Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 103
Звичайно у нас на заробітках викладуватись не хочеться. А якщо він зіграє нормальний офіційний матч за Австрію, то, мабуть, взагалі здохне.
Показати
Вася, Драгович у нас не выкладывается? Серьезно?
Пане Томенко. У нас зараз всюди маразм. Народ фінансує армію, а його позбавляють частини пенсій, не індексують ні пенсій, ні зарплат, щоби він не міг допомагати армії, позбавляють пенсій держслужбовців, які все життя за ці добавки до пенсії сплачували більші податки, проходили конкурсні відбори, атестації, приймали присягу, не мали права додатково працювати на інших роботах, заповнювали щорічно декларації, рахуючи кожну копійку, аби чогось не пропустити, а то не дай бог припишуть корупцію, якщо якусь копійку пропустиш, щорічно проходили оцінювання роботи, організовували вибори, аби таким, як Ви тепленько сиділося на їхній шиї. І все це при зарплаті в 1,5 тис. грн. Але комусь, в тому числі і Вам, стала поперек горла ще й пенсія в 2,5 тис.грн після багаторічної праці, постійного обливання брудом про корупцію, хабарництво. А хіба не маразм, коли зупиняють армію і не дають брати Донецьк, Луганськ. А те що не покажуть цей футбол, то ми багато не втратимо. Але рекламувати газпром не потрібно. Це ви ніяк не можете ввести санкції проти нашого ворога, вимагаючи щоби це робили інші країни. Підняття цін на комунадьні послуги з Вашою допомогою (вашої фракції) - це вже більше, ніж маразм. Це вже майже геноцид українського народу. Як сказав Віктор Ющенко, зараз щоби у нас зайняти посаду, потрібно бути грузином, або .... У нас вже судять за те, що люди захищають Україну, набирають нових, посилають на передову без права звільняти свою країну. Не можна першим стріляти у ворога, сидіти і чекати, поки тебе вб"ють, або викрадуть, візьмуть в полон. Це Ви маразмом не називаєте? Звичайно, Ви ж в цьому берете участь.
Показати
Васю, перепрошую, що не про пенсії, корупцію і Ющенка. Відмову від трансляції ще яких виступів національних збірних з футболу Ви ладні підтримати, посилаючись на те, що багато не втратимо і не вдаючись до слова "маразм"? Я про те, що "Газпром" спонсор не лише юнацької першості, а "рекламувати газпром не потрібно". Вам не здається, що трансляція першості в Новій Зеландії - це передусім реклама вітчизняного футболу, а не "Газпрому"? Як на мене, діяльність керівництва Першого національного цілком вписується в томенкову характеристику "маразм" - і не лише щодо футболу.
Те, чого ще не встиг розвалити Сьомін, зробить Ребруха, в доску свій з гравцями. Блохін був поганий, бо заставляв їх грати, бігати.
Показати
камон плэй?
No results found.