Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 86
Добрий! Бажано щоб так як в Португалії - декілька років за гратами! От у нас все-таки народ... Сам провокує і спонукає до спекуляцій, а потім - винуватить владу, до того ж яку самі й вибрали.
Показати
а есть варианты, где еще можно билеты взять?
а так да, каждый зарабатывает, как может. Люди у нас всегда были бедными, а бедными всегда было легко управлять и грабить.
Ой не смішіть! Професіоналізм Луческу? Це в чому він виражений? В парниково-тепличних чемпіонствах? Єдине, що він робить професійно - ниє! Шева пропитан? Чим? Жодна нормальна людина, яка має до динамо щось хороше, не сяде на одному гектарі з Мірчою справити природну потребу!
Показати
Ну не надо гнать.Сильнее тренера чем Луческу,в Украине нет. И если,мы будем говорить,что им помогали судьи,на протяжении 5-6 лет,то это ничего не показывает. В Европе у Шахтера рейтинг достаточно высокий,а это уровень.В Украине они были сильнее наголову всех.Я надеюсь,что те времена прошли.И в мире, Луческу входит в десятку лучших тренеров. А то,что как человек он гнилой,то это знают все.
сгинь неадекватное... каким бы он неадекватным небыл, но Шева не его ассистентом устроился, повторюсь, из этого кипишь подымать не стоит! у Шевы спокойно могло быть задание по курсам тренерским проанализировать что либо именно в шахтере...
Вся проблема в таких як ти толерастах , які рахують самі не усвідомлюючи що і до чого. Хотів би я побачити тебе в застінках НКВД з такими поглядами.
Показати
У каждого правда своя. Тебе кажется, что проблема в таких как я, а мне кажется, что проблема в таких как ты, которые поддаются пропаганде и верят в то, что им говорят с экранов мас медиа. Если бы люди зрели в корень, а не на поверхность, то они бы поняли почему не стоит поддаваться масам.
Достойно виглядали?! Ось тепер без пилу і жару можна й покумекати, як ото достойно! Ніколи не був критиканом, але... 1. Весь перший тай Динамо демонструвало біляшну гру! Ані командної швидкості, ані думки. Окрім голів і двійки епізодів, кращого у другому таймі не побачив Питання до вболівальників: Мене одного так кумарить постійна й тупа гра на воротаря? Навіть з Іллічівцем це призводило до втрат м"ча, а вже з Евертоном то був Жах. Я вже думати боюсь, що було б проти команд рівня Бар-Бав - не вийти навіть з карного майданчика? 2. За 30 з гаком років мого вболівання за Динамо, не буду прикидати скільки здоров"я це в мене відняло, я бачив тільки один динамівський стиль - це абсолютне не вміння елементарно ввести в гру аута - це якесь кармічне прокляття чи як???!!! 3. При тому, що я розумію не кращу функціональну форму команди - питання до гравців: Хлопці! Ви піжони? Що за відношення?! Що за гра?! 5:0 і вас на руках за таку гру носити? 4. Ярмоленко! Молодець тезко! З новою причою фацько виглядав. От якби не понтувався, а віддавав вчасно пас - були б ціліші ноги. 5. Шановний Юрію (Калітвінцев)! Хто там Пеле з Ленса зробив? Вчорашній Влад - це що? Це хто? Взагалі-то молодці, 5-0! Переможців не судять. Інколи й переможених теж.
Показати
Во многом соглашусь. По поводу игры вратаря добавлю. Когда наш голкипер получает мяч в руки, то почему-то особо не спешит от него избавляться, вводить в игру, чтобы соорудить быструю атаку - это меня немного напрягает.
Інтересно! УЕФА, ФІФА, національні федерації європейських країн терпіли б цього дауна як у нас чи прибили б санкціями і штрафами за подібні висловлювання?!
Показати
Ты наверное не знаком с комментами и вьюхами Сэу Жозе Моуриньо?:)) Точно также немножко страдал неадекваткой и ОВБ,в каждой вьюхе непонятно о чём рассказывал, то камонплей, то ещё чего то... Так что подобных ребят хватает везде- это пока ещё Кварц помалкивает с позволения Бени, да и Гамула где то пропал ...
Для тих, хто зовсім нічого не розуміє! В той час коли країна бореться проти агресора. Коли люди їдуть на загибель на фронт, коли люди діляться останнім і віддають останню копійчину в цей не простий час - це мурло, яке заробило в цій країні стільки, що хватить на все життя не одному десятку пенсіонерів, - їде на заробітки в стан ворога - агресора. Тож не треба тут таких от адвокатів.
Показати
Ай, перестань... Эти адвокаты сами пишут, что у них нет Родины. Так что не мечи бисер перед свиньями...
единственный ваш аргумент - что он много заработал? тю Так мог точно так же и потратить. либо где. в одну минуту не надо тут превращаться в Витю Леоненко и начинать считать чужие деньги
не туда, блин(
да ну нафик, опять не туда постит(
Можу відповісти лише одне, бо писати довго, а як показала практика - марно, чим він продав Батьківщину розповіли б дуже яскраво в СССР. В якому ми з тобою народилися. До того ж я народився на в Чумацькому шляху, Сонячна система, планета Земля, Європа... Щиро співчуваю людям які не мають свого роду, свого народу, своєї землі і любові до всього цього. От і проблема вся.
Показати
Проблема в том, что помимо любви к своему роду и своему народу, должна быть если не любовь, то хотя бы уважение к другим национальностям и вероисповеданиям. Не стоит ставить себя выше остальных, или презирать человека только за то, что он не говорит с тобой на одном языке.
Ну чому ж тільки на нас! І на вас! І на свою країну. Та взагалі на все окрім пальців перелічуючи купюри! А нічого, що ми годували його і його сім"ю весь цей час? Чи може він щось своїми руками створив, виростив...???!!! То хто ж дикун? І як в такий час назвати цього виродка? Отож, шановний, сидіть і обтікайте як і ми всі. А ще заздріть, що у вас не має такої можливості - продати Батьківщину!
Показати
А что ты для своей страны сделал, кроме того как языком чесать? А урод не Андрей, а такие как ты, которые возомнили из себя мега патриотов, и кроме убогих кричалок и писанины в интернете не принесли стране ровно никакой пользы. И еще неизвестно кто больше виноват в бедах страны - Россия или вы с вашей продажной нацистской властью. Майдан начали вы, а не Россия, а теперь проще всего винить кого угодно, чем признать свои ошибки.
Андрей, давайте попробуем поставить себя на его место. Неужели Вы бы действовали в ущерб своему ребенку, жене, родителям? И чем же он предал родину? Бесплатно с Динамо, вырастевшего его он не ущел. А по поводу продажи родины, у меня её нет. Родился я в СССР, сознательную жизнь прожил в Украине. Да, люблю я свой Донбасс. Просто люблю, необоснованно. Люблю здешних людей. Просто так, хотя приезжая в Киев, в Минестерство Обороны, договор заключали, прищел к выводу, что Киевляне культурней и интелегентней нас, как ни крути. Так что как таковой любви к родине у меня и нет.
Я не чув цих палких слів раніше - ось у чому справа! Ані від нього, ані від всієї іншої кротівської братії. Чому ж ці "патріоти Донбасу" допустили подібне, а тепер чкурнувши в бік ненависних бандерівців починають лити крокодилячі сльози?! Вибачаюсь, що переходжу на особистості, але не можу не задати питання: Позиціонуючи себе як вболівальник Динамо ти є штатним адвокатом всього кротівського? Чи просто замаскований товарищ?:)
Показати
блин... не в тему желчь..
Он як тепер заговорили...
Показати
Андрей,а ты от него слышал другие слова в своё время по этому поводу?
No results found.