Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 87
Коментарі по темі:
Мені просто цікаво! Скільки б строків дискваліфікації і грошових штрафів отримало б це сепаратиське чепушило в будь-якому іншому чемпі, за свої висери?!
Показати
ДА НИ СКОЛЬКО. потому что такого ху..ни не ни в одном чемпионате!!!
Що за вищання на кшталт "на кой..." і т.д.???!!! Чи може краще грати в 5 команд і в 12 кіл?! Для чемпіонату потрібні команди! Якими б не були засранцями Шуфрики - в Грозного гравці ростуть! Ростуть у вишці, а не бозна ще де! Якщо ці хлопці вийдуть проти Динамо - даю гарантію, що не буде такого розставання булок як в мумійовцев перед позорним табором! А глорам, яким щось не подобається - та дивіться собі спокійно свої "реало-ліверпулі"!!!
Показати
Тобто Ви вважаєте нормальним явищем, коли в команди 90% гравців арендовані і тільки 10% (а може і менше) на контракті? Чи для Говерли це нормально, а для Іллічівця зась? Якщо знайдете аналоги в інших країнах - з мене, як мінімум, вибачення. І добирайте слів. А то "вищання", "глори". Таке враження, що Ви єдиний і неповторний патріот "Динамо" та України. Немає можливості у "Говерли" набрати повноцінний склад - професіональний статус забрати, хай грають в любителях. Та й з приводу 5 команд в 12 кіл - це Ви перегнули. Мабуть слабенько орієнтуєтесь в українському футболі або давно не цікавились тим, що відбувається на перефиріїї. До речі. Колись так як зараз "Говерлу" тягнули за вуха "Прикарпаття". І де команда зараз? А молодь краще не в Говерлу відправляти, а в умовні "Словани".
Коментарі по темі:
34 Мякушко Сергій
Показати
Не обратил внимания спс.
Не має більше такого гравця як Аруна! То й добре!
Показати
Поки що це оренда...
Не факт! Ярмола таки сильніше майже в усіх компонентах гри!
Показати
разница в том, что Гвардиола своими глазами видел в очном противостоянии Кротов и Баварии, разбирал и т.д. Дугласа от а до я. А кто такой для него Ярмола? ;)
Не виникають питання, чому Салах не заграв в Челсі? Чому певної черги серед грандів не має? Може це моя особиста думка, але в очі кидалося, що у нього з футбольним інтелектом не все гаразд, а може то ігровий егоїзм шкалить і тому здається, що футболіст не для колективу!
Показати
Бывает. Не его команда.
Всі хто радий кротівні - йшли б ви на зуй!
Показати
взаимно...
Не потрібно язвити! Все чувак правильно сказав. До речі, тут Динамоманія, а це чудо гнало на динамо зовсім не гарні речі! І нехай він грає хоч до пенсії в усіх кращих лігах, але це не відміняє того що дійсно чортило!
Показати
ну тогда канешна, бан ему. Как и всем, кто гнал на Динамо. Посидим в тишине.
Я розумію, що "Саша" він наш! Але до Піке йому далеко-далеко. А тут і культура паса (це не техніка) і... Та що там явні речі обговорювати! Проте в тебе є доля практики, в Барсі ж виблискував технар Чигринський;)
Показати
Да ну какой Чигринский??? Я вчера смотрел на Пике и не увидел ничего особого и для меня наш это Хачь. Давай у каждого будет просто разное мнение, а оно как и дырка в заднице у каждого есть и в принципе разная :-))) Хачапури в Барсу!!!
Якщо для тебе слова Суркіса, в даному аспекті, і символічна збірна ЛЄ - це ВСЕ! Тоді й мені все зрозуміло. Хоч вгадаю? Ти з тих "фанів", котрі спостерігають тільки гру на євроарені та трохи всередині і тільки з більш сильними клубами? Для тебе чемпіонат України, КУ - це відстій? Ти повторив свій месидж, тож і я повторю - ці всі рейтинги і бали - повна дурня! Хачеріді не кращий в сезоні!!!
Показати
Я доверяю своим глазам, а смотрел я все матчи этого сезона, за исключением одного-двух, конечно, в основном, по телевизору. Хачериди играет максимально стабильно из всего состава ДК. А у Ярмолы стабильность - главная проблема, хотя со временем у него в этом плане становится лучше. У моего отца - болельщика с 40-летнм стажем, да и большинства друзей - мнение такое же почему-то. А великий "читач Динамоманії" Андрей, зарегистрировавщийся месяц назад, решил свое мнение как единственно правильное навязать, причем вразрез с фактами, статистикой и мнением авторитетных источников.
Автор: Андрий
20 листопада 2015 15:58
ФОМЕНКО! (Або особливості українського менталітету)
Для того щоб не робити помилок в майбутньому ми повинні знати, пам’ятати свою історію. Майбутнє, для нас вболівальників і всього українського футболу – Євро-2016. Принаймні, в розрізі національних збірних в наступному році...