Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 86
Дійсно, першу половину Рибалка не вражав. Особисто я навіть не розумів навіщо він команді потрібен. А воно он як інколи виходить. Молодець хлопець, що запрацював. Щодо збірної і того, що численні "експерти" встигли висловитися, що він під модель Фоменко не підходить, під стратегію і тактику гри... А яка модель в Фоменка? Яка стратегія і тактика? Бий сильніше, біжи прудкіше? А взагалі-то - під яку модель підходить пітерська поліняка? Мінуси Рибалки в грі головою? А в кого з наших опорників в збірній в цьому плюси (окрім Гармаша та Сидорчука)? Та й слід згадати такого собі гравця як Клод Макелеле. Тож будемо надіятися на краще. Хоча на зараз у нас є тільки надія.
Показати
Зачем такое красивое имя как Олег и украинскую фамилию Ляшко прятать за псевдонимом Андрій Зелений? А "эксперт" вы толковый если сравнивать Рыбалко и Макелеле=)))) Пирло, Гвардиола, Хави-да. Но Макелеле??? КАК сравнить=))) По твоему он наверное по стилю на Давидса похож=))))
Про Тимощука -- "в точку"!
А до чого тут Динамо, футбол, Динамоманія...???
Показати
просто хотят увидеть как много людей напишут "гори в аду и жди там своего батю с корешем-карликом")
хотя конечно и беню к нему в компанию было б хорошо отправить по-скорее
Щоб влізати в чужі обговорення мало закінчити школу, а треба ще й розумі ти хоч щось. Наприклад те, що я в першому класі зрозумів, а ви на жаль дідулю й до цього часу ніяк!
Показати
Видать то дальше своего носа не способен рассмотреть ничего, и не надо хамить !
Авжеж. Зате все зрозуміло з такими ультрасами як ти, на яких вся ця кротівська злоякісна пухлина гадила, звичайно якщо таких от можна вважати фанами Динамо, а не якимись там глорами. (в контексті є підозра, що деякі особи не розуміють значення використовуваних слів) Точно не знаю фені, але є підозра, що таких кроти називають тєрпілами. Якось так. А щодо мене... Я собі вже більше 35 років глорю за Великий Клуб Динамо Київ! Були в клуба перемоги і поразки, злети і падіння. Не багато знаю тих хто був з командою завжди, а от чомусь коли були перемоги, то перемоги якось і не Динамо, а тих хто за них пнув наперед груди. Була у нас відносини, не прості, з м"ясом. Але ніхто і ніколи стільки не срав (іншого слова не має - це саме лагідне) на все динамівське як кротівське отродіє! И робити з себе благородну дівку, таку добру і всепрощаючу, не збираюсь! Треба інколи називати речі своїми іменами товаришу диванний ультрас.
Показати
Молоток! Прям приятно общаться с тобой. Навешал столько ярлыков. Ты всегда так общаешься с людьми, у которых другое мнение?
А що тут такого не зрозумілого! Тобі, як підпільному кроту на Динамоманії пояснюю: Піде? Нехай валить зі своїм скигленням і забирає все своє стадо гівнюків. От тільки з ними туркипанькатися не будуть, там йому пащеку пискляву швидко закриють. А тобі раджу - не треба так відкрито рвати чорний вхід за Шахту! Так-так! Такі от благі наміри нам і нафіг не потрібні. А в Україні з футболом буде все добре, так-що не треба тут скиглити за свій кротівник, вже реально дістав.
Показати
Я не "подпольный крот", но я с ним согласен. Категорически не хочу ослабления нашего главного конкурента, да и вообще остальных клубов ЧУ. Слабые соперники в ЧУ = слабое Динамо. Как ты этого не понимаешь ?!! Каким бы нытиком не был Луческу - он построил норм команду, которая на евроарене..пока..показывает лучше результаты, чем Динамо. И мне абсолютно всё равно, что они там ноют...я на это вообще не обращаю внимание. Динамо заботится о репутации, шахта - нет...ну и фиг с ними. Зачем нам побеждать в ЧУ за 10 туров до окончания ? Хотя таким глорам, как ты, не понять.
И где он рвет то самое место за цыгана? Ты б с начала закончил школу, а потом бы на людей наезжал !
І ще - а що таке зараз Лівер? І які перспективи?
Показати
А где есть реальная возможность в топ клубах Англии играть в основе, кроме Ливера?
Що нацепив? Синку! Перед тим як щось написати - думай, якщо є чим, звісно! І попросив би без фамільярностей.
Показати
Смішко)))
Я цілком впевнений, що світовий футбол потребує революційних змін. ФІФА та УЕФА вже так заплямували себе... Там така корупційна комерція, що спорт №1 в світі перетворили на казна-що.
Показати
я тебе прошу..... ПОЧИНАЙ ДІЯТИ..... а то нацепив.... і друкуеш
5 лет подряд у нас был только "Шахтер", приручені ФФУ, УПЛ, "вакси", " 10 підстилок-однокласників" А тепер воно он як потипу адекватно заговорило коли йому ще й в гузок втулили 7 баварських кульок:)
Показати
Андрей,а что для Вас есть показатель уровня украинского футбола? Лично для меня уровнем нашего футбола не является 70% матчей нашего первенства! Ведь до последнего времени живой интерес вызывали лишь встречи между ДК,Днепром,МХ,Черноморцем и Шахтёром! А вот именно здесь каждый клуб УПЛ вносил свою лепту в матчах ЕК - и вот здесь приятно удивлял ещё тот Металлист, не плохо выступал одесский клуб, пытался что то провернуть Днепр,у Шахтёра с его Ваксами выходило обыгрывать и Челси(везением не назовёшь),как минимум на равных играть с Ювентусом и МЮ...Правда всё это чередовалось с жалкими влётами Байеру,Барсе,Арсеналу и Баварии...Специально ничего не пишу за наш клуб, т.к. гордиться результатами ДК может лишь практически спустя 10 лет где вспоминать матчи в ЛЕ как то особого желания нет,где положительные моменты в голове не сохранились абсолютно! Вот разве что,первый приход Сёмина навевает не плохие моменты: Порту,ПСЖ,МХ - где всё это смазалось поражением на тот момент действительно более мастеровитому сопернику. Я просто к чему веду...Называть человека неадекватом, только потому, что он принадлежит к лагерю ШД,СМ или ещё кого - абсолютно не обращая внимания на коменты - самый простой путь - но правда абсолютно безнадёжный - типа есть только мы - а всё остальное г...
Коментарі по темі:
Фоткав Ярмола?
Показати
ага, а Шовковский, Рыбалка, Антунеш и Велозу помогали)
No results found.