Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 69
А в чому неправий Маркевич, що Динамо за часів І.суркіса лише деградує і міняє тренерів як рукавиці? Чи хтось сумнівається, що 99% народжених в Україні в 60-70 роки вболівали за Динамо незалежно від будь яких професійних ознак? А відносно договірних матчів, то не суркісу звинувачувати, забув вже про шуби і не треба про виправдання, бо по суду Янукович теж, виявляється, відсидівши двічі, був несудимий.
Показати
Согласен!,Динамо до того понизилось в классе,при Суркисе,что даже мы болельщики уже начинаем привыкать:к безалаберной игре и полным отсутствием качественного усиления состава.
А що для Карпат-21 4-0 чи 6-0 над Олімпіком-21 є фантастика і без зливу неможлива?
Показати
ALud, посмотри видео, просто как расступаются центральные защитники... просто видео, там Карпаты не создали прям 100% моментов
І навіщо ця чергова ляпота Вацка - " височенний потенціал"...Він що зробив хоч одне загострення своїм пасом чи індивідуальною дією, чи обіграв одного-двох суперників? Всі паси були ближньому, поперек чи назад. Колись, ще в даоекі 70-і 16-річний Олег Таран в першій грі за дубль вийшов і забив ЧОТИРИ голи, а 17-й Ігор Добровольський, зі слів тренера дубля московського Динамо своїми діями приніс на полі перемогу Ністру. Хто такі Таран і Добровоьський пояснювати не треба, бо в них був і потенціал і його реалізіція. Як на мене, то Вацко доволі часто смішить своїм "архіпророцтвом".
Показати
Без загострень??? Ми дивились різні матчі)))))))))))
ALud, момент з 2 голом був з пасу Шапаренка
ALud, вы или вовсе не понимаете в футболе или просто трепетесь.
ALud, Ви точно дивилися цей матч?
Даун!!!Граєш ти за гроші, але...для кого ти граєш?
Показати
ALud, для себя, он играет для себя
І навіщо тут розводити філософію замість констатації факта - Хацкевич не тренер рівня Динамо( хоча Динамо вже давно не бренд), а Суркіс, як президент - не тягне навіть рівень управління командою першої ліги( то він купує Філімінова, першого з великого списку непотрібних Динамо футболістів, то він запрошує тренером бувших ще вчора гравців без практичного досвіду роботи на більш менш високому рівні, то він по року роздумує-довіряє цим же тренерам, тай робота із вболівльниками як така відсутня)
Показати
ALud, якого рівня тренер має бути, щоб влітати Люксембургу?
Схаменіться, люди... Можна непогано і навіть гарно грати в Одесі, Полтаві, Львові чи десь, але це лише шанс привернути увагу до себе без абсолютної гарантії заграти в Києві. Це різні рівні, РІЗНІ. Хобленко вже був структурі Динамо і що? Костюк(який по потенціалу на думку фахівців в 18 років був вище Шевченка) повертався і ЩО? І прикладів таких ого скільки. Форварда для Динамо видно за КІЛОМЕТР, але таких поки що в Україні не видно.
Показати
ALud, да никто тут и не загорелся идеей, что он нам нужен. Есть такая штука- ирония)
ALud, Игорь Костюк — полузащитник
Слабенько, але є одна закономірність - Коваленко і Зінченко підтвердили свій істинний клас, клас рівня не вище молодіжки.
Показати
ALud, беседина забыл?
І коли ж ти знайшов Ярмоленко? В 2006 році, коли тренером був Дем'яненко?
Показати
ALud, таки да ! Через 10 лет оказалось, что с Лениным на субботнике 256 человек носили бревно ! )
Команді треба не допомогати, а грати в команді і на команду, і так в кожній грі, а то сьогодні допоміг і місяць на відпочинок..на полі.
Показати

ALud, вот он - пример "болельщика" "Динамо". Проиграли - польем грязью, выиграли - все равно польем, но меньше, а то играли не так как хочется. Человек выдал отличный матч и все равно не то. П.С. Мораес много в этом сезоне играл? Один раз вышел в основе, если я не ошибаюсь, а все остальное на замену во втором тайме и каждый раз обострял. Или Вы смотрите не внимательно, или вы смотрите через раз, или вы такой "болельщик".

Твір на вільну тему особливо в розрізі висловлювання " став грати просто"... Як каже відрмий герой - не смішіть мої тапці. Самий технічний наш футболіст став грати просто? Це що - приняв віддав? А проходи, а загострення, а обіграші, а технічні дії - що пропали? Є футбольна аксіома - чим сильніша, класніша команда, тим вищу середню планку майстерності потрібно демонструвати гравцям, тим більше в них індивідуальних стимулів, тим більша самовіддача як в психологічному, так і фізичному плані. Не сумніваюсь, що як тільки Ярмоленко підтягне фізику до рівня топ граця Борусії, його гра стане ще переконливіша. Відчуйте різницю в рівнях чемпіонатів.
Показати
А шо у него с физикой не так? В Динамо гонял 90 менут без замен и не запыхивался. Дортмунд может себе позволить его поменять через 65 минут, чтобы был посвежеее на следующий матч через 3 дня. Филипп, конечно, слабее, но при счете 2:0 справляется.
No results found.