Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 87
Як прикро, що самий-самий футболіст світу так скотився. Я його розумію, як людину , що вибралась з трущоб, але щоб так з талантом... Які там мессі-роналду, так як він з шариком "спілкувався" не бачив нікого. Не бачив Пеле, але Марадону пам'ятаю - курить сахарний тростник, в порівнянні з Діньйо!
Показати
Андрій, во все времена те которые общались с шариком как Ронни,занимались футбольным фристайлом.А вот как футболист во всех смыслах он несоизмеримо далёк от всех тобой перечисленых людей.
В ФАРЕ 100% якась проплачена провокаторська морда, тут і до "Ванги" не ходи!
Показати
Андрій, ну так по восточной Европе там работает все тот же Клименко (кажется фамилия), который кричал, что у нас во Львове размахивали фашистскими флагами. Таким он называл красно-черный флаг, который сам же внес в брошюру запрещенных ФАРЕ символов. После этого помнится львовский стадион дисквалифицировали.
Правда после протестов со стороны Украины, они должны были исключить наш красно-черный флаг из списка запрещенных.
ЗЫ. Дабы себя оправдать они приложили видео, на котором 2-4человека якобы (!) ухают изображая обезьян. При чем делали это в сторону Эдмара, но на видео звуки точно расслышать сложно.
Якщо б я був з даунбаса то сказав би, що це все : Оправдания терпилы!
Бляяяяяяяя, цьому .... краще програти Шахті 3:0....???!!! Ах да... вінже звідти...
Піде він після розгрому в двох іграх від Челсі?
Показати
Андрій, пойдешь ты, после поражения Челси от Динамо.
Вся справа, що ті говно кидають, але косяки виправляють, а в нас все так культурно, тільки от результат нижче "0"
Показати
Андрій, и какие они "косяки" исправляют ? С Реалом,ПСЖ после Баварии ? Ну обыграли полудохлое Динамо с абсолютно мертвой полузащитой, хоть Аруну возвращай,блин.
Андрій, тільки ми покищо в Лізі Чемпіонів з 4 очками на першому місці, а Шахтар - з 0! Тому я чесно кажучи не бачив, де хто виправляє помилки...
Андрій, 100%. Все нытье Луческу - дымовая завеса, для себя он четко делает выводы.
То виходить так, що був би Рибалка - кротівня забила б на один м'яч менше, бо весь час володіння шариком був би потрачений на перепасовку Рибалка-Шовковський
Показати
Андрій, Совершенно верно!!! Я точно такого же мнения Игра Рыбалки состоит в основном, что бы отдать мяч ближнему, без риска.. Лично я не вижу какую пользу приносит Рыбалка Вижу как старается Вида как выкладывается, борется в каждом эпизоде. А вот Рыбалку не вижу .. Что есть, что его нет .. Так лучше нет и может это место занять ПОЛЕЗНЫЙ ИГРОК ИМХО.
Tyrant,
Будеш після гри горланити, що останній раз ходив на гру?:)
Показати
Андрій, ні, я підтримую команду незалежно від результатів.
Ну що, панове тупорилі фанати і оптимісти, безголові "мінусовальщики"! Я розумію, що вболівальник як під алтарем - в радощах і в горі... Але в горі можна бути з Металлістом і т.п. Але зі стадом телепнів під проводом ніякого тренера "станіславіча"... Ні-ні!!! Я не критикан. Я давно вже отримую від псевдовболівал котрі не тямлять в елементарних футбольних речах, на горіхи. Але за що? За те, що говорю реальні речі про недолугий тренерський штаб? За те, що я 40 років витрачаю своє здоров'я, вболіваючи за Динамо і при цьому бачив багато речей, але ніколи не думав, що Динамо буде жалюгідним двійником казанського Рубіна з недолугим тренером. От скажіть панове - що робить Динамо на тренуваннях, коли вони не володіють елементарними футбольними речами. Я ж не вимагаю чогось більшого аніж просто грати в футбол. В цирку ведмедів вчать на моциках їздити, а тут не можуть ввести аут!!!! Просто позор!!!!
Показати
Трудно не согласиться, тоже постоянно об этом пишу!
К сожалению не могу убрать все минусы!
Ну що, панове тупорилі фанати і оптимісти, безголові "мінусовальщики"! Я розумію, що вболівальник як під алтарем - в радощах і в горі... Але в горі можна бути з Металлістом і т.п. Але зі стадом телепнів під проводом ніякого тренера "станіславіча"... Ні-ні!!! Я не критикан. Я давно вже отримую від псевдовболівал котрі не тямлять в елементарних футбольних речах, на горіхи. Але за що? За те, що я 40 років витрачаю своє здоров'я, вболіваючи за Динамо і при цьому бачив багато речей, але ніколи не думав, що Динамо буде жалюгідним двійником казанського Рубіна з недолугим тренером. От скажіть панове - що робить Динамо на тренуваннях, коли вони не володіють елементарними футбольними речами. Я ж не вимагаю чогось більшого аніж просто грати в футбол. В цирку ведмедів вчать на моциках їздити, а тут не можуть ввести аут!!!! Просто позор!!!!
Показати
недофан))))
Ти всі плей-офи бачив? І справа не в тім чого ми не програли, а втім, що свого не виграли! І трапилось це не сьогодні. Принаймі переважна частина трапилась в грі з словацькими дуболомами!
Показати
Свое мы как раз таки взяли, но этого недостаточно.
MaxLandsky,
1. Це давно не краща збірна Європи!
2. Яущо лізек комусь давати поради, то треба розуміти суть самої розмови і не кидатися тупими звинуваченнями. Хоч не здивуюся якщо твій рівень сприйняття футболу на рівні Фоменка та його прибічників
Показати
Андрій,
1. Чтобы избежать оценочных сужденый под "лучшая сборная Европы" понимаю "действующий чемпион Европы" (победивший в финале 4:0)
2. Суть разговора я понимаю и обвинениями в стиле "буратино" и тд оперируешь ты, что чести не делает.
Фоменко не считаю тренером очень хорошим, далеко не лучший вариант из тех, которые были когда тренера выбирали пару лет назад.
Но: промежуточная задача выполнена, из группы вышли. До результатов плей-офф судить о работе текущего штаба - преждевременно и неумно.
Автор: Андрий
20 листопада 2015 15:58
ФОМЕНКО! (Або особливості українського менталітету)
Для того щоб не робити помилок в майбутньому ми повинні знати, пам’ятати свою історію. Майбутнє, для нас вболівальників і всього українського футболу – Євро-2016. Принаймні, в розрізі національних збірних в наступному році...