Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 86
С победой. Даже шептать тяжело
Показати
я тебя понимаю :) Главное мы отомстили жабоедам))))
А до цього часу не ясно яка в нього позиція? Не збагну як львів"яни можуть не то що вболівати за "купу гівнюків", а навіть бути присутніми на матчі
Показати
100 %
Взяв би ти та й скинувши динамівську атрибутику пішов кудись далеко "хлопать" сепаратистсько-циганському табору. Теж мені динамівець! Фууууууууу
Показати
А с чего бы это на международной арене мне болеть против украинского клуба? Не скажу, что буду болеть Шахтер, но и желать ему поражения тоже не стану. Как то так. ЗЫ. Или ты считаешь, что после этого я перестану быть фаном Динамо? Не все измеряется черным и белым, существуют и другие цвета, так что не надо тут лозунгами разговаривать.
Який підхід? Я б дуже хотів подивитися на хазяїна підприємства, який платить величезні гроші, а робітник то на лікарняному, то на ... Взагалі зрозуміло? На першому місці повинен бути професіоналізм. Чи може футболісти виходять на пенсію в 65?
Показати
Взагалі не зрозуміло. Трикрапка занабто таємна.
Ми, вболівальники, нормально сприйняли. Окрім того, що Макаренко таки вилікується і потім буде, як кажуть, "приємна головна біль". В світлі того, що ми не знаємо яким вийде після травми Макар - цей трансфер просто необхідний. А от Селіна потрібно вже зараз кудись випихати! Він - тільки навантаження на зарплатну відомість. А от Цурікову треба братись за голову. Гравець він не поганий, але там з психологією не все гаразд (добре буде як не з прихікою). В цілому, позиції у нас закриті. З врахуванням зовсім не поганої молоді є у нас надія на майбутнє:)
Показати
Не буде ніякої головної болі - Антунеш основний, Макаренко - на підміну.
Замість кого - ось питання!
Показати
Вместо Рыбалки,я по сборам не увидел что он чем то ему уступает,а первый пас значительно лучше, плюс удар мне больше понравился,минус может только опыт,но правильный подход может нивелировать.
Вместо Рыбалки,я по сборам не увидел что он чем то ему уступает,а первый пас значительно лучше, плюс удар мне больше понравился,минус может только опыт,но правильный подход может нивелировать.
Та ніхто тебе "хижаче" тримати не буде. Звісно, якщо ти комусь будеш потрібен за ту суму, що затрачено на тебе. Але якщо грати так будеш як на КАН-і - то Говерла буде мрією. Завчасно попрошу не заступатися за Мбо з коментами про його яскраву гру на КАН-і. Гли не показник, тим більше такі. В усьому іншому - пішоход ледачий. Правда, роблю поправку на партнерів - тихий жах. Всеодно - сьогодні вдачі
Показати
"Голи не показник" А що тоді казати про Кравця? Гру він завжди показує жахливу, гольових немає, одні кострубаті голи..
Може він мав на увазі відомий бестселлер?!:) Це я про планету. Щодо ігрових якостей - досить різнопланові гравці. От хто знав Мбокані в 25 з тутешніх дописувачів:) А без приколів - втовкувати в бруд Кравця лише за те, що у нього період коли м"яч не йде, а хто грав той знае, що бува й таке, це якось не красить вболівальника клубу. А може той не вболівальники зовсім?
Показати
не йде ... это про Кравца ! ему просто не дано !!!
Поддерживаю. Тут постоянно регистрируются какие-то бовдуры, которые тупо поливают грязью всех. Попробуй разбери-с какого они табора.
Ну, допустим, те кто хоть немного следит за чемпионатами не топ-5 - знали. Но дело ведь не в этом, Мбокани прогрессировал всю свою карьеру, и мало-мальски вышел на сегодняшний уровень, причиной этого стало то именно то что, как не парадоксально звучит, Мбо именно форвард. У него есть самое главное что должно быть у форварда - эгоизм и хладнокровие. Насчет Кравца, так он всегда так играл! Начиная с матча со Спортингом, когда вышел у Лужного, заканчивая матчем со Стяуа Кравец играл на одном и том же уровне. Не более. Если раньше все его промахи можно было списать на молодость и неопытность, то сейчас это сформировавшийся футболист у которого, к сожалению, вообще нужных черт характера которыми обладает настоящий центрфорвард. Да тут даже далеко ходить не надо, посмотрите как Мбокани бьет по воротам? Получив мяч он не сомневается, полностью оценивает свое положение, положение голкипера, и пускает по максимально недостижимой траектории. То есть он не сомневается что получит возможность ударить, он не сомневается что когда это возможность появится он пробьет и практически знает что его удар будет результативным. Самоуверенность? Возможно, но именно она и делает его форвардом мирового уровня. Чувство превосходства должно быть у форварда. Этими же чертами, разумеется в зачаточном виде, обладает и Теодорчик. Для Артема же выход один на один с голкипером - большая удача и он перестает ясно мыслить что чревато. Именно поэтому в плане реализации, я уверен, Артем на последнем месте среди наших форвардов.
Читайте уважно статтю!:)
Показати
уважніше потрібно читати заголовок:)
Не здивуюся якщо у Інтера на олівці Ляшко
Показати
улыбнул)
No results found.