Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 142
а дружина його просто так написала "Україна"...от просто захотілося їй)
Показати
географию учит
А дружині можливо хочеться,підтримати чоловіка що той мол має вже роботу.А сам Сарате про Україну мабуть матиме таку уяву,що надає йому впевненість в тому що мінімум зусиль в такій країні робитимуть його зіркою,а те що тут пахати треба і не меньше ніж в Італії він може і не знати!
ахаха))ну і навіщо вони його купують??)))
Показати
А вони його і не купують,вон Нету теж майже купили хоча ще задовго до Нету як Блохін так і Суркіс сказали що захисників ми більше не купуватимемо до закритя трансферного віконця,і так буде з Сарате!
да Блохіну взагалі начхати!він сказав от такий-то гравець мені треба...і все! да і про:"Сарате не кращий за Рубена" - це выгадка, нічого він не казав!просто так вже достало, що всі всьому вірять і роблять з себе спеціалістів!
Показати
Про Рубена і Сарате це правда! А ти з себе спеца не роби! І Блохін не казав що йому треба цей Сарате!
це тобі Блохін сказав???
Показати
Так,я читав інтерв*ю Блохіна на якомусь з форумів,навіть можливо на цьому,просто я не запам*ятав де я читав і можливо це була Динамоманія!
взагалі-то закордон можна писати двома способами!!!
Показати
Не треба плутати відмінки! По расейськи теж за границей (где?) и заграница (что?). За танком, за магазином и т.д.
він фізично слабий!
Показати
Фізику можна підятгнути (головне щоб не зламався на зборах).
Он явно сильнее Бакенги?
Коментарі по темі:
а скажіть будь ласка, чим же вам не вгодив футбол.юа???чим же він продався? тим, що написав "виражаєм подяку Кротам за можливість здійснювати репортаж"??? дак вони всім нашим клубам таке пишуть, бо ті їм дійсно допомагають! а в першому виділеному абзаці десь написано "Адріано молодець, класно забив, розібрався з захистом" Все по суті!що ви постійно плачите?!
Показати
А що з подвійними стандартами робити? Та весь світ розкритикував кротів за відсутність фейр-плей, а тут навіть слова не сказано! Де ж основний принцип журналістики: об*єктивність і неупередженість??? Тут лише прокротівське і лояльне висвітлення ситуації! Цікавий епізод був в перекличці на футболі (коли вчора Михайлюк і Малиновський коментували епізоди важливі всіх матчів), так коли дивились це момент то Олександр озвучив як порядний журналіст і коментатор, що це порушення норм моралі і нечесна гра. Малиновський же тихенько так промовчав і перевів мову, ну ніразу він не заангажований наш :)))
Коментарі по темі:
я б, наприклад, хотів би Гончаренка з БАТЄ!як на мене. дуже перспективний і кваліфікований тренер, прогресує, проходить стажування в кращих клубах Європи, молодий!
Показати
да ну.. не гони))
да який таран??? нам швидкий технічний треба!
Показати
Бангура??
нам оба нужны! Рафаель и Кардосо - было бы идеально!
Коментарі по темі:
хаха))) ОФІЦИАЛКА вконтактє...дааа, дожились!
Показати
ну по крайней мере источник куда лучше чем предыдущие с вирусами!
Автор: DKfan
12 червня 2010 13:01
Дорогі творці нашої улюбленої Динамоманії!
Так як багато з нас хочуть бути в колі останніх подій зв'заних з нашим улюбленим клубом, у мене виникло питання:"Чи не має в ваших планах створити мобільну версію сайту?"  Не завжди є...