Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 129
Дід Панас, по-перше, Мейсон не «непонятно кто», а по-друге, він завалив виключно один матч проти Вілли. Проти такого Сіті він за пару днів би в принципі не встиг щось поставити, а Б‘єлса цього сезону всіх прибив або покусав. Хлопець чудово впорався, зважаючи на обставини, й поставив гру від якої не верне. Впевнений, за інших обставин Райану б дали шанс.
Показати
Pound, но именно этих двух матчей не хватило для выхода в Лигу Европы, ни через чемпионат, ни через кубок. Не знаю конечно, но думаю более опытный тренер смог бы добиться большего, а тут человек без опыта а высоком уровне, чем Ребров хуже?
Але ж Леоненко сказав, що Сергій — не тренер, а всім заправляє Рауль! До речі, давно не бачу тих сектантів, які тут нищили Реброва ;)
Показати
Pound, кого Ви маєте на увазі? :)
Pound, і що значить секстантів? У Вас своя церква з Патріархом, єпископами і прихожанами? :)
смит, оцінювати освіту по Миколенку чи футболісту не коректно. 2 роки тому відвідав свою школу: прекрасний ремонт, електронні підручники, нормальний клас інформатики тощо. Мені ж доводилось наздоганяти шкільну програму вже у зрілому віці, бо на момент навчання бувало, що видавали 1 підручник на 5 учнів. Те, що Миколенко чи хтось інший у 21 сторіччі є безграмотним, виключно провина цієї особи.
Показати
Pound, майже повністю з тобою згоден, і пам'ятаю ті часи коли 1 підручник був на трьох-чотирьох. Але тоді вчителі дійсно навчали, душу вкладали в своїх учнів, могли і прочухана виписати, і ніхто не ображався, (щоб батькам пожалітися за те що вчитель підзатильника по ділу виписав Боже збав, бо прийде батя додому й ще більше добавить), і ми були ще тими оторвами, але ми були спроможні засвоїти мінімальний матеріал для того щоб в світі не загубитися. Тепер чому майже згоден. - Пояснюю, в моєї дружини молодша сестра, на 11 років, так от приходить вона додому і каже па фізікє трі балла, та нє чьо, там вєсь класс нє виучіл, а чого питаю нє виучіл а потому что фізік наш постоянно гдєто ходіт, а потом прєходіт заставляєт самостоятєльную пісать, а что пісать єслі он нам нічєго нє говоріл. Атепер від себе добавлю: Олдскул ще навчають дітей заставляють, батьків викликають, а молодь, забила великий і товстий, тому що в сучасного вчителя не має ніякого права впливати на таких лінтяюг як наш Віталік, не хоче вчитися учень, ти його не заставиш.
dmitrydvk, до того, що Шева ніколи не приховував своїх поглядів, тому й не зрозумів позицію Несенюка: або по дефолту критикуй або мовчи.
Показати
Pound, честно говоря, не уверен, что у Шевы эти взгляды в принципе есть. То, что он не прав, что позволил себя в это дерьмо втянуть, да еще и в какое - в рыговское, это однозначно. А то, что он по образу мышления очень европейский человек, и на политику ему насрать - это 200%
dmitrydvk, слово «орієнтація» використовується не лише у межах сексуального або гомофобського контексту. Щодо професіоналізму Шеви я і слова не сказав.
Показати
Pound, я, естественно, утрировал, уверен, Вы это поняли. Просто не понимаю приплетания политики на футбольном сайте.
Усик, само собою, йде до біса. Але суть іронії у чому? Чи для когось відкриття, якої політичної орієнтації Шева? Одна справа, якби у клубі були одні патріоти, але ж там все керівництво і спонсори як мінімум «не гірші» Усика.
Показати
Pound, ориентация у гомиков, а Шева - человек футбольный и высоко профессиональный. У нас скоро у сантехников, прежде чем трубу от говна прочистить, будут спрашивать чей Крым.
«Здравствуй брат, Хрістос Васкрєсє».
Показати
Pound, Чувачки снялись в церковном ролике, поддержав церковь в котрой их крестили и в которую они ходят с детства, или они доложны были отказаться от своей церкови, ведь каким то дебилам ходящим в аналогичный приход вздумалось захватить кусок их старны?
Василь Лановий, а той його фільмєц теж чіясь провокація?
Показати
Pound, Не смотрел, но более чем уверен что ничего плохого про Украину Усик сказать не мог.
Что за фильмец конкретизируйте? А то выглядит как "слышал звон, но не знаю где он?"
Скільки вже ловлю себе на думці, що текст спотворює думку автора. В коментах хейтять Циганика, FootballHub і "ТаТоТаке", і я їх розумію, бо сам неодноразово з таким стикався. Однак, дивився Циганик Live і він абсолютно коректно висловлювався.
Показати
Окрім Бебеха і його гостей — там реально бічі.
Суб‘єктивно, ця поразка не така вже й катастрофічна. Пройти через подібні поразки — природний процес. Як нам ще розвиватись, якщо ми граємо з подібними суперниками лише на мундіалі (на які ми виходили всього тричі за 29 років)? Безперечно, подібні поразки не є приємними, але, вважаю, не сталось нічого катастрофічного. Тим паче, якщо ми винесемо необхідні висновки з цього уроку.
Показати
Pound, абсолютно вірно, на поразках вчаться, але ж чи зроблять якісь позитивні висновки, чи знову те саме...
No results found.