Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 260
Задоволені як ЗЕленський із Єрмаком здають Україну, тому й мовчать!
Показати
В чем заключается здача Украины Зеленским?
Там і будемо, куди засунемо язики!
Але таким як Рустам слід не просто говорити, а волати, щоб достукатись до порожньоголових, (нехай вони не ображаються).
По собі знаю як це важко. Але варто. Бо наступним знову будуть бойки, тимошенки, ляшки, смішки, медведчуки і т.д.
Показати
А.В., А ще всякі зеленські та порошенки. А Смешко единий з Вашого списку, хто ще ніколи не був у політиці. Тому він тут зайвий)
А.В., А ще всякі зеленські та порошенки. А Смешко единий з Вашого списку, хто ще ніколи не був у політиці. Тому він тут зайвий)
А.В., А ще всякі зеленські та порошенки. А Смешко единий з Вашого списку, хто ще ніколи не був у політиці. Тому він тут зайвий)
80% українців лінувалися вчитися в школі. Вони не тільки англійську не знають, вони й українську не знають як слід. А 40% навіть навіть не розуміють чому не слід користуватись російською.
Показати
А.В., бажання навчатись в школі скрізь однакове, питання в системі освіти
Розумні і мислячі українці голосували за Україну і за Порошенка.
Вічно голодні і неуки - зрадили Україну, виступмвши одним фронтом із українофобами і путінофілами. Не всім ще це дійшло. Для багатьох так і не дійде.
Показати
А.В., Розумні і мислячі українці не голосували ні за Пороха , ні за Зелю, розуміючи, що обидва персонажі -представники класу олігархів...
Рустамчику, у 1958 році вийшла постанова ЦК КПРС про масове переведення українських шкіл у містах на російську мову викладання. В цей же час КДБ почало штампувати анекдоти про "хохлів" і селюків. У 1976 році я це відчув , перебуваючи студентом на практиці у Криму. А за "бендерівця" слід дякувати і гордитись! Кацапи про мільйони росіян, що воювали на боці німців не розповідають і не згадують. І про прибалтів мовчать. От тільки українські повстанці їм муляють.
Показати
А.В., Те же прибалты отделившись от СССР уже давным давно ВСЕ республки в евросоюзе, а мы тут только к 30 годовщине независмости всё спорим кому на каком языке разговаривать, пока люди рвут друг другу жопы "на каком языке говорить надо", те кто вкидывают эти языковые споры, уже давно раздеребанили и разворовали все добро в стане,а вы дураки гавкайте друг на друга кто на русском кто на украинском... я лично не вижу проблемы хоть в 10 языках официальных в стране, так сложилось в силу геополитики, что люди перемешались вовремя СССР, у большей половины страны родной язык русский, и их не заставишьв силу природы человка говрить на не родном языке, так уж люди устроены УВЫ, я считаю ничто не мешает иметь несколько языков официальныхв стране, удобных для населения - у кого родной украинский ради Бога, говрите на украинском,у кого родной русский - да пожалуйста ;) В той же канаде и французский и английский на равне и они не срутся по этому поводу, живут и работают и говрят на том языке, на котром привыкли развивая экономику всей страны в целом в независмости от языкоговорения. Национальность -это не то на каком языке ты говоришь, а то кем ты себя ощущаешь! А все эти языковые закидоны сугубо для того чтобы отвелкать людей от реальных проблем, которых куда больше чем мы с вами можем представить и на каком языке мы эти проблемы будем решать уже на так важно!
Вата!
Показати
А.В., а что он не так сказал в данном случае? Если человек вырос в Кировограде, то и Кировоградом будет его называть ещё долго в свое. И это будут те люди которые там живут. А в случае с Пятовым когда он вспоминает о нём редко то и в голову название Кропивницкий залетит не скоро.
а что он не так сказал в данном случае? Если человек вырос в Кировограде, то и Кировоградом будет его называть ещё долго в своей голове. И это будут те люди которые там живут. А в случае с Пятовым когда он вспоминает о нём редко то и в голову название Кропивницкий залетит не скоро. Ведь заметьте, когда меняют название улицы, то Вы ещё долго по старым названиям вспоминаете и ориентируетесь. А если на эту улицу обращаете 1-2 раза внимание за год, то могут и те же годы пройти пока запомните её новое название.
Зоря в ЛЧ максимум дві гри у відборі.
Динамо у ЛЄ відразу груповий відбір і з доволі непоганими перспективами.
Я особисто не проти!
Показати
А.В., я не маю стільки оптимізму враховуючи зовсім свіжий досвід в групі, де мали безумовно бути першими. Але прикро те, що всі зараз з Вами погодяться, бо в ЛЧ навряд будемо кращі, ніж Зоря. Правильно сказати, прикро, що є підстави для Вашого твердження.
Або він не зрозумів, або придурюється, що у нашому футболі все має лягти під Ахметова.
Інакше він не пропихав би футболи 1/2 у якості транслятора!
Показати
А.В., он пропихивал того, кто мог дать УПЛ больше всего денег. Ему важно было увеличить прибыль организации, вот он и хотел все трансляции слить Ажметову, который бы за них хорошо платил. Коломойский жлобится, а больше у нас и некому их покупать всем пакетом.
Що Вітя, очко заграло?
Слідуючого сезону Динамо і без Скрипника взує твій Шахтар!
Показати
А.В., Зараз важко сказати, яка буде ситуація в нашому футболі. Але, якщо судити по теперішній грі - то далеко не факт.
Киевляне могли бы прозондировать почву на предмет его приглашения
-------------------------------------------
Зондировать и заранее что то планировать в плане тренера-это не про Суркиса, к сожалению. Все его решения принимаются спонтанно, в пожарном порядке и выбор падает на кого то из своих "динамовских" сердец.
А мені цікаво подивитись, коли він піде шляхом Литовченка!
Вацко ж нехай прилаштовує кротів!
Показати
А.В., Для Леднєва краще піти шляхом Малиновського. Для Динамо... Важко сказати. Адже в Динамо він може повторити шлях Шапаренко.
No results found.