Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 151
Таке враження, що інтерв'ю дає не Блохін.
Показати
Если Вы видели телеинтервью Блохина, то должны понимать, что многие слова он даже не знает, что бы применять так искусно. Впрочем большинство футбольных людей, ребята очень ограниченные в ораторском искусстве. вот и приходится журналистам переводить с "людоедского" на нормальный, читаемый язык.
Так и было, скорее всего. По дороге в аэропорт глазами пробежал, покривился, завизировал, плюнул и забыл.
Бессмысленная, водянистая простыня, а не интервью. Всю эту банальщину мы уже слышали много раз. Дела говорят лучше слов.
Якщо буде Магат,то це буде найбільшою помилкою Суркіса.
Показати
Самой большой ошибкой было назначение Блохина, а Магат очень неплохой вариант. Он соберет такой состав который не будет плавить его и поразгоняет динамовские серца из клуба.
Якщо Блохін і залишиться на посаді головного тренера, то виключно по причині політичної кризи в державі.За цих обставин, любий іноземний фахівець навряд чи погодиться очолити столичний клуб. При умові попередньої домовленості з іншим тренером, Блохіна безумовно звільнять. Правда зроблять це в цивілізований спосіб,за станом здоровя.
Показати
Кстати, это весьма существенная причина для иностранца, чтобы отказать "Динамо"!
Так і скаже. Але я не розумію тих, хто відверто бажає поразки клубу. Тренери мінялись і в свій час будуть мінятись, а статистика клубу залишиться. До весни купа часу!!! Хоча футбольної весни Україна може і не мати. Відкрийте,нарешті очі! Що відбувається на вулицях ваших міст! Не приведи,Боже,громадянська війна може початись через мізерний відсоток мерзотників, для яких влада і гроші важливіші за власний народ. Це не 2004рік, все набагато серйозніше,ніж декому може здатись. Це якраз той випадок,коли верхи не хочуть,а низи,-вже не можуть.І справа навіть не в ЄС. Влада пройшла вже точку неповернення. Суспільство настільки корумповане, опозиція нічого не контролює, бо здатна лише використати праведний гнів мас для власної мети. Моліть Бога,щоб цей жах якнайшвидше минув.Воістину,-найважчі злочини світу чиняться за мовчазної згоди байдужих людей. Правду сказав один чоловік. Мова оригіналу,щоб до всіх дійшло. - Я Родину свою люблю, но государство ненавижу!
Показати
Тарас,вот эта твоя фраза- =Суспільство настільки корумповане=точно не о большинстве на этом сайте,поверь)Что-то я не чувствую себя коррупционером, взяток мне не предлагают, денег в конвертах не несут и в Конча-Заспе нет у меня хатынки)То что всё серьёзно, никто и не спорит!Не все имеют возможность быть на Майдане, да и не все за оппозицию(читай комменты выше, например Vlad52).Мы не волшебники, войны никто не хочет, а как оно будет...Знают только Наверху(я не о руководстве страны).
Суркіс нас дилетантів слухати не хоче,може хоч послухає мудрих людей, серед яких,безумовно, Юрій Розанов.
Показати
Мені здається, що Суркіс тихенько веде роботу в цьому напрямку, і щоб не наврочити - просто ніякого ля-ля.
Леоніде! Обовязково знайдуть іншу жертву. Але парадокс ще в тому, я впевнений, що ці ж люди, які поливають ОВБ тепер брудом, свого часу навязували президенту саме його кандидатуру на пост головного тренера. А коли їхня мрія збулась, кричали осанна!
Показати
Поживем, побачимо: мені здається, що ІМС що до ОВБ все вже вирішив.
Дуже шкода, що багато невдоволених відвертим хамством ОВБ, відповідають йому тією ж монетою. Взагалі не варто брати приклад від фанатиків Шахтаря та Динамо,які на своїх сайтах опускаються до порнографії по відношенні одних до інших, чим принижують свою людську гідність,забуваючи про закон бурмеранга,через що страждають клуби,за які вони вболівають. В черговий раз закликаю всіх до толерантності. Нехай критика буде конструктивною. Дякую. З вами Олександре цілком погоджуюсь,під кожним словом.
Показати
Тарас! Приємно, що на сайті ще залишились адекватні дописувачі, яким, хоч і не подобається ОВБ, як тренер, норми моралі не дозволяють спускатись до відвертого хамства. Просто вихованій людині важко читати коментарі-повчання тих, хто бачить в ОВБ ті недоліки, яких повно у самих.Що цікаво, коли Блохін вже не буде тренером Динамо, цим юнцям, мабуть і не буде про що писати.Парадокс - любов антиподів.
Я також не був в захваті від повернення Юрія Павловича.Але подивіться на статистику роботи Сьоміна в Динамо, факти- вперта річ! Навіть не пропоную Вам порівнювати його здобутки для Динамо і здобутки Олега Володимировича в якості тренера. Хоча можете поцікавитись,хто з тренерів після Валерія Васильовича Лобановського найбільше приніс пунктів для Динамо, особливо на міжнародній арені.
Показати
Где вообще ваше чувство юмора?
Як вас зрозуміти: проиграем - не сильно огорчусь...? Всі ми на цьому світі перебуваємо в певних часових мірках. Нас не буде, Динамо,надіюсь,залишиться. Як би зле не було,треба вчитися не повторювати нехай і власних помилок, рухатися далі і працювати на перспективу,як цього вимагає сучасна дійсність і процеси навколо неї.
Показати
Понимайте так как написано, то есть дословно. Для меня это вопрос приоритета. Приоритетом для Динамо в этом сезоне, на мой взгляд, является чемпионат. Важно попасть на следующий сезон в зону ЛЧ, а по возможности и выиграть его. Динамо давно без титулов и выигрыш чемпионата или хотя бы попадание в ЛЧ было бы очень хорошим подспорьем для возвращения победных традиций и безусловно позитивно отразилось бы на имидже клуба. Не думаю что у этой команды в этом сезоне есть шанс далеко зайти в ЛЕ, поэтому и приоритетным этот турнир являться не может. Я никогда не радуюсь поражениям клуба и никогда не буду болеть против него, что бы не случилось, но и слишком горевать от вылета из ЛЕ не намерен, есть цели и задачи поважнее.
Артуре! Те,що згадані Вами люди, мяко кажучи,непрофесіонали, я погоджуюсь повністю. Але яким чином Ви збираєтесь відправити у відставку власника клубу?
Показати
люди страну у царей забрали с помощью революции, а вы про клуб говорите! Соберутся тысяч 50-70 за барки возьмут суркиса и его охрану и мокрого места от него небудет. а клубом пусть занимается толковый человек,а не баран с толстым кошельком!!!!
No results found.