Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 151
Якби так всі команди грали проти "Шахтаря", то і чемпіонат був цікавішим. Забрати 6 пунктів в головного конкурента "Динамо"-дорогого коштує. Якщо "Динамо" стане чемпіоном,гра якого викликає певні побоювання, то має завдячувати цьому, безумовно "Дніпру". Нині дійсно свято, якого давно не було. Велика подяка метру Мирону Маркевичу і всім дніпрянам за це свято і блискучу гру!
Показати
Тарас, Давно я такого не видел против Шахтера, 5 игроков бегут в контру, возят 1 в 1 от Руиса до Лучкевича с Матеусом, даже Политыло обыгрывал.
Слава Богу,що є можливість дивитись інші чемпіонати, де люди грають у футбол, а не "здобувають" пункти. Майже не сумніваюсь, що столичний "клуб" ці пункти повезе зі Львова. Але це не футбол. З такою грою і таким суддівством,- в Англії все повернеться бумерангом і Динамо до кінця матчу може закінчувати і не в повному складі.
Показати
Тарас, повністю згоден. Хоч і вболіваю за ДК більше 10 років, але вже неможливо дивитись на цей типу "футбол".
Юрий, Я про Суркісів вже 2 роки нічого не пишу. Вболівальники зі стажем вже давно зрозуміли, що вони-головна проблема клубу.
Показати
Суркіси, між іншим, власники клубу і вкладають в нього міліони зелених... Але, на жаль, є одна велика вада - невміння вибрати толкового головного тренера. І не обов'язково треба шукати серед відомих і дорогих. Можна розглядіти талант і серед молодих тренерів. Так само, як шукають і молодих перспективних гравців. От цього вміння у Суркіса немає, от в чому біда. (((
Динамо потрібний нормальний тренер, всіх легіонерів розпродати і робити ставку на українську молодь, яку треба виховувати. Перспектив з Ребровим на майбутнє я не бачу. Рахунок мав бути більш ганебним.
Показати
Тарас, как не крути в нынешней ситуации Ребров самый оптимальный вариант для Динамо, сейчас не то время что бы думать о супер тренере и высококачественных легионерах
Тарас, Динамо для начала нужен нормальный президент клуба и нормальный менеджер. Суркисы не в состоянии достигать результата. Вероятно, они не евреи, а только маскируются.) И да, конечно нужен нормальный тренер. По поводу кроинизации, то с этим не согласен. Нам нужны хорошие скауты, которые умели бы находить перспективных игроков за хорошие деньги. В этом плане Динамо есть чему поучиться и у Шахты, и у Металлиста времен Ярославского. Шахта покупает игрока за 5 -7млн, а через несколько лет эти ребята уже стоят 40-50млн. Потому что игроки покупаются быстрые, техничные и неглупые и Луческу, при всех его человеческих странностях и неадекватностях, - действительно очень квалифицированный тренер, умеющий выжать из игрока максимум и заставить того играть в командный футбол.
Інтерв'ю цього "професіонала" лише в черговий раз підтверджує те,що Суркіс-лох і лузер!
Показати
Тарас, лохи и лузеры не владеют футбольными клубами. Выкупи у него клуб и наведи порядок.
Тарас, це не ти часом Козак? Такий же д...об!
Весь тренерський штаб- в відставку! З такою грою в обороні... Схоже, Фоменко вміє лише матюкатися. Дуже сумніваюся,навіть при позитивному результаті нині,що ми при такій організації гри, поїдемо до Франції. Хіба,-повезе!
Показати
Тарас, всех в отставку и Катанеца тоже!
Фоменко не виноват, что Хачериди и Ракицкий раз играют на пятерку, а другой раз - отдают мяч сопернику возле штрафной. Плюс все говорили, что Фоменко - трус и не рискует в пользу атаки. Ну вот, состав атакующий, в результате в опорной зоне дыры.
Ганьба!
Показати
Тарас, ганьба таким болельщикакм!
Знову про везіння... Самому не набридло?
Показати
просто Игореша,как знатный картежник считает что самое главное в игре,везение)
На мою думку, якщо збірній вдасться таки цього разу вийти на Євро 2016, то з цим тренерським штабом їй нічого не світить на цих змаганнях. Збірній потрібний молодий амбіційний тренер, який живе футболом 21 століття, а не совковим, який демонструє наша збірна. Багатьом зіркам варто подякувати і більше довіряти молодим. Так, як це зробили французи, коли пішли ва-банк, після поразки в Києві, і просто познущалися в Парижі з наших професіоналів, довіривши гру не так зіркам, як бійцям, які мають віру і амбіції. Та, враховуючи те, що корупція у нас в країні у всіх сферах, і до того ж війна, то з іноземних фахівців навряд чи хтось погодиться очолити збірну, якщо навіть допустити варіант, що на це знайдуться кошти, що мало ймовірно. З наших бачу лише Маркевича, але його вже раз "пішли" зі збірної, та і Коломойський його не відпустить, зв'язавши контрактом з "Дніпром". Наразі іншої перспективи я не бачу. ІМХО
Показати
"Збірній потрібний молодий амбіційний тренер"
Это Маревич - "молодий амбіційний"?)
Відверто. Не люблю Суркіса, Ахметова та інших, які фактично знищили український футбол. Але... В цьому питанні, 100% підтримую його. Це-провокація ззовні.
Показати
Тарас, та якби не вони, то український чемп був би зараз на рівні чешського, словенського, польського і тд
No results found.