Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 40
Santos, 2018 г., 22 ноября, Игорь Суркис рассказал о взаимоотношениях с владельцем донецкого Шахтера Ринатом Ахметовым в преддверии 60-ти летия:
"Обычно Ринат Леонидович звонит в числе первых, никогда не пропускает. У нас вообще прекрасные отношения, если б не футбол, мы наверняка дружили бы гораздо ближе."
Додам від себе. Шаблій, людина на контракті в якої ледь не вся основа Динамо, (до прикладу, в свій час Корзуну натякнули, що перехід в ДК і "жирний" контракт можливі лише якщо він стане клієнтом Шаблія, що він і зробив за один день) близький друг сина ахметова. Висновки робіть самі.
Показати
19Ігор27, Игорь может быть да, но не Григорий. Я думаю, принципиальность у старшего всё-таки имеет место быть!
Я помічав це в багатьох тренерів - на певному етапі людина починає абсолютно неадекватно оцінювати гру команди. Складається враження, що вболівальники і "тренер" дивляться різні матчі. Таке було і в крайніх тренерів ДК. Як правило ця стадія настає незадовго перед черговим провалом і звільненням.
Показати
19Ігор27, а что он должен говорить..?у нашего мега тренера все хорошо....зарплату получает..футболисты растут., взрослеют..стареют...куда то бегут и на тренировках и на футбольном поле....тактика..стратегия дай Бог каждому..в общем все хорошо Игорь РАХМИЛЕВИЧ.. это статья для нашего президента.....а не для широких мас.
Скажу чесно, дивлячись останніми роками на те що "будують" в ДК, писати не хотілося нічого. Скажу більше - коли бачиш ГТ, який називає біле чорним і якому постійно подобається гра його вічно молодої команди, виникає просто фізична відраза, яка стала непереборною після епічного "нам надо попрощатся с ребятами" і через 20 хвилин "вы меня не так поняли". Але тут хоч все логічно - людина тримається за місто і гроші. Та чого я ніколи не міг зрозуміти - як звичайним вболівальникам може подобатися подібна возня на полі, яку Хацкевич називає грою. Зайшов на сусідній сайт , а там бенефіс хацовірів після феєричного проходження "грецького гранда" - "наши ребята должны показать скорости, которые поставят в тупик англичан" і тд. і тп.
Я скажу, чому ми пройшли греків: форсована фізпідготовка (що скажиться пізніше) дала змогу перебігати греків, які грали з нами після матчів з ПАОКом і АЕКом. Все. Коли ми грали проти Челсі в ЛЧ (нічия і поразка) Челсі з Моуріньйо займав 9-10 позицію в АПЛ. І вони нас возили. Зараз вони на 6 і боряться за 4. Хто хоч трохи дивиться АПЛ, той розуміє, що ні про яке "перебігати" чи щось там навязати мови йти не може. Єдине на що може сподіватися ТШ - Челсі зробе ставку на потрапляння в топ-4 зону ЛЧ, і виставе 2-ий склад, що нам теж ще нічого не гарантує. Вибачте, що так прямолінійно, але накипіло.
Показати
19Ігор27, пффф, ахахаха, кто перебегает Жиру или Игуаин? Единственная проблема это Азар и Виллиан, но у нас Кендзера и Миколенко атлетичные и так просто на фланге дышать им не дадут, с Виллианом когдато даже Данило И Горан Попов справлялись так, что тут проблем не вижу...в центре у Челси тоже самое, что у нас в центре...с Канте сделали атакующего, это как с Гармаша делать напа...я смотрел почти все матчи Челси и скажу так насчет их физической формы, даже Вэстхем, который известен тем, что у них щадящие тренировки, ориентированные на технику перебегали Челси, так что сначала посмотрите в каком состоянии Челси сейчас, а не просто смотрите в таблицу. Челси Моуриньо разорвало б это Челси как минимум 5-0....
Антон, підпишусь під кожним словом. Дивися матч скажімо голандського чемпіонату - повні трибуни щасливих, благополучних людей, що в вихідний день прийшли підтримати свої команди. Клуби існують за рахунок свого власного заробленого на трансферах та заплачених вболівальниками грошей. При цьому розвивається своя молодь, топові гравці регулярно забираються в топ 5. Чого за ці десятиліття досяг український футбол збудований на мильній бульбашці вкрадених у бідної країни коштів? Нас виперидила в відборі на ЧМ Ісландія з тренером-стоматологом. А все тому, що в чесній країні працюють чесні спеціалісти, а не стадо аферистів, що за посмішкою долі опинилися біля доларової цицьки кримінального олігархату.
Показати
19Ігор27, Ирландия, её правящие элиты, обладают государственным самосознанием, в отлчии от наших, приходят не только красть. А тут рулит хуторянское самосознание .
19Ігор27, Дуже приємно читати такі відповіді)))!!!
Коментарі по темі:
Я, чесно кажучи, захоплююся такими вболівальниками як шановний блогер. Я звичайний вболівальник і час від часу писав коменти на динамівських сайта, та останній рік породив страшну апатію як до гри Динамо так і до бажання щось коментувати. Проте пан Василь якось знаходе в собі сили висловлювати свої думки, знаючи що це мало що зміне.
Показати
19Ігор27, Але ж дуже болісно бачити таке Динамо... Ніяк не можу зрозуміти футболістів команди, які відбувают свій номер на полі... а потім дивуються, що стадіон порожній
Коментарі по темі:
Це класний тренер. Ще одна команда за якою буде дуже цікаво спостерігати.
Показати
Все ж директором а не тренером, тим не менше я думаю він ще своє слово скаже
Я думаю в конторах слід починати приймати ставки - чи до початку сезону всі одинадцять гравців ДК на полі будуть агентами Шаблія чи всеж залишиться Шовковський.
Показати
19Ігор27, да это в Д-2 контракты у всех закончились - набирают новую команду...
есть:Антошик,Петрович,Морозюк,Федорчук,Громов,Теодорчик,Гладкий - осталось пару человек и можно бороться за призы в первой лиге...
"Вдвічі почотніше вигравати чемпіонат у команди, яка нас обіграла два рази"-це шедевр. Ніколи не думав, що таке напишу про Реброва.
Показати
19Ігор27, это не шедевр, а троллинг. Все хорошо он говорит.
Александр, політика з молодими гравцями взагалі незрозуміла. Я часто дивлюся дубль в ютубі. Михайличенко, при всій повазі, класичний фланговий бігунок, ніякої надто високої техніки в нього не має. В дублі реально виділяються дві людини - Мякушко і Циганков. Про першого абсолютно забули, хоча так як грає Гонсалес з початку року, то Сергій би зіграв точно не гірше. Циганков, за нашою звичкою, певно буде вважатися молодим та перспективним до 25. А як на мене, то реальність така, що якби було бажання награвати молодь на перспективу, ніхто не набирав би пачками незрозумілих вільних агентів у Шаблія.
Показати
19Ігор27, все очень категорично написано. Вы говорите наигрывать молодежь, но при этом хотите играть в лиге чемпионов и выходить в стадию плей-офф! Может истина в том, что нет у нас мега талантов в академии, которые реально смогут выполнять задачи, которые стоят перед клубом? А я повторюсь, для того чтобы выигрывать УПЛ и играть в ЛЧ, ЛЕ, с академией это нереально сделать. Гонсалес между прочим 2 мяча в ЛЧ забил и осенью нормально смотрелся, при всем уважении к Мякушко, но просто.............. уровень его грубо говоря Говерла! Даже Маркевич не выставляет молодняк в Днепре, хотя ситуация в клубе не айс. Если будет талант из академии, то его обязательно будут наигрывать, хоть Ребров или еще кто либо на посту главного тренера Динамо!
19Ігор27, всё верно и добавить нечего. За Мякушко особенно противно, но здесь думаю проблема в том что Серый не заточен под пустые перекатульки мяча, он не выдерживает "структуру" Реброва, которую я понемногу начинаю ненавидеть,это динамический игрок,рвач, настоящий вингер.
Щось в лісі здохло... Без Мякушка дублю буде важко взяти три очки. Хоча взагалі дивно. Зазвичай Ребровдає гравцю за дубль зіграти один тайм, якщо думає випустити того на заміну за основу. Тому в мене два варіанта. Мякушко готуються випускати в основі, (що дивно, враховуючи, коли він останній раз грав за основу і те, що граємо ми проти Зорі) оскільки була інформація про виклик Гонсалеса за збірну Парагвая і два виснажливі матчі Гусєва. Варіант другий - травма гравця.
Показати
19Ігор27, цілком може бути травма
Бо, впринципі тримати трьох флангових атакующих гравців на лавці занадто велика розкіш(навіть враховуючи рівень чемпіонату).
Схоже , що Ребров вирішив брати кількістю а не якістю, маємо 5 фланглвих півзахисників, але хто окрім Ярмг реально відповідає абміціям Динамо?
І також небачу реальної заміни Ленсу, з таким пасивним центром поля відсутність другого сильного флангового півзахисника - це катастрофа
No results found.