Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 151
Артему,як завжди потрібно 5-10 сто відсоткових моментів, тоді він один та заб'є!
Показати
Тарас, надеюсь что вам минусуют те, кто считает, что вы не правы и все-таки Артему нужно от 10 до 20 100% моментов)
Класний тренер!!!
Показати
Тарас, С таким подбором игроков любой будет классным!:)
Власне, вміють грати в футбол! Це не про нашу збірну. Відсутність віри і якась приреченість в її діях прослідковуються вже не одну гру. Як мені це щось нагадує: "будем разбираться..."
Показати
Тарас, ты какой матч смотрел? Все у них было в этой игре, кроме реализации
З таким флегматичним тренерським штабом можна сміливо казати, наша мета-2018... і так далі. Ще після ганебної поразки в Парижі варто було подякувати Фоменку і рухатися далі без нього. Не знаю хто нам попадеться в стикових зустрічах, але з такою грою, браком в передачах і в заключній стадії, нам не варто ганьбити державу на ЧЄ.
Показати
Тарас, А я тебя скажу кто попадёт - Хорватия или Турция
Цікаво,що циган тепер вигадає... Рахунок міг і мав бути ще більш непристойним. Воістину: хто вивищується,-буде пониженим.
Показати
"Молодёж" одна играла ;-)
Тарас, как всегда - "Динамо" виновато!..
Вже збірна продемонструвала як вона може "битися" за результат, коли задовго до закінчення матчу стає очевидним,що в кращому випадку зіграють на нуль, бо не видно за рахунок чого можна змінити малюнок гри. Рівень чемпіонату настільки низький,що судити про готовність наших команд до рівня ЛЧ і ЛЄ дуже важко. Зрештою "Шахтар" продемонстрував,що вихід в груповий етап ЛЧ швидше випадковість, ніж закономірність. Ярмоленко за збірну зайвий раз довів,що на вищому рівні його гра не вражає. Всі будемо вболівати за наші клуби, але якщо в нашому чемпіонаті і надалі будуть такі ігри, де відсутня боротьба і результат прогнозований ще до початку матчів, то розраховувати на успішний виступ українських команд на міжнародній арені буде дуже важко. ІМХО
Показати
Тарас, Селтик с Рейнджерс как-то же в свое время нормально играли в еврокубках при таком же никаком чемпионате.
Після таких слів,що нічия не влаштовувала і фактичної бездіяльності Фоменка ( єдина заміна на 90 хвилині при абсолютному розумінні вже з 60 хвилини,що при такій грі нам нічого не світить ) у мене особисто великий сумнів,що з цим тренером наша збірна може на щось розраховувати. Ярмоленко в Барселоні в перспективі? Не смішіть! Його міняти треба було вже з 50 хвилини. На серйозному рівні-посередність!
Показати
Тарас, Согласен с тарасом на все 100% Ярмоленко выглядел очень хило . С такой игрой в топ клуб лучше не ехать ни на каких условиях. Так же с Зарей и в сборной обе игры. Возможно у него усталость или физическая, или психологическая Возможно и то и другое. Я его не виню. он человек. не робот. Но результата мы не получили. А поражение на своем поле в первой же игре сейчас сказалось. В нападении все было никак.. это издержки внутреннего чемпионата, когда почти все игры без напряжения..
Цього слід було очікувати. Мирон Богданович -тренер від Бога,а не маріонетка!
Показати
Тарас, ага, особенно когда он подал отставку в сборной по приказу Ярославского.
Я передбачав,що власне так і буде. Наступний крок: кацапам призупиняють членство в ФІФА і УЄФА і позбавляють права проведення ЧС-2018. Ці санкції будуть діяти до тих пір,поки не припиниться війна і не буде повернено Крим!
Показати
На днях я так і писав , що все так і закінчиться. Хороші новини!
Фортуни,Фортуни, і ще раз-Фортуни!!! Хлопці! Вся Україна сьогодні за вас вболіватиме! Все в ваших ногах,Вірі,бажанні і вмінні!!!
Показати
боюсь, не будет сегодня фортуны - не может постоянно везти...
No results found.