Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 24
Там де зараз Динамо
Показати
"Динамо" сейчас лидер чемпионата, полуфиналист кубка и четвертьфиналист лиги европы. Не путай это с тем местом, где пребываешь ты, родимый - с жопой...
Динамо в повній жопі
Показати
Ты знаешь, где это?
Про Кравця я з вами згідний.Ви пишете що зараз не до експерементів але повірте якби дати шанс молодому форварду він нічим не гірше зіграв ніж Кравець а може навіть і краще бо молодому є що доказувати і він буде старатись
Показати
У нас есть Роман Яремчук и Дмитрий Хльобас. Уверен что они не хуже Кравця сыграли бы! Не могу понять почему им шанс не дадут, я еще их в прошлом сезоне ждал. Надеялся, что Ребров предоставит им шанс, тем более сейчас когда нормального форварда нету! Лучше кому-то из этих парней дать шанс, чем покупать!
Нічим негірше це точно,скоріш за все що навіть краще, але зараз потрібен форвард який грав би і забивав!Згадайте Мілевського і Алієва в молоді роки і порівняйте їх з Хльобасом і Яремчуком? Якщо перші двоє ледве в 23-24 заграли то цих взагалі нефакт що допустять до першої команди!? Хоча буде шкода Яремчука... перспективи в нього хороші!
а що в нас нема молодих форвардів щоб замінити мбокані і кравця
Показати
Вони то є, але моя думка, що зараз ненайкращий час експерементувати! Мораес гравець досвідчений, та й його рівень якраз такі чемпіонти як наш чи Руминії! Його потрібно брати в будь-якому випадку, ідеальний варіант в даній ситуації! А Кравця гнати в оренду, але є певні сумніви що хтось зацікавлений в його послугах(окрім Говерли звісно)
Не хоче грати за Динамо то нехай котиться на всі чотири сторони
Показати
Полностью разделяю Вашу точку зрения.беланду и Велозу(по этому конечно прийдется скучать) с собой пусть забирает!
Я з Львівської області і хочу сказати що на даний час не тільки Львів але і інші міста і села мають вболівати за нашу Батьківщину щоб ніяка сволоч не лізла до нас.Треба Молитись Господу Богу за Украіну.
Показати
я в россии живу. но ваши слова поддерживаю абсолютно. только все это не отменяет того факта, что данилов дурак и сволочь.
Коментатор телеканалу 2+2 Роман Бебех розповів про цікавий епізод з новітньої історії київського "Динамо". "Блохіна реально шкода, але він сам у цьому винен. За кілька днів до гри з "Карпатами" ми знімали повернення до тренувань Гусєва на базі. Так от Блохін з'явився на полі на 25 хвилині заняття. Перепитав чому ми його почали знімати. - Ну а як? Тренер тренує команду! - мої слова. - Запам'ятай, тренер не тренує команду, - © О.Б. Можна по-різному сприймати ці слова. Президент клубу добре володів тонкощами тренувального процесу Блохіна, але подивіться, скільки часу для реалізації йому надав, - написав Бебех у своїй конференції на MatchDay
Показати
А это здесь каким боком?
Ребров не буде тренером в Динамо.
Показати
Откуда такая уверенность?
Ти правий!!!ті що ти назвав вони сеператисти всі від ахметова
Показати
Гы гондон и сюда политику всунул!Пропидар ты!Каким хуем здесь Ахметов???Мудак ты недоделанный!Ты сепаратист,а не легионеры,долбоёба кусок,читать стыдно такие комментарии!У тебя дебила с головою не лады,если ты легионеров сепаратистами называешь-ДЕГЕНЕРАТ!!
Це ви так думаєте але тоді коли Блохіниолй футб іграв був інш
Показати
Можно сказать, что футбол всегда менялся, как и все со временем Но талант и звезда всегда были.. И поверьте что и Блохин сегодня был бы в лучших. И Пеле думаю, был бы супер звезда.. Лучше Пеле не было футболиста, это я так думаю.. Он мог сам решить игру в одиночку, получить мяч от вратаря и обойти всю команду соперника... Таких больше не рождалось... Да количество забитых голов . Это не смотря, на то что за ним настоящую охоту устраивали..Охоту по ногам...
No results found.