, сам юрист Коробка не навів інформації щодо суті справи та яке рішення і з приводу чого було винесено.
Так само не навів інформації, які саме "всі норми" ФІФА та УЕФА були порушені?
Показати
карузо312, нет смысла дублировать то, что уже было. Всем известно по поводу чего идут разговоры. Даю наводку: ищите по тегу "карпаты" и "гудыма".
...странно! А зачем он нам нужен был?
Показати
карузо312, Наверное потому, что у нас нет нормальной альтернативы Ярмоленку, Гонсалесу и Циганову. Громов не тянет вообще, а больше и нет никого.
No results found.