Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 194
Русину треба тверезо дивитися на речі, так як Яремчук в свій час, в Динамо йому не заграти, треба вибирати собі свою команду і будувати кар'єру.
Показати
Або все життя "доказувати" і їздити по орендах.
Барвiнок, занадто багато пустих слів про теорію ймовірностей, один мій знайомий любив часто говорити, що якщо посадити певну кількість шимпанзе з друкарськими машинками, то в теорії одна із них може надрукувати роман. Ще кажуть і палка раз в рік стріляє. А якщо по суті, то з відео з Бущаном та ультрас якраз видно ображених хлопчаків, які розпустили соплі (чи може в сучасному світі так виражатися не толерантно, щоб не образити чиїсь почуття?). Насправді великого розуму не потрібно щоб вивчити півтора слова англійською і потім горлопанити "Луческу go away". Хотілося б почути яка альтернатива? Яке раціональне рішення даної ситуації?
Показати
Повний Капець, до чого тут теорія ймовірностей? Є ситуація, за якої думки вболівальників розділилися. Одні пишуть - придурки, свині, стадо баранів і т. д. Нікого, крім себе не чують і не хочуть чути. Може, в інших більш путні вислови. Але їм слова не дають. У стрічці новин тільки компліментарний контент. Фани Луческу слів не добирають. Дискусії як такої немає. Є суцільний потік беззастережного захоплення вкупі з нечистотами на адресу тих, хто іншої думки. Нормально? Вам це подобається?
А от хотілося б почути? Звісно. Але це буде можливо, тільки коли нададуть слово. Я свою особисту позицію щодо альтернативи висловив у блогах. Що думають ці хлопці, крім того, що Луческу треба гнати, не знаю.
Spasibo Dedu za Pobedu, з вами можна було б погодитися якби не коментар про Реброва. "Неразбериха" чи ні, найбільша заслуга Реброва це навіть не чемпіонство і не успіх в єврокубках, а клубна вертикаль, яка була фундаментом для успіху на десятиліття наперед. До нього цього не робив НІХТО, навіть великий Лобановський. Нажаль послідовники рознесли той фундамент в пух і прах.
Радію цьогорічному чемпіонству (яке практично в кишені) але давайте будемо об'єктивними, кроти переживають зміну поколінь і у них далеко не все гладко як ви тут розписуєте.
Показати
Повний Капець, Давай будем объективны - Ребров после Блохина получил самый сильный за десятилетие наверное состав поподбору, такак были всего за год до этого потрачены сумасшедшие как для динамо бабки натрансферы Ленс, Мбокани, Беланда, Антунеш, Вида, тот же Мораес чуть поздже, также были в команде в топовых кондициях Хач, Драгович, ЯРМОЛЕНГО в расцвете сил и умений! - ребров пришел на состав ЭГЕГЕ - как миниму не слабее чем у кротов н ато время! При этом кроты оказались в те года в подвешенном состоянии метаясь то там то здесь... при всем уважении к Реброву, тогда он впервые взял серьезную команду и набивал по сути шишки, говрить о том, что он в то время был ТРЕНЕРОМ - было рано, то что он строил вертикаль - это все хорошо и непременно дало свои плоды, но опять же, когда команду прижало и президент не смог "избавиться от неугодных" игрков, котрые на контрактах с котрыми именно Ребров перестал находить общий язык и общее понимание, он прсто свалил, по итогу разбазарив и топовый актив покупок предыдущих лет, и к третьему сезону у руля и уже без испанца в помощниках проиграл чемпионство... Ребров не стал продлевать контракт и находить пути решения проблем, кроме как разогнать пол команды и НАКУПИТЬ НОВЫХ (на котрых увы денег уже не было, так как имено в те времена пошли проблемы у суркисов с баблом по привату)... так что ушел я думаю ребров в самую трудную минуту....
lazik, які тепер можуть бути претензії до Каті? Якби не вона не було б пенальті а значить і перемоги.
Показати
Повний Капець, проходило неймовірно багато часу поки Крівушкін біг дивитись повтори , ВАР це не секс по телефону тут чим повільніше приймається рішення - тим гірше .
Дід Панас, ви це зараз серйозно? Накосивши стільки бабла як Тайсон при кінці кар'єри можна за копійки заради розваги пограти і за рідний клуб.
Показати
Повний Капець, вы так говорите типа Андриевский там бедует, а минималку в 6 тысяч играет) Он уже тоже себя обеспечил на всю жизнь. Люди, которые могут себе позволить отдыхать на Мальдивах уже тоже накосили бабла что и внукам хватит. Это ж не игрок дворовой команды говорит.
Я не можу повірити, що Караваєв попав по воротах... Я сплю?
Показати
Ви засинали 2 рази ))
Сидорчук відбирає м'яч добре, але пас вперед це щось страшне.
Показати
Повний Капець, это он у колоса хорошо отбирает... зато подборы - плохо.
Andriy, а чого ви хотіли, якщо через хитке фінансове становище клубу команда практично будується заново кожного сезону?
Показати
Повний Капець, ага, так и у нас. Не комплектуется совсем...
А за що стільки мінусів?
Показати
Повний Капець, ну наверное его стронники тоже не понимают, что те командехи создавались лишь как пиаринструмент для агрофирм хозяев ;)
Чи на думку Шахова для того щоб нормально судити обов'язково потрібен пісюн?
Показати
Та ні! Треба розуміти футбол! А Монзуль і розуміння чоловічої гри поняття несумісні.
No results found.