Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 103
В команді лише шість (з Бурдою).
Показати
Вася, не знаю, як Ви рахували, а в мене виходить 12 з 20 зараз в Динамо. Ще кілька - в оренді, тобто мають шанс повернутися, збагатившись досвідом. З горизонту зник лише Є. Чумак. До речі, де він зараз?
Щодо захисту репутації я згоден, а щодо відповіді через Інтернет - не зовсім. Коли у відповідь - мовчання, то це, скоріш за все, таких шавок виводить з рівноваги. Вони казяться. В Динамо є грамотний прес-аташе. А Суркісу опускатись до полеміки з клоунами не варто.
Показати
Вася, пенисову и ко тоже не отвечает грамотный пресс атташе, чтобы вывести всяких морозовых с равновесия?
Шевченко настільки відданий ДК, що працює на кротів і ахметова. Шева мав піти разом з Фоменком, після того, як випустив на останні хвилини тимощука.
Показати
Вася, Шева не мав взагалі сунути свого писка в ту недозбірну недотренера! Та вліз. Це чергова дія видатного гравця, що за межами поля тупенький хлопчик.
Коментарі по темі:
А хіба Хацкевич в попередньому сезоні тренував Динамо? Дехто дуже не хоче показувати Динамо на першому місці. Навіть тут.
Показати
Вася, поважний, до таких як ви дуже влучно застосовується поговірка "смотрю в книгу, вижу фигу". Чітко ж в примітці написано, що розташування команд відповідно до минулого сезону, то причому тут Хацкевич, якщо Динамо зайняло 2 місце, і тут знаходиться відповідно на цьому ж місці
Ти гравець Динамо, а поступаєш як свиня. Ярмоленко продовжив контракт з Динамо і всі від цього виграли.
Показати
Вася, Ви відмовитесь від пропозиції змінити місце роботи, яка, на Вашу думку, буде для вас на багато кращим варіантом (наприклад зарплата на 75% більше), лише тому, що хтось з Ваших колег скаже, що ви - свиня, якщо так вчините? До Віди навряд чи можуть бути претензії. Працював сумлінно, показував гру. Він не відбуває номер на полі. Він нікого не обманює, нічого не вимагає, ніяких шантажів. Запропонуйте йому гроші, за які він вибере залишитись, а тоді можна давати оцінку його вибору.
Так, Вацко аж підскочив від радості, що Ярмоленко пішов. Але нічого вічного немає. Кроти теж порозповзаються.
Показати
Вася, просто Вацко любит Бундес-Лигу...
Це ж треба! Дивитись цю фігню. Колись був заскочив, поки Циганик телився. Не міг своєчасно вийти в ефір. Так от глянув на ці рожі наглі. Більше не дивлюсь. І коли дивлюсь футбол на цих каналах (просто на інших не транслюють, ахметов закупив усі трансляції), то переключаю на інші канали, поки там знатоки виступають. Раджу Мицкану робити те саме і берегти здоров'я. Все має свій кінець.
Показати
Вася, если хочешь смотреть иностранные лиги не на кАналах Футбол, то смотри через sopast, там можно и российские и английские и испанские трансляции посмотреть
Сам не гам і комусь не дам.
Показати
Вася, ну куда его отдавать? Мбокани и Мораес уже в возрасте. Через пару лет уйдут и Беседин будет основным форвардом Динамо, так что пусть пока опыта набирается у таких мастеров как тот же Мбо или Ярмола. Одним словом ни в коем случае нельзя отпускать, пусть рахита Кравца забирают.
Про Суркіса - якийсь маразм. А от павлік знайомий з ахметом, а той працює на путіна. Аброськін їм допомагає. Це видно з того, як їм підгавкує московська преса. Дуже добре видно, хто працює на москву і хоче знищити український клуб. Після того не буде перепон, щоб грати навіть в донецьку. І може приймати закони про впихання промосковського донбасу в Україну.
Показати
Вася, я что-то пропустил? Донбасс уже выперли с Украины?
Доки Шапаренко не матиме чоловічого вигляду, толку з нього не буде.
Показати
Вася, слышь, мужик ты по имени :), футбол это мужская игра, там по умениям и игре судят, а не на красоте волос, маникюра, бровей и т.д. Малёхо ты промахнулся с любимым видом спортивной игры.
Вася, согласен, с Пуйоля, Кавани, Очоа, Энди Керрола, Виды и даже Рамоса (в молодости тоже был с длинными волосами) ничего так и не получилось
No results found.