Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 129
Буковина, та камон! Очевидно ж, Зозуля мав на увазі те, що натуралізовані громадяни користуються лише привілеями паспорту, але не обов‘язками. Це не означає, що він буквально мусить йти з ножем на танки. Я теж не воював персонально (бо не маю ні здоров’я, ні необхідних навичок, ні рис характеру), але те, що до війни спускалось на пиво в пабах, дні народження, кіно, боулінг тощо — пішло на армію. Це маленька сума (до 1500-2000 грн/місяць), але точно більше, ніж я б дав своїм ниттям в окопах.
Показати
Pound, значить, я не так його зрозумів
Тарас, звичайно ж ні! Куди краще набуханий батя (якщо він взагалі є), який б‘є жінку, а іноді й саму дитину. І факт, що дружина не йде від нього, а фактично толерує таку поведінку зробить з дитини здорову і ментально стійку людину.
Показати
Апричем же тут "набуханый батя" и пида..с? Что за мода гнилая мешать всё в кучу? Или ты своим воплем хочешь нам тут сказать что, если придут два набуханых "бати" они воспитают лучше? ЛОЛ
Динамовец 1979, по-перше, він — Ігор; по-друге, він мав на увазі, що весь український футбол тоді злетів з котушок; по-третє, Циганик «вилизує» як раз Динамо і оточенню С і Ко. Подивіться його випуски «в живу», буде інша реакція.
Показати
Pound, єдине з чим згоден, це те, що дійсно, він Ігор. Просто мабуть звик до того, що є один Вітя, якому інколи доводиться відповідати в такому стилі.А от те що він видумує конфліктність в українському футболі, яка буцімто зашкалює, то це стиль палкінда, а не вилизування Динамо.
Pound, у Циганика я бачу чітку продинамівську позицію, але до терміну "вилизує" це не дотягує як на мене
Не хочу, щоб мої слова виправдовували суддівський корпус, однак складається враження, що Альянс шукав привід для подібного рішення.
Показати
Pound, а закончиться всё: "эх ладно уговорили, так уж и быть продолжим играть".
Konstantin, але факт залишається фактом: Арсенал 5 років не бачить ЛЧ, а умовного Піреса і Анрі змінили дерева по типу Джаки. Тобто у Арсенала за останні 15 років спостерігається чітка деградація, у той час як Шпори проробили зворотній шлях і без шейхів та мокшанських олігархів вивели клуб з часто другої десятки в топ-4 та фіналіста ЛЧ. Так, потім було дивне звільнення Почеттіно (але судячи з усього правильне), Ковід, який прогнозовано найбільше вдарив по Тоттнему (стадіон) й дещо патова ситуація, коли пора переходити на новий етап, але фінанси не дозволяють підсилитись, а академія ще не підготувала нове покоління, що й призвело до тимчасового спаду. Більш ніж впевнений, що над Шпорами у найближчому майбутньому буде безхмарне небо, чого не скажеш про канонірів.
Показати
Pound, Проблема Арсеналу у власникові - Кронке байдуже до спортивних успіхів команди. Інакше Артета вже давно вилетів би.
Леві начебто не такий. Проте, їх успіхи були пов’язані віключно з Почем. Не стало Мурісіо - клуб почав скочуватися. Все ніяк не вгдають с боссом) Тут вони схожі на ІМСа))
А новий стадіон ставить шпор у те саме становище, що й канонірів. Тепер вони мають жорстко економити.
Так що з приводи безхмарного неба я б не спішив)
Konstantin, фани Арсеналу кричали «Венгер аут», а тепер радіють, що не останній лондонський клуб в АПЛ, завдяки КП й Фулгему, що, погодьтесь, така собі втіха.
Показати
Pound, Так, кричали, але далеко не всі.
Після такої форми такий плейліст! У цьому вся Україна…
Показати
Pound, Украина разная, и в этом ее прелесть. И чем быстрее некоторые примут этот факт, тем быстрее наступит мир, и начнется движение в сторону развития. Музыку пацаны выбрали жуткую, но это их выбор, и его нужно уважать.
Google, я б Вам радив подивитись свіже опитування «Левади», де 94 (чи 96) відсотків росіян підтримують анексію Криму, тоді «приємне здивування» зміниться на скепсис.
Показати
Pound, Есть правда есть не правда, а есть статистика, так вот она, что говорит, если один сосед изменяет своей жене каждый день, а второй и вовсе этого не делает, то по статистике они оба делают это через день, это я к тому, что эта самая статистика как то "Дишло" куда направил, там и вышло. Манипуляции общественным мнением, мнением тех, кого не спрашивают.
Один вже нарулив, що Шпор катали всі кому не лінь. Враховуючи, що я не пропустив жодного матчу Шпор у сезоні, запевняю Вас, Мейсон на фоні Жозе і розваленої роздягальні після нього видав максимально хороший результат. Якщо хочете, ситуація схожа на ту, коли Блохін покидав Динамо й прийшов Ребров, але навіть тоді було не настільки все погано, як наприкінці роботи Моуріньо.
Показати
Pound, Ребров тогда Кубок выиграл, а этот не смог. Так что Ребров лучше))
Нереально. Там рішення буде у першу чергу іміджове, щоб знизити градус невдоволення серед фанатів і авторитетне, щоб втримати лідерів. Багато з них знають хто такий Ребров і тим паче слідкують за його кар‘єрою? Я не впевнений, що сам Леві в курсі успіхів Сергія. Хоча я б дуже хотів вірити і впевнений, що це союз близький до ідеального, адже Шпори шукають молодого прогресивного коуча, який будуватиме атаки через контроль м‘яча та приділятиме значну увагу академії.
Показати
Pound, майже всі вболівальники шпор знають Реброва, бо він за них грав)
No results found.