Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 103
По Шапаренку з першого дня було видно, що хлопець фраєриться. Він має думати про футбол і йому віддаватись, а не про те, як він виглядає. Йому давно треба було привести себе до нормального стану (підстригтись).
Показати
Вася, а "нормальное состояние" - это какое, а? Бокс, полубокс, наголо? :) Кстати, у Шапаренко ещё губы большие! С ними ничего ему не надо сделать, а? Ну урезать там, ушить, закатать :)
Яка різниця, як хто виглядає. Хтось патлатий,хтось лисий. Кожен має право на вибір. Патлатість, ще нікому не заважала грати у футбол!!!!
Вася, Пирло, видимо, не в курсе, что он, как оказывается, не в нормальном состоянии. Причем всю свою карьеру) Видимо, в Италии нет Вась)))
Вчора писали, що він не хотів в Динамо, а хотів в Європу. Хто бреше?
Показати
Вася, первый раз прессу читаете?
Головне, що Діма не розчарувався в футболі. В Реброві і Хацкевичі - так. В футболі - ні. Молодець! Бо ті двоє разом з шевченком вгробили Гусєва і багатьох інших.
Показати
Вася, шановний, Ви такі дурниці мелите, капець. Чи Ви дійсно вважаєте що Хльобас гравець рівня ЛЧ??? І нам не треба шукати нападника, а треба посадити Беса на лавку і з Хльобасом на вістрі йти в ЛЧ??!
"Если Дерлис не получит ту же зарплату, которую он имеет в «Динамо», то во вторник Дерлис вернется в Украину". А він тут вже комусь потрібен? Особливо після того, як він так рвався з Динамо, бо не хотів грати. А зарплату хоче таку, яка була в Динамо, де йому було "погано".
Показати
Справедливости ради, Дерлизу предложили искать себе другую команду. "Динамо" предложило!
Щодо кротовських коментаторів, то треба було подивитись декілька хвилин матчу Олександрія-Зоря. Як воно обливало брудом Зорю. В штрафній Олександрії штовхають в спину Громова. Він втрачає орієнтацію. Падає. Не знаю - розрив, чи розтяжіня зв'язок. Це біль. Звичайно він кричить. Суддя не бачить. Мовчить. А ця непотріб каже, що крик Громова чути не тільки на всю Україну, а й на весь світ. Це все гнилля ахметівське - команда, канали, денісови, їхні коментатори.
Показати
Вася, кАНАЛы Гебельс Тв
Спасибо за тёплые слова в адрес Украины и украинцев. Мы хорошо различаем хорватию и хорватов от хорватской продажной федерации футбола. В войне вам было легче. У вас была поддержка НАТО. Нас поддерживают только на словах, особенно часть европейских государств. Мы помним добрые слова. Думаю, дружба между нашими народами только окрепнет. Что касается Росси - это не славяне. Это осевшие там после бегства остатки татаро-монгольской орды. Слава Хорватии! Слава Украине!
Показати
тисяча плюсів!!!!!!
Всі клуби шукають нападників, які забивають, а ми - тих, які в чужі ворота не грають. Для чого було відпускати Хачеріді?
Показати
Вася, опять 25...
Порох до чого? А хіба Павелко - не політика? Де, в якій країні голова бюджетного комітету Верховної Ради може бути головою федерації футболу?
Показати
Вася, 100%!!!Парамон, невже ви думаєте що з 217млн.грн. виделених з бюджету для ФФУ та розкраденими павелкою "папке" нічого не занесли!?
А чому в цього Циганика весь час зуби зверху? Вони йому заважають, чи він так радіє? А про чиюсь смерть він теж повідомляє з розкритим ротом?
Показати
Вася, ти дурачок?
В багатьох бл*дєй є діти.
Показати
Вася, що, не дають?
No results found.