Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 86
Давайте підставим Тимощука і проведемо перегляд наступних великих турнірів традиційно, а головне спокійно, на дивані біля ТВ вболіваючи за інші збірні.
Показати
Давайте не перекручувати слова. Якщо Вам не до вподоби тренер, то треба вимагати зміни тренера, а не диктувати тренеру кого ставити на гру і яку тактику обирати. Щодо Тимощука, то Фоменко давно вже казав, що Тимощук створює особливу атмосферу в команді. Може саме тому він його і викликає. Крім того, адже не має обмежень в кількості викликаних гравців? Отже, не факт, що не викликавши Тимо (чи будь-кого), Фоменко викличе Рибалку. А якщо "додавити" тренера і він через ЦЕ викличе Рибалку, то може не випустити його на поле або дасть такі настанови на гру, що Сергій не впорається. Кому від цього буде краще? Ще раз кажу, кого викликати на збори і кому грати - має вирішувати тільки тренер! PS. Мені самій не подобається ні гра, яку останнім часом демонструє Збірна, ні її результати. І вважаю, що перші успіхи команди більш пов'язані з емоційним сплеском гравців, ніж "генієм" Фоменко.
В мене теж була така думка. Слід зазначити, що Вацко в більшості правий. Вже писав, але в Динамо зараз з функціоналкою не все гаразд. Поки бігали - Евертон не знав, що ото його робити. Потім сіли і ...
Показати
Вот потому то и нужен был свежий помощник в центр,тем более когда практически не переходили центр поля,атак не было,а мы все знаем что Мбока не самый лучший помощник на своей половине поля.
Вот потому то и нужен был свежий помощник в центр,тем более когда практически не переходили центр поля,атак не было,а мы все знаем что Мбока не самый лучший помощник на своей половине поля.
Вот потому то и нужен был свежий помощник в центр,тем более когда практически не переходили центр поля,атак не было,а мы все знаем что Мбока не самый лучший помощник на своей половине поля.
Коментарі по темі:
Рідина в коліні - дуже противна проблема. В історііз з рідиною в коліні є просто епічна історія про хлопця від якого воняє. Правда, як показали аналізи, там в рідині було 100 "Хейнекен".
Показати
Ну так, Хайнекен спонсор ліги чемпіонів, як міг тягнувсь))
Та він дратував ще тоді коли сам себе вибрав в тренери нашої збірної! Дратував коли Динамо, маючи гравців на багато вище класом, грало в бій-біжи з "темпо-вересами". Дратував тоді, коли при вкладанні грошей в Таврію, він грався на відкатах міняючи склад кожні півсезону і не даючи результатів очікуваних і декларованих спочатку сезону. Я же не кажу про Англію, Сан-Маріно, Польщу, Францію і Словакію...
Показати
А сейчас играет в супер непреступного,волевого моего- тренеришку
А сейчас играет в неприступного меГо-тренеришку
Та не звертай ти уваги на "умніка". Там тупо тільки оперування ТТД і якимись далекими від розуміння футболу штампами. Там таке розуміння футболу як у мене балету. А ти повністю правий про те коли закінчився Фоменко. Тільки з поправкою на те коли цей персонаж сам себе вибрав в тренери збірної. А от біда в тому, що він тренер найнижчого рівня які були в збірній. Та й не тільки.
Показати
Сподіваємося на краще, це ми вміємо :)
Ні в якому разі! Це в останній час дуже поширена дурість, що виключення з правил підтверджують саме правило. Хоч хтось задумувався використовуючи цю модну фразу? А якщо в футболі розбиратися на рівні "брєвна". Особисто я б пішов десь на форум лісників в аналогії того, що на балетних ресурсах мене не побачиш:)
Показати
Добре, якщо виключення з правил ви не можете прийняти як правдивий результат, візьміть и перегляньте любий матч з Крвцем у складі и порухуйте його КПД - удари, удари в створ воріт, паси точні/не точні, скільки раз з двох метрів у ворота не попав...
Дьємерсі Мбокані Безуа Але бачив якесь дивне написання імені на хранцузькій з D починається, не пам"таю, але точно не Дьємерсі. Можливо Артем просто обмовився.
Показати
Видимо, речь идет о его имени Дьедонне. Как-то сам Мбокани в интервью говорил об этом: "- Официально ваше имя звучит как Дьедонне, в футбольных источниках вы значитесь как Дьемерси. Откуда пошла эта путаница с близкими по смыслу именами, и как вас все-таки правильно называть? - Родители изначально хотели дать мне имя, означающее благодарность Всевышнему за мое появление на свет, ведь я был долгожданным ребенком. Не знаю уж, какое затмение нашло на клерка в администрации, но он перепутал - и в свидетельство о рождении внес более распространенное имя Дьедонне, которое означает «Данный Богом». Так или иначе, своим настоящим именем я считаю Дьемерси (по-французски - «Боже, спасибо!» - Прим. Д. И.). Так что называйте меня либо так, либо, сокращенно от фамилии, просто Мбо."
Ліга чемпіонів. Результати матчів-відповідей 1/8 фіналу. Вчора відбулися наступні матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, ось їх результати: "Баварія" - "Шахтар" 8:0 (перший матч 0:0) "Челсі" - ПСЖ 1:2(перший матч 1:1)
Показати
Ты почти угодал. Болею за любые клубы которые играют против кротов.
Жахливо навіть уявити, що буде коли в УМНІКА калькулятор поламається:) Правда й повною нісенітницею назвати його висновки теж не можна. В сучасному футболі математика ТТД вже є невід'ємною частиною футбольної кухні. Просто до кожної цифри треба це прикладати голову! І не аби-яку голову. А судячи з результатів і самої гри цей чудо спеціаліст (Фоменко) не зовсім здатен прикладати щось, а може й немає чого прикладати. Приклад? Запросто - що і куди прикладав Фоменко викликаючи Ковальчука. В команді колгоспу "Нива" є дід Митько - він затьмарює будь кого в футболі своїми ТТД на першість району. Хороший приклад? Але раді приколу хотілось би почитати УМНІКА на кшталт ТТД нашої модельної зірки - Тимощука. А Фоменко треба гнати якомога швидше зі збірної. На жаль багатьом мої слова крамола і багато хто не бачить очевидного - Фоменко це капут нашій збірній. З цього приводу готовий детально говорити, довго й аргументовано.
Показати
То може повернемо "фартового" нашого?
Йому просто треба швидше позбуватися м"яча. А для цього потрібні гравці, що під нього відкриваються. Але є і тут своє "але" - коли відкрившись не отримуєш пас один-два рази, то втретє вже не має бажання відкриватися. А те, що Ярмола занадто тягне на себе в не зовсім зручних ситуаціях - факт. Тим не менше, вчора він гру зробив, хоч і з купою помилок. І ще мабуть потрібно зазначити, що Беланда не той з ким можна обігратися, бо він зовсім не бажає напружуватись. Вчора був таким собі пішоходом.
Показати
Да, обидно за Беланда. Ведь из тогда пришедших (Мбо, Ленс, Юнес, Драго, Тремулинас) он рассматривался как найболее перспективный (ну, разве что кроме Драговича). Но пока он ничего команде особо не дал. Точнее дал, но никак не на 13 млн евро, за него отданные.
No results found.