Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 151
На мою думку наші суперники були ближчі перемоги. Не бачу в чому оптимізм Шеви.
Показати
Тарас, Чомусь ніхто не згадує, як нам просто підфартило, бо використай ісландці свої моменти, ну хоча б на 50%, ще разів два прийшлось би м'яч з сітки виймати :(
Суркіс по життю барига! Після таких "власників" від клубів залишається лише ім'я і славне минуле, до яких ці "власники" жодного відношення не мають.
Показати
Тарас, т.е. он должен быул бесплатно отдать? тогда был бы добрый и хороший? Футбол - это бизнес
Так вони всі після "тренувального процесу" дохлі на полі. І це ЧУ! В черговий раз підтверджується стара істина; блискучий гравець рідко стає блискучим тренером. Реброву відверто таланило, не більше. Тепер везіння скінчилось і не думаю що в наступних трьох матчах щось зміниться на краще. Минуле "чемпіонство" було випадковим, завдяки командам, яким пощастило відібрати пункти в кротів. А знущання резерву шахти над "Чемпіонською" основою "Динамо" лише підтвердило цю випадковість. Поки у нас будуть суркіси, коломойські,ахметови,-українського футболу не буде!
Показати
Тарас, когда команда на 90-й минуте бежит в 5 человек в контратаку, то в физике проблем нет
Кількість попереджень і вислів коментатора з рашки про те, що він щиро дивується з того, що кроти закінчують гру в повному складі, лише зайвий раз підтверджує статус кротів, як гнилої "команди".
Показати
Тарас, Що ж ты Рашки канали дивишся,зрадник!
Після такого коментаря мені особисто все ясно відносно перспектив клубу з цим "тренером". Завіса! Христос Воскрес!
Показати
Тарас, мені особисто вся ясно на рахунок тебе - глор-серун!
Поведінка Ярмоленка-це ганьба! Він, як і Степаненко заслужили своєю грубістю вилучення значно раніше того епізоду, який привів до вилучення. Саму гру коментувати немає сенсу. Її не було! Такого приниження і відвертого плювка не заслужили вболівальники.
Показати
Тарас, Він за тебе, дебіла, вступився. Щоб всілякі сєпари, які відпочивають в Криму, не тикали тобі емблему гавноклубу в очі. А ти слину пускаєш, ганьба тобі.
vitalgoal, раджу Вам подивитись на цю ганьбу, навіть не в плані загального рахунку, а бодай з площини перспективи. Краще б дубль грав, не залишилось б такого осадку на тривалий час.
Показати
Тарас, на ганьбу можно и не смотреть - достаточно посмотреть на того пижона с ручонками в карманах, который вышел на поле во время конфликта - и всё становится понятным.
Улучшенный контракт, ёпрст...
Кроти також ставали "чемпіонами" завдяки "однокласникам" на протязі багатьох років і домінуванню ригів на політичній арені!
Показати
Тарас, во-во
Мені чомусь здається, що саме циган в цю неділю виставить проти Динамо дубль, а не основу!
Показати
Тарас, ага а потом когда шахта влетит Киеву, будет ныть, что весь мир вокруг виноват
Якщо в черговий раз повезе з кротами, то, мабуть шанси є на "чемпіонство"...
Показати
Тарас, Нам головне - ще до кротів очки не втратити! А там може якось автобусом, автобусом...
No results found.