Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 28
Pavlo, ато як діда руминського не було, то всі прям бігли на стадік і не було місця?
Показати
Eugene, при Реброві навіть непогано ходили. Я розумію, пандемія, але на шахтьор ходить трохи більше, ну це що і як взагалі ? Як таке може бути? Ось це показник.
Friday, ну не зовсім так, 14 слов і 88 заповедей девіда лейна, згугліть більш детально тему цьог опитання.
Показати
Eugene, Угу , от Лейна к Гитлеру через Кукусю
і ще одне, я був просто убитий призначенням цигана, але потім, сів обдумав, і вирішив для себе, що блін, я за клуб вболіваю! не за сурка не за тренера! за клуб, за його історію, традиції, за ЧЕМПІОНСЬКИЙ клуб, клуб мого рідного міста, а тренери і президенти це це річ минуща, сьогодні є завтра нема...
Показати
Та хіба лише сектор деградував, якщо крім ультрас ніхто скандувати не вміє? Можу зовсім дурне питання задати, а чому тихенько мовчать, коли Суркіс про свої трати розповідає? Мовлячи, що ніхто не йде купувати Динамо. А він його продає? Ті гроши звідки на нього бере? Де ж він їх заробив и заробляє, дуже цікаво. Може там ще є, та хтось знайде та купить. Але кричать про Луческу... То може їм саме Суркіс платить, щоб на їнше не було уваги?)
Культура вболівання не може бути окрема від культури взагалі. Клуб може сам регулювати фанатський рух, створити фан-клуб, який буде вболівати піснями, зарядами и іншим. Де це? І де глядачі?
vovan19, до чого тут УПЛ ?
Показати
Eugene, ви що через слово читаєте? Я хочу дивитися єврокубки і УПЛ, тепер вони будуть у різних трансляторів, значить треба підписуватись на 2-х трансляторів.
прокинувся сьогодні вранці в такому настрої наче ми хлопнули барсу, на підсвідомовсті просто пофіг на результат коли команда так грає, такі ігри просто не забуваються.
п.с. Marca як завжди, навіть порядок моментів не можуть описать, зпочатку був 1 на 1 Супряги, а потім вже Циганкова.
Показати
Eugene, у Цыганкова было два выхода 1 на 1. Один до момента Супряги, второй после.
DK 2020, я не прихильник акцій ультри, але й ти несеш дурниці якісь, по перше нікому не принесе користі війна з ультрой, по друге ніхто воювать не буде, кому воно всралось бить морди друг другу?
Показати
Eugene, А никто им и не собирается просто так бить морды. Сейчас мяч на их половине поля, когда состоится матч со зрителями, тогда и будет видно что делать дальше. Если эти отморозки сорвут игру, клубу влепят технарь или следующий матч без зрителей, то поверь, найдутся те люди, кто надолго их заткнет.
Чук и Гек, вже давно не дивлюсь повноцінно ігри, лише обзори матчів або взагалі тупо результат... дожився блін((
Показати
Eugene, да так уже наверно больше 90% болельщиков ДК делает. Но переживаний за результат от этого ведь меньше не стало?
мені всерівно скільки пенальті, чесно поставлені чи ні, мене бісить лише одне, що ДК забиває колосу лише з пенальті, а не гри! і це просто ГАНЬБА! а те що наші гравці тупо шукали пенальті, симулювали, падали, це теж просто сором... мені соромно, а гравцям мабуть пофіг...
Показати
Eugene, Зорі забили три з гри, Олександрії п'ять, в чому справа?.
Eugene, соглашусь, бесит.... но какой газон и ливень... скользят ноги, подкаты... подкат на красную колосом не смотрят вар... вас не бесит? Бесит пенальти? Это часть... забили бы со штрафного, бесило бы колво штрафных?
Serg, кращей йдіть підучить "матчасть", долер не дешевий має бути, а стабільний, і коли він дуже росте або дуже падає це дуже шкідливо для економіки!
Вже зараз дефіцит бюджету страшенний бо держава не доотримує із за низького курсу, всі експортери втрачать гроші, і потім не дивуйтесь коли людям перестануть платить гроші, бо їх бананально не буде!
Показати
слушай иди матчасть учи ты, быстро рос он когда взлетел в 5 раз до 40 гривен, и быстро падал когда потом резко упал с 40 до 20 с чем то, вот то было быстро, а сейчас медленно, прогнозируеммо, стабильно и постепенно.
CosSsackMamay, дайте людині хоч 1 раз збори провести, а потім по результатам вже судить.
Показати
100%. Но свет в конце тунеля очень слабо виден.
Eugene, ну да, дай еще пол года топтаться в болоте.
No results found.