Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 959
Деструкція психологічної атмосфери і паніка в стані ворога. Давно вже ворога не на полі, а в навколофутболі. Кроти сталінськими темпами впроваджують гебельсівську систему пропаганди і чорного піару :) А взагалі, по ходу, просто хтось таким чином розкручує свої інет-ресурси.
Показати
словарный запас на уровне молодец стараешся)
Про дебілів, совок і рогату кузьму тези я опускаю, до мене це не має ніякого відношення, тому не коментувати, ні ображатись нема на що. Як не крути, наші ультрас - це низи вболівальницької культури Європи. Мені імпонує рівень вболівання Британії-Німеччини, спів стадіону, гарні і не порушуючі громадського порядку перформанси. Це відносно ультрасів. Якщо ви позиціонуєте себе як авангард динамівського руху, будьте прикладом культури і порядності, кому, окрім вас самих, потрібна політизація підтримки у вигляді сумнівних і провокативних баннерів, кричалок, просування "махачів" поза стадіоном, звіряча агресія? Та нікому, я вас благаю. А самоваріння в цій ідеології має назву "суходрочка", оскільки ніякого культурного і соціального впливу на населення ви не маєте, а от весь негатив від діяльності ультрасів ой як не на користь "неокрепшим умам" йде. Смішно читати, яке йде розділення на "чорне" і "біле" з уст ультрасів: всі "кузьмичі" пяне бидло з сємками і сигаретами, а ультраси - цивілізовані, виховані хлопчики, які тільки з усіх і переживають за команду. Це мислення юного максималіста шкільного віку з не надто високими розумовими здібностями. Просто є факт, що є люди цивілізовані, а є маргінальне бидло, ось і вся правда. Тому бажаю вам прагнути кращого, переймати досвід нормального вболіванння, виховувати в своїх рядах не агресивних підірваних на расовій і політичній сфері молодиків, а нормальних людей з цінностями цивілізованої людини. І як би там не було, за одну команду вболіваємо. Всім добра! :)
Показати
плюсую підтримую тезу про те, що улютрас мають бути прикладом вболівання за команду, за футбол. політики у нашому житті і так вистачає
Вот-вот!На такую арену родители детей бы волокли,и супер фаны лет 80 тут же.Это и есть ощущение,что ты часть команды
"Бывший игрок луганской "Зари" Сергей Морозов..." Так-то! А то придумав, що він якийсь заслужений тренер, експерт, лектор центра ліцензування. А по суті просто екс-гравець Зорі.
Показати
)))))))
Мало того, що картавив, так ще фепелявити буде :) Ех, Тьома-Тьома...
Показати
Опередил)))
та ні, тебе звідси в першу чергу!
Показати
Олексию, сосите молча!
Так яка різниця, 3:0, 5:0. Є факт, що то була гра в одні ворота. Якщо вже зовсім абстрагуватися і відмінити 2 реально спірних мячі мюнхенців, то де пенальті за реальний поштовх бартри німця в першому таймі і за гру рукою в штрафній барси??? ті самі 4:0 і вималювались. Якщо команда бездарно програла без найменшого натяку на супротив, хай це хоч рідне Динамо, які там вже претензії до судді?? Хай вони й будуть, але це просто прояв реальної обмеженості після такого вльоту загострювати увагу лише на помилках судді, ще раз наголошу, обопільних. Такими методами лише вбогі кроти на чолі з циганом користуються, не опускайся до їх рівня.
Показати
Разница - колоссальна. В футболе побеждает не тот кто лучше играет, а тот кто больше забивает мячей в ворота соперников. То что кому-то показалось, что Барса не заслужила победы это исключительно субьективные ощущения этого человека. На деле до первой результативной ошибки Барса проигрывала всего лишь один мяч. Мало ли было матчей когда несмотря на преимущество команде не удается забить? Такое могло случиться и сейчас, поэтому говорить "Бавария все равно заслужила/была лучше" - неправильно, хотя эти слова и верны.
Это что значит бездарно проиграла? Разве это не плей-офф? Разве один матч здесь решает все? А между счетом 1:0 и 4:0 есть разница в двухматчевом противостоянии? Даже, если команда бездарно проиграла первый матч (напомнить "Арсенал" дома и на выезде против той-таки "Баварии")? А назначенный пеналь - это разве засчитанный гол? Бартра? Таких пеналей в каждом матче можно с десяток в обе стороны ставить. Аналогично можно закидать в обратную сторону не поставленный пеналь на Педро (толчок в штрафной). Хотя при малейшем касании Роббен "рисует" желтую для Санчеса. О том, что Швайни мог сделать Алвеша инвалидом выше уже упоминалось (там вплоть до прямой КК). Не назначенный пеналь (откуда ты знаешь был бы он реализован и как после этого сложилась бы игра?) вовсе не дает право делать счет 4:0, превращая ответный поединок в простую формальность. Что касается меня, я всего лишь хотел насладиться праздником футбола. А эта "редиска из Венгрии" (о прототипе которого Кадыров все очень четко и правильно сказал - в этом случае так точно) не дала мне это сделать. К "Баварии" у меня лично абсолютно никаких претензий нет (они реально сейчас сильнее - о чем я неоднократно утверждал, хотя что иногда происходит с фаворитами - это нам показала Италия на Евро в контексте той-таки СбГ). На какую же объективность претендуешь ты (со своими явно "не ангажированными закидонами" типа "барсюков" и прочего - в том же духе), лично у меня сомнений нет. ЗЫ То, что твоя команда плохо выглядит в каком-то конкретном поединке, вовсе не является поводом делать ей "контрольный в голову" (причем, целенаправленный - лично у меня таков осадок остался по вчерашней встрече, но это всего лишь мое личное ИМХО - у каждого оно свое, и никто никому не запрещает думать иначе). =========================================== "Такими методами лише вбогі кроти на чолі з циганом користуються, не опускайся до їх рівня." Синку, мізки (якщо є в наявності) для того і існують, щоб хоч іноді їх "вмикати". Ти взагалі думаєш кого і до якого рівня ти начебто "опускаєш". Я, звісно, розумію, що будь-які моральні принципи у нинішнього молодого покоління відсутні зовсім (по більшій мірі, хоча, згідний, - останнє стосується не всіх). Проте, адресувати такі зрівняння вболівальнику, у якого в серці була, є, і буде тільки одна команда (і ця команда - "Динамо" Київ") - це вже занадто. Забери свої слова назад або вдавися ними. Однією цією фразою ти не мене зрівняв із тими підлими створіннями, ти сам опустився на їх рівень (а цілком можливо лише показав своє справжнє обличчя).
Про який фарс мова??? Винесли каталонців в хлам без найменшої можливості змінити хід матчу. Ясно, що арбітр натворив, але це не було однобоко. Руки барсюків в штрафній, поштовх Бартри мюнхенця в штрафній в першому таймі аналогічний до момету з ніби блокуванням Мюллером захисника під час голу Роббена. Хіба що цей момент є з 4 голів спірним. Просто я не люблю, коли лише в свою сторону маніпулюють обставинами. Є факти, що Барса просто ніяка і в програші винна лише сама. А помилки "любого" нашого угорця були обопільними. Так що люби Боже правду, не видумуй нісенітниць.
Показати
3.Хотелось бы услышать мнение "адвокатов Кашшаи" (к самой "Баварии" никаких вопросов - она была прогнозировано сильнее, ну так и зачем это было нужно баварцам, ведь по арбитражу, определившему именно таков "без малейших шансов" исход полуфинала - вопросов более, чем достаточно), если бы такие голы влетели в сетку ворот "Динамо" в матче такого же значения, скажем, против тех же кротов. Так и где ваша объективность?
Такі журналісти нам не треба! Винесли Барсу, ногами вперед, замість тих, як всі кажуть, "Лівих" голів, баварія могла внести ще стільки ж. + реальний пеналь висів. А що Барса? 1,5 удара за матч? Де був Мессі, якого біса у півфіналі грає такий собі типу футболіст Алексіс Санчес, хто його купив??? Барса сама догралася до такої ручки, нема комплектації захисту геть, немає граючого ЦФ. Тому що якщо центр як вчора не може грати в свою гру, то хоч би був шанс, що не зганьбиться захист, а нападник на вістрі заштовхне 1-2 голи. От і весь результат. Баварія пресингом і прекрасними переходами із захисту в атаку і назад просто зїла Мессі, Хаві і Іньєсту, не при справі бігав Бускетс, захист - вбоге видовище було. Все закономірно. А оці розмови на користь бідних нікого не врятують. Ясно одне: Вілланова не Пеп, Барса вже не буде такою, як раніше, їй не вистачає декількох гравців високого рівня. Просто теперішня система себе вижила, треба: а) новий самобутній тренер; б) вдала робота на трансферному ринку; в) переродження в наступні декілька сезонів.
Показати
"Де був Мессі" === Тут не в Месси проблема, а в команде и тренере. 1. Месси явственно не готов к матчу. 2. Барсы как команды на поле не было. Кроме Месси на поле были Иньета и Хави (из великих), но они сыграли не намного лучше. ======================= "якого біса у півфіналі грає такий собі типу футболіст Алексіс Санчес, хто його купив???" === Почему он играл я тоже не совсем понимаю. Явно же Лекс в Барсе не прижился. А футболист он очень сильный. Просто этой Барсе он не подходит. Вполне возможно, что Бавария куда ближе подходит под его игровой стиль...
Завжди спокійно відносився до питання легалізації проституції. Ну дійсно, кому сильно треба, чого ховатись по темних кутках?! Тим паче вони б ще й податки платили)))
Показати
есть те, кому выгоднее крышевать нелегальный бизнес
Ти ба, як допекло "легенді", що динамівці таке витворяють, ганблять, панімаш, наш футбол. а крото-маріупольсько-луганське кодло не ганьбить, а купа симулянтів і куплених лише в донецьку сторону суддів не ганьбить, а маріонеточна футбольна влада на всіх рівнях не ганьбить?) Тьфу тобі в обличчя!!!
Показати
Тоді тьфу йому в обличчя!!!-2
Автор: Олексій
14 травня 2011 22:08
Дай, Боже, дурням розуму і хоч трохи совісті!!!
Як відомо, сьогодні на Контрактовій площі в столиці України пройде чергова показова провокація з нагоди святкування кротами якогось там дня народження якогось там юзівського клубу . Так от, шановні, х...
Автор: Олексій
5 жовтня 2010 22:58
До зими ще довго!..
Вже давно велися розмови про звільнення Газзаєва(ще з весни), але втілення цих розмов ми отримали лише в перший день жовтня. Що ж, рішення прийняте, не буду судити правильне чи ні. Я не про те. Наразі...
Автор: Олексій
1 жовтня 2010 14:02
Нижче впасти вже не можна...
...Тому що Динамо вже на дні... Боже ж ти мій, що треба зробити, щоб щось змінити?! Я ніколи не панікував, я завжди підтримував клуб, команду.. Але ж і найстійкішій психіці колись приходить край і розлад, ці футболісти-тренер-президент вбили віру(це найстрашніше) в покращення і прогрес ще одного палкого вболівальника...
Автор: Олексій
18 серпня 2010 14:21
Динамо - Аякс. Моє бачення.
Вчора відбувся один з двох матчів, про які кажуть, що вони вирішують долю сезону для клубу. Ні для кого не секрет, що амбіції Динамо вже десятки років - це гра на найвищому рівні в Європі, до того ж заробляння там великих грошей...
Автор: Олексій
29 червня 2010 00:31
Сучасному футболу - сучасний апгрейд!
Футбол - гра №1 у світі. А тому важко собі уявити, скільки років життя сумарно втрачають за матч вболівальники, скільки літрів вони випивають заспокійливих, скільки "з горя"(а не на радощах, що є суттєвою різницею) випивають алкоголю! Одна справа - програш твоїх улюбленців по грі, це життєво і проти цього не підеш...
Теги: #ЧМ 2010 #ФИФА
Автор: Олексій
13 червня 2010 23:45
Німеччина - Австралія
Як на мене найцікавіший і найвидовищніший матч чемпіонату наразі. Якщо, звісно, взяти до уваги гру лише німців). Суто німецька перемога, суто німецький тотальний контроль м'яча, суто німецький залізобетонний захист і, як не дивно, не німецька фантазія в атаках і не зовсім німецький етнічний склад збірної...
Автор: Олексій
3 червня 2010 23:34
Вже чути гімни вувузел...
Вже приблизно 7 діб залишається до наймасштабнішого, найфеєричнішого і найвидовищнішого футбольного форуму в світі: до нас наближається Мундіаль. І що саме цікаве, саме цей ЧС може викликати найбільший резонанс в світі через можливі несподіванки...
Теги: #ЧМ 2010
Автор: Олексій
14 травня 2010 12:38
Кажете, Європа?..
Динамо Київ - найславетніший клуб Східної Європи. І нехай зараз в ігровому плані є багато проблем, статус все-таки спонукає до дотримання певних норм і правил гри на футбольному ринку. Найбільше мрій...
Теги: #Динамо