Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 82
Про «навіть краще» поки рано говорити . Бо як мінімум в Сидорчука є такі голи як : з лету з подачі углового в ворота Зорі ; Шахті в КУ ; два в ворота Маріуполя , з обох ніг в 9 (йоу) ; в ворота Дніпро в 9
Показати
ill_Loco, справа не в ударах, хто кращий а хто гірший, а як він поводитиметься під тиском і при високій інтенсивності гри. Трохи вищий темп і Сидорчук губився, втрачав м'яч, плутався в ногах, обрізався.
А в нас є Попов , вони на початку першого тайму закусяться , отримають по червоній і норм
Показати
ill_Loco, цікаво на це подивитися))
Тим паче не буде степаненка, судакова і бондаренка. Кайф ))
Показати
ill_Loco, Зато будет судейство)
Шахрукх Кхан, якщо набігати меншеЦЗ Дячука для футболіста на якого якраз покладається функція просування мʼяча , це нормальний результат, тоді ок
Показати
ill_Loco, при простом математическом действии получается, что при такой интенсивности Шапаренко за 90 минут набегал бы около 10200 метров. Это, конечно, примерно, но всё же.
Обязанности у Шапаренко и Сидорчука, на самом деле, схожие - они оба опорные полузашитники. При этом Шапаренко больше направлен на созидание, а Сидорчук - на разрушение (это, кстати, видно по количеству спринтов 10 против 59). Хотя, это условности, т.к. каждый отрабатывает и в защите, и в нападении. И почему, в таком случае Сидорчук должен был набегать меньше, из-за возраста? Думаю, что Луческу не настолько сентиментален, чтобы выпускать в основе Сидорчука только за былые заслуги. И таблица это подтверждает.
Шапаренку ляща потрібно дати за таку статистику, щоб роздуплився, інакше закінчить в Ордабаси
Показати
Против Миная сильно отыграл. Пока рано лящей давать. Посмотрим на остальные матчи.
ill_Loco, Шапаренко с "Оболонью" отыграл 64 минуты, так что это очень приличный результат
За 5 млн
Показати
ill_Loco, це ми продаємо за 5.
Слова Срни, це просто інформаційна хвиля. Можна, звісно, згадати зворотній трансфер з Барселони свого часу, але тут очевидно, що справи зовсім інакше. Проблема, як видається, не стільки в самому Мудрику, як в усій команді. Хто там зараз феєрить? Молодий хлопець без досвіду гри в європейських клубах, щойно перйшов і великі гроші, звісно це створює тиск і зв"язує певною мірою. Не сумінваюсь, що коли піде у команди, піде й у Мудрика. І точно його ціна не впаде до 5 ))
Гіо чистий пітух , спочатку він грузин , тоді українець , тоді знову грузин , втікає х Динамо , коли розпочинається повномасштабна війна , його взагалі потрібно або продати за 3 копійки , або нах послати . Хуже шлюхі
Показати
ill_Loco, повністю згоден. Та і як футболіст "не фонтан", чесно кажучи. У захисті не працює, в атаці пару вже всім відомих фінтів. Щось і за Лех він не особливо феєрить.
Дуже непогана статистика виступів , за ДК результативна дія в кожному третьому матчі . За Збірну гол раз в три матчі , 5 забитих в чемпіонаті Іспанії , в тому числі і в ворота Барси , гол в Чемпіонаті Німеччини. В 18 років дубль, який вибив Валенсію з КУЄФа , в Туреччині майже в кожному другому матчі гол . Не багато українських футболістів з такою кар’єрою . Одним словом Красавець
Показати
ill_Loco, все так. Але скільки критики лилося на Кравця, коли він грав за Динамо! Як його цькували деякі "уболівальники"!
danik, Супряга уже відновився , тому обираючи між ними двома хай іде Кулач
Показати
ill_Loco, так погоджуюсь з вами.Чомусь хочется вірити , що Супряга таки "вистрілить" ще в Динамо!!!
Не називайте хоч цього васю журналістом
Показати
ill_Loco, його звати Сергій, не ображайте Василів.
No results found.