Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 69
Може колись і Динамо москва Вороніну пам'ятник поставить.
Показати
Предал свою страну, побежал играть за другую...там спился , и умер от этого. Пусть на раиси ставят , в Украине ему не место.
І той не грав( Унаї) і цей не грав, і...хлопці не грають.
Показати
ALud, ну так і Моуріньо не грав )
ALud, зато как Блохин играл
Мабуть самі юні болільники ДК знають, що Шовковський в пас не грає і тільки гравцям це не відомо, алн на фоні ніякої гри і "сліпого" Полотая це ролі не грає.
Показати
А что тут удивительного? Половину игрового времени динамовцы провели спиной к чужим воротам, т.е. лицом к своим. Так что большинство наших комбинаций вполне логично заканчивались пасом СаШо)
Коноплянка тому і Коноплянка, що він індивідуаліст і ніякий Емері його не перекує. Він буде тільки тоді більш корисний команді, коли ще більше підвищить свою індивідуальну майстерність.
Показати
ALud, бред полный.
FromUngvar, якщо це, нібито, прояв інтелекту, то, відчувається, що він якраз на рівні сьогоднішньої гри Щебетуна. Як любить говорити Кравчук, який не Ель, кожен має те , що має.
Показати
ALud, Якщо ти вважаєш проявов особливого інтелекту перехід на особистості, то можу тебе розчарувати - це не так. Але це тебе ще мали тато з мамою навчити.
А Щебетун наразі найкращий форвард молодіжного Динамо. І всі, хто за цією командою слідкує, це знають. А матч у нього вийшов не найкращий, так.
Дивлюсь на Щебетуна, на ніякого Щебетуна, який ні поборотися не встигає, ні розвернутися з м*ячем не встигає, ні відірватися, ні відкритися і це основний нападаючий Ю-19 і знову, і знову не знаходжу відповіді, чим би завадив цій команді Довбик, який забивав свої голи, на відміну від Щебетуна, не в боротьбі з юнаками, а в боротьбі з дядьками, і хто той "мудрий", що приймав рішення по Довбику?
Показати
ALud, Довбик, ти?
ALud, согласен по поводу Щебетуна на все 100%. И это не "матч у нього вийшов не найкращий", а реальный его уровень. За Довбика не буду ничего говорить, но неужели в "Динамо" нет более сильного нападающего? Посмотрел все игры в ЛЧ, как по мне, так он в каждой игре выпадал и был одним из худших.
Таке відчуття, що інтерв*єр сам і написав відповіді на свої запитання.
Показати
ALud, не думаю, просто Блаттер - продажная тварь
Buy shoe, і навіщо ще 2-х рибалок в центр поля: він не створює гострі моменти, не загрожує чужим воротам ( мнені вчора було смішно від наведеної статистики Рибалки - 3 удари по воротах, згадайте ці удари і порівняйте ці удари з ударами якщо не Біби, то хоча б Соколовського), він працює на підборі і на поліпшення володіння м*ячем (досить непогано в ЧУ, але не досить добре в топових іграх, для порівняння візьміть статистику Фреда).
Показати
ALud, Так у Рибалки це не основне завдання - бити по воротах. Підтримувати володіння, так, і він з цим непогано справлявся учора. Зокрема, він єдиний хто після того, як віддавав пас одразу ж відкривався, а не завмирав на місці. А от класну, умовну "10", яка б могла і за мяч зачіпитися і вдарить - у нас нажаль немає. Є Белланда, однак він не хоче/не може показувати хоча б той рівень, який був у нього до переходу в Динамо, я не кажу про прогрес.
Команда ремісників і тренер ремісник з Піринеїв (навіщо він тут - мабуть наші футболісти поліглоти ). Щебетун два тайми ніякий - його міняють на останніх хвилинах, в команді є один технічний футблдіст - команда на нього і з ним не грає, паси назад і воротарю - все, як в основі, ніякого кративу і видумки на полі, на заміну людец немає, рівню Ю-19 відповідає і то умовно, 3-4 гравця. Привіт селекції.
Показати
ALud, ну видно ж было, что наши по жаре там сдыхали. Тень вертикальная. А тут уже развели анализ, мля.
ALud, всепропалосэтимнадочтотодеать) горекомментатора напомнил, который весь матч наташнивал. нормально 70 минут отгоцали, потом подсдулись по жаре, хотя в добавленное давили именно мы. дома доберут своё
Чому? Тут багато що залежить від футболіста і обставин, приміром: через рік закінчується контракт, він не продовжує його навіть в обмін на покращення умов, чи перспективу грати в шахті, в хлопця ж немає менталітета Ракицького.
Показати
ALud, Зато у него есть обида на Динамо, что не взяли его в школу. Точнее взяли бы, да надо было родителям форму самим покупать, а у них денег не было, вот и пришлось в шахту идти
No results found.