Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 151
В чому з Вами, пане Ігоре, можу погодитись, так тільки в тому, що конкретна гра Динамо була найгіршою на даний момент.Ви вважали в попередніх своїх коментарях,що не варто було переглядати матчі Генка. Пробачте,але це не професійний підхід з боку тренерського штабу. Ось вам і результат. На поле виходять живі люди, а не бренди, і результат залежить виключно від готовності колективу на даний момент. Ніякого зливу не було, команда безвідповідально віднеслась до гри.Проаналізуйте,що говорять гравці після гри.Це професіонали? Ніколи не поливав брудом Блохіна та інших.Ви знаєте моє ставлення до Блохіна,як тренера. Воно було сформоване задовго до його призначення на посаду головного тренера. Його власна ганьба-це його особистий вибір. Вся моя критика,нехай і субєктивна, направлена виключно на те,щоб люди, повязані з Динамо працювали на майбутнє,а не жили минулим.
Показати
Я с Вами так же во многом согласен Если Вы намекаете, что Они говорят о прошлом. То это нормально Для того и делается история, что бы молодым игрокам было на кого равняться Без прошлого, будущего еще сложнее добиться. Игра была ужасна хуже вообще не видел у Динамо никогда... Но полагаю вина на пополам и тренер и команда Кроме Ярмоленко и Гусева. Но их только двое...
Я не знаю, молодий чоловіче, скільки вам років, але, судячи , як ви до мене звертаєтесь, роблю висновок, що Ви молодші від мене мінімум років на 20. Раджу Вам надалі ні до кого не звертатись ( чувак ),бо це слово образливе і означає в дослівному перекладі ( гірський баран ). В моєму коментарі мова йде виключно про менталітет. Відносно Динамо, при бажанні, Ви також можете прочитати всі мої коментарі,натиснувши на моє імя, де вгорі побачите ( все комментарии пользователя ). Кожна людина має свою власну думку.Я поважаю Вашу думку, тільки не розумію Вас. В чому я не правий в даному мною коментарі? В тому, що одні роблять належні висновки від критики і не повторюють зроблених помилок, а інші наступають на ті ж граблі, як це відбувається з Динамо і збірною?
Показати
Чувак — жаргонный (арготически окрашенный) синоним слова «парень». Возможно как обращение и как название вместо имени. Применимо к любому человеку мужского пола. Это так написано в Википедии. Гірський баран - это что-то новое. Может где-то в Чечни слово чувак так и переводится, но мы живем в другой стране и дело совсем не в этом. Сколько тебе лет, мне абсолютно все-равно(43). Если думаешь, что чем старше ты тем больше должны тебя уважать, то это не правильно(имхо)! Я думаю, что критика в адрес нашей сборной не поможет. Динамо Киев критикуют все кому не лень и от этого команда лучше не играет! Сборная Франции переиграла нас за счет длинной скамейки классных игроков. Французы проиграли первый матч и главный тренер заменил пол команды и в ответном поединке они были намного свежее, за счет чего и разнесли нашу команду!!! Всем игрокам сборной и тренерскому штабу нужно сказать огромное спасибо за проделанную работу и хороший результат, а не критиковать их!!!
Нищівна критика французської збірної допомогла цій збірній в матчі відповіді довести всьому світу і собі, що поразка в Києві-прикра випадковість. Якби це було інакше,то на мундіаль би поїхали ми. Наш народ дуже добрий, від того всі біди!
Показати
Чувак, ты зайди на сайт после игры Динамо!!! Нищівна критика просто отдыхает!!! Здесь идет жесткий срач в адрес команды и главного тренера (Беляша). К сожалению ничего не помогает. Думаю ты в этом не прав.
Туди ще треба попасти.
Показати
Пройдём.
Ні,Женя,ви не обкакались, ви обісрались!
Показати
Підозрюю, що він так і сказав.
Досить посередній і головне-нестабільний. Більше понтів. Його поїзд вже давно пішов.Реклама-то його!
Показати
Половина сборников и сейчас до него не дотягивают
Лукавите Ви,пане Віхров! Суддівство було упередженим. Просто наші хлопці зіграли настільки обережно, наскільки це було можливо,і наскільки вдалося.Вийняток- Саня Кучер,бо награв на вилучення, ще до другого гірчичника.Шкода Федецького, необовязкове попередження. На значно більші порушення з боку французів головний рефері реагував всупереч чітко прописаних дій,які він мав застосовувати відносно окремих гравців.А доданих майже 6 хвилин замість 3- взагалі залишу без коментарів.
Показати
Суддівство було упередженим ------------ ні, не було, імхо А доданих майже 6 хвилин замість 3- взагалі залишу без коментарів. ------------ Це мали бути три хвилини гри, а в додатковий час відбулися наша заміна і два вилучення
Або засланий козачок в стан противника...
Показати
Леоненко сбежал работать на ТРК"Украина" только потому, что там у него оклад стал выше чем на 2+2. Его никогда не интересовало Динамо, а только он сам в нем. Он там где ему выгодно и будет петь то, что ему скажут, если за это заплачено. Он все время завидует заработкам современных футболистов, хвалится знакомством с Ахметовым и связями в прокуратуре. Не самый приятный персонаж Витя Леоненко, а верности клубу который его прославил у него и не было никогда. Упаси Боже от таких казачков, он скорее двойного агента напоминает.
Хлопці! Не розумію багатьох. Чому до Леоненка таке відношення? Тільки тому, що він пішов на інший канал і по ділу критикує команду, яка йому, як і всім нам небайдужа? Він має таке ж право висловлювати свою думку і давати оцінку, як кожен з нас. Повірте, знає він набагато більше всіх нас разом взятих. В черговий раз закликаю до толерантності одне до одного. Не наслідуйте і не переймайте все те погане, що осквернює людську гідність і принижує, в першу чергу того,хто відповідає на хамство або діаметрально протилежну думку- хамством. Давайте міняти стан речей в цьому світі, починаючи з себе. Даруйте на слові,так не хочеться вчити тих, до кого це відноситься-елементарній культурі спілкування.Маю надію,що звертаюся до дорослих людей. Дякую. Відносно даного коментаря, підписуюсь під кожним словом.
Показати
Хлопці! Не розумію багатьох. Чому до Леоненка таке відношення? _______________________________________________________________ Потому, что он крыса.
Фокус в том, что от кого мы это слышим? Неужто от творца "неслучайных" побед над Францией и ей подобным? Что-то не припомню таких. Поправьте, если не прав))) Поэтому кому-кому, а не Леону дурацкие советы давать.
Якщо людина щиро кається-звичайно,потрібно прощати,бо ніхто з нас не без гріха. Шкода,що так вийшло,тим більше,що рефері призначив штрафний і не мав жодного наміру давати навіть жовту картку.Правду кажуть:язик може стати найбільшим ворогом для кожного з нас. Добре,що арбітр не вилучив Сергія Сидорчука, пожалів молодого футболіста.
Показати
Если бы получил второй желтяк Сидор, я бы в его адрес слова кривого не сказал - пацан бился до последнего, пытаясь прервать опаснейщую контратаку соперника. Но поведение извиняющегося сегодня дятла - это за гранью моего понимания.
No results found.