Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 69
Взагалі-то якщо ми, болільники, дозволяємо собі будь- які, об'єктивні з нашого погляду, коментарі, то чому Воронін - футбольна людина, не може висловитися аналогічно? І в чому він неправий?
Показати
ALud, с чьей-либо стороны комментарии могут быть "субъективными". "Объективное" - это истина в последней инстанции. И чьи-либо слова не могут быть такой информацией
Добре пам'ятаю Грачова-футболіста. Звичайний, старанний бігунок. По рівню гри відповідав вимогам гри, сповіданої Шахтарем - боротьба, швидкість, непоступливість. Якогось креативу в грі не демонстрував. І не йому давати оцінку таким технічним гравцям.
Показати
ALud, любой у кого есть рот вправе давать комментарии. Почему тебе или мне можно , а грачеву нельзя?
Відносно пергоріли звучить трохи дивно. Ми що займали лідерські позиції, що тиснуть на гравців морально, чи ми грали з французами, дійсно топовою командою? Ні, просто це наш реальний рівень, мається на увазі гравців і тренерів.
Показати
ALud, ну, буки на победу Македонии давали почти 5 к 1, так что мы как бы нехилыми фаворитами были
Евгений, Леоненко апріорі не може бути правим - любий, самий правдивий факт цей фрукт старається полити лайном скандала і конфонтації. Його функція в програмі - це зухвала пропоганда правового і морального нігілізма без елементарної людської поваги на догоду генеральній лінії свого хана. Самі кричущі факти для нього не мають ніякої ваги (останній приклад - сьогодні Данисов йому п'ять раз нагадує, що стадіон у Львові не був порожній, а він всерівно талдонить "стадіон пустой", йому Денисов знов нагадує "стадіон не був пустой, бо федерація розповсюдила по організаціям 20 тис квитків плюс 4тис продали, мовляв "давай, вітьок, ось тема - роздали квитки, а вітьок всерівно "стадіон пустой". Ось так по кожному його слиновипусканні можна наводити уточнення, згадайте "усю команду в мішок і з моста та в воду". Це можна довго і нудно продовжувати, але ... людина,яка наплювала вже багаторазово в криницю, з якої в свій час попили стільки водиці не варта, щоб її не те, що б цитували на динамівських сайтах, а й навіть згадували.
Показати
ALud, и тем не менее это не отменяет то что в центре некому играть.
Мені от цікаво , без Вацко г...вноканали 1 і 2стануть чистоплотнішими чи гірше ще?
Показати
ALud, еще хуже, он там один из немногих нормальных
У світі давно доказано, що смертна кара не стає на перешкоді новим вбивствам, а тут виявляється, що Зозуля і Ротань перед тим як вв'язатися в штовханину думали б обов'язково про Ярмоленка і Кучера. Абсурд!!!
Показати
ALud, Все вірно, навряд чи Зозуля навіть згадав би хто такий Ярмола, перебуваючи у тому стані в якому він "розмовляв" з арбітром!
Прогрес - це це поняття, яке має не одну(зайняте місце), а декілька складових: командна швидкість, збалансованість ліній, набір тактик, підвишення індивідуальних якостей гравців, видовищність. Якщо пройтися по вищенаведених пунктах, та ще й з урахуванням суспільно-політичних і економічних факторів то прогрес був очевидним в минулому сезоні, а в цьому - він практично нульовий. Але повторне завоювання золота продовжує кредит довіри до Реброва. Визначальним буде слідуючий сезон, за три роки тренер або реалізує свій потенціал, або стане зрозумілим, що ми, м'яко кажучи, завищили свої сподівання.
Показати
ALud, 100% согласен.
ALud, я бы не сказал, что прогресс в нынешнем сезоне у Реброва 0, просто на фоне неудач, которые были до него, прошлогодний триумф был как глоток свежего воздуха и на такой волне все приняли Реброва. Прогресс как раз таки виден в том, что защита чемпионского титула была и есть задачей № 1. (она без 5 мин выполнена). Также не забывайте результаты на евро арене, все таки 1/8 это успех, тут даже спорить нет смысла. Изначально было видно, что Ребров не готовил команду под МС на сборах и это было правильно, поскольку физику можно было набрать, а вот пройти МС на одной физухе не факт и потом последствия форсированной подготовки были бы печальными для команды и всего ТШ.

По поводу игры Динамо в весенней части, она стала более прагматичной, поскольку второй круг чемпионата всегда более ответственный и психологически более сложный, поэтому что работает, на том и едем))) Можно долго говорить о том, как должно играть Динамо и как прогрессировать, но при этом мы не видим всей кухни Реброва, всех тонкостей и обстоятельств. Если характеризовать Реброва как тренера, то первое что бросается в глаза, то что есть методика тренировочного процесса, системность работы молодежных команд, создан коллектив, который на одной волне с тренером, команда работает над тактикой, чего не было вообще при Блохине. Чтобы кто не говорил о игре команды, но тренер смог найти баланс между обороной и атакой, что немаловажно.

Изначально нужно понимать, что мы не топовая команда Европы, поэтому нужно занимать свою нишу в футболе и адекватно воспринимать ситуацию и подбирать методы достижения целей, как локальных (с которыми сталкивается команда Реброва ежедневно), так и глобальных (например завоевание еврокубка ) и над этим работать не только тренеру, но и менеджменту.
Від кількості годин спостерігання,як і місця спостерігання гра дубля цікавішою не стане, хоча Бесєдіна - типового центрфорварда пробують використоаувати на краю неспроста і, як на мене, не з ініціативи Мороза.
Показати
ALud, а я думаю всё намного проще, нужно давать играть обоим форвардам Яремчуку и Беседину, при нашей тактике оба в центре играть не могут. Вчера Яремчука не было, Беседин играл центра, как только выпустили с замены еще одного центра Щебетуна Беседин сел на фланг
Так достойно чи неплохо?
Показати
ALud, а одно противоречит другому?
Категоричність нагадала молодого Суркіса (старшого), коли той на початку 2000-х попер в передачі "5 копійок" на Тимошенко. Блін, ну прямо, молодший брат.
Показати
ALud, Иди отсюда)
No results found.