Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 87
Хлопці! Від Крави толку більше ніж від ваших тупих постів, що свідчать про повну відсутність розуміння футболу! Почитаєш деякі висери - ну дебіли з дебілів котрі думають, що вони доки в футболі.Скільки можна тупити?
Показати
С Вашей точки зрения нереального уровня понимания футбола, какая главная задача нападающего?
Хлопец !!!! Ты поляну попутал- здесь обсуждают футболистов, а не болельщиков. Кто не может внятно сказать про Мбо или Кравца, а только про оппонентов -тот сам тупица и есть.. )))))
У нього інший рейтинг - там де ай-не-не!!
Показати
рассмешил)))
Закривати треба всі кордони, всі стосунки і зв'язки з дикунською раїсєю. Всіх хто хоче в раїсю за колючку кордону разом з окупованим донбасом. Набридла вже ця мерзенна сволота. Потрібно відмежовуватися від цього всього гівна!
Показати
А как же Андронов с его "Вперед, Днипро!"? А как же Нагучев с его "Держитесь, ребята!"? Надоели такие как Вы, жаждущие крови и ищущие войны.
От ти нічого не знаєш, але смієш судити чи правильно хтось робить.
Показати
имс всегда славился "своими" людьми у власти клуба и кто знает, с какой корыстью он их нанимал. ему впервые улыбнулась удача, в этот раз, с выбором гл. тренера. кто знает, кто знает...
Чи Суркіс п'яний, чи то в Резо в'юху брали:))) "наш среднюю линию", "и они наше доверие оправдал"
Показати
То так напечатали з помилками :)
Чому саме з Тео? Таке враження, що люди або не дивляться футбол або його зовсім не розуміють
Показати
якщо в когось погляди не такі як у тебе, це ще не значить,що він нічого не розуміє в футболі. Скільки людей, стільки й думок. Якщо не погоджуєшся з моїми думками, можеш вступить в дискусію, а не розказувать хто тут що не розуміє)
Всі провідні чемпіонати - це турніри в два кола! Реально треба перегляну в бік послаблення вимоги до Прем'єр Ліги і заповнити її на рівні 16 команд. Так, закрити очі на піжонські умови і перетерпіти. Були часи коли команди вишки ночували в холодних сараях, готелями їх не назвеш. Цим самим ми принесемо великий футбол в міста України. Цим самим зарплатню наших футболістів зрівняємо з більш реальними сумами. Так жи вуть більш розвинені країни зі своїми чемпіонатами і їздять на мундіалі, а у нас стадами мармозетки закупаються і якесь румунське било буде вказувати цілій країні!
Показати
+
Автор: Андрий
20 листопада 2015 15:58
ФОМЕНКО! (Або особливості українського менталітету)
Для того щоб не робити помилок в майбутньому ми повинні знати, пам’ятати свою історію. Майбутнє, для нас вболівальників і всього українського футболу – Євро-2016. Принаймні, в розрізі національних збірних в наступному році...