Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 103
Колись Вова Маслаченко вів репортаж про матч Кайзерслаутерн - Спартак. При рахунку 4:0 на користь Кайзера він говорив, що все одно Спартак краще грає. У нас так кажуть про Шахтьор, що він же чемпійон (правда липовий). Так і греки.
Показати
Вася, у моїй родині після цього матчу і коментаря Маслаченка - мем: "Я по-прежнему продолжаю утверждать".
Про Шепелєва краще промовчав би.
Показати
Вася, вас коробит просто от одной фамилии, да? А то что Вова в первой игре начал обе голевые атаки, и поучаствовал в голе в Киеве? А то что Шепелев очень круто выводил мяч под прессингом, сохраняя мяч у команды, это для вас нечего да? Кого вы в Шепелеве видите, Месси или Канте? Вова хорошо отыграл, и думаю выполнил установку тренера.
А взагалі то він лавку гріє, а не грає. Тому й Легія віддає його..
Показати
Вася, он в этом сезоне 24 отыграл, так что не очень то и лавку греет.
Нехай іде. Не тому, що там кудись ближче. Він вже на самому заході Європи. І дуже швидко повернувся. Просто Динамо він зараз не потрібен. Він не стабільний. Один матч грає, два - ні. У нас таких вистачає. Вже Супрягу взяли. І почали переляканого пацана випускати у відповідальних матчах. А він ходить (не бігає) по полю і думає собі: Мама, я хочу домой.
Показати
Вася, не трогай Супрягу. Парень наша надежда, пусть готовится.
Дехто тут нахвалював київських бразильців. Щоб так не було, як з тим, що на букву му. Навчаться грати і туди ж. Суркісу треба слідкувати за ними.
Показати
Вася, проверять телефоны?
Вася, не варто чекати від легіонерів відданості, і розуміння динамо - шахтар
Вася, сегодня они кивские а завтра московские бразильцы! Они земляки, и молодцы что дружат. А я по армии помню, что ни один хохол или кацап или бульбаш не заступиться за своего, когда допустим осетины или дагестанцы раком ставили славян !
Це вже занадто. Назвати Буено кращим гравцем. Я би цього не сказав. особливо пам'ятаю, як він головою кидав м'яч через все поле на Сідклея, а в 3-х метрах від нього перед воротами був хтось з інших гравців Динамо (здається Русин). Грає в основному з бразильцями. Бразильці ніби змовились і грають переважно між собою, коли інші гравці перебувають в кращому положенні. Якщо так далі піде, то толку не буде. Ми це вже проходили.
Показати
Вася, ааххаха, а ниче, что другие игроки особенно Гармаш и Циганков в упор игнорируют бразил потому, что чувствуют от них угрозу(конкуренцию)...как дети...
Вася, "занадто" - это когда партнер открывается, а Гармаш бежит дальше с мячем(теряя его постоянно). А то что бразильцы играют в пас, это хороший пример для других футболистов как нужно играть в футбол. То что тебе не нравится Буено, не говорит о том, что он сыграл плохо. Он много в этом матче хороших пасов отдал и не только на бразильцев.
На одну гниду стане менше в збірній. Якщо його викликали в збірну, то він або хворів від страху, або просто не з'являвся. Скоріше всього прийме громадянство і гратиме за рашу.
Показати
Вася, громадянство РФ можливе, але за російську збірну грати не зможе ніяк.
Нехай пацан підросте.
Показати
Вася, когда он подрастет, он либо не выстрелит и будет не нужен или выстрелит и будет нам не по карману.
Для чого взагалі таких мудаків друкують тут?
Показати
Вася, Щоб ви спитали.
Нафіга воно тут? Нехай кроти публікують у себе.
Показати
Вася, Устное предупреждение за вмешательство в администрацию сайта.
No results found.