Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 114
Дуже сподобався Антюх . Відверто кажучи перші хвилини матюкався нафіга він потрібен , а потім побачив - людина граюча , технічна котра бачить поле і партнерів - в Динамо з'явилась ще одна бойова одиниця ! Ну А Буяльський сьогодні на куражі порвав Десну !
Показати
"людина граюча , технічна котра бачить поле і партнерів"
============================================================
К сожалению, вообще сегодня этого не заметил. При быстром выходе в контратаку в решающей фазе терялся и, как правило, отдавал пас назад. Впрочем это его первый полноценный выход в основе. Буду рад ошибиться и жду, что Антюх в дальнейшем меня посрамит.
Петраков , Ребров .... Чому не Ротань ?:)))
Показати
lazik, не подсказывайте УАФ
Vitaliymkua, усвідомлюю :)
Пенальті може бути призначено, коли гравець команди, що захищається, порушує правила проти суперника у власному штрафному майданчику (коли порушення відбувається за межами штрафного майданчика, призначається прямий штрафний удар). Варто зазначити, що саме місце порушення правил, а не місцезнаходження м'яча, визначає чи буде призначений пенальті чи прямий штрафний удар.
Показати
lazik, Я зрозумів, і це добре що ти усвідомлюєш яке ти жалюгідне!
lazik,такой знаток правил а что линия за воротами тоже часть поля не знаешь
Вперше бачу за порушення за межами поля призначений пенальті , ну і гол Гармаша і відмінений гол Вереса близнюки . Тепер розумію чому Динамо висунуло Павелко :)
Показати
lazik, Ти хоч усвідомлюєш яке ти зараз жалюгідне?
lazik,
"11-метровий удар призначається за порушення, що карається штрафним
ударом, і яке було скоєне гравцем у власній штрафній площі або за межами
поля в результаті ігрових дій, як зазначено Правилами 12 і 13."
шведів не цікаво читати , де австрійські вболівальники ? :)
Показати
lazik, да-да, все ждут их :))
Дивлюсь по москалям , бо наших коментаторів неможливо слухати , мало того що футбол для нього як квантова механіка , так воно ще щохвилини намагається нав'язати свою думку ...
Показати
слушал "москалей", есть настолько чмошные комментаторы, что Вацко Бог в сравнение с ними
До речі спєцом глянув цю новину на спортсру зранку , напрочуд 90 відсотків підтримують наших фанів :)
Показати
lazik, да, там шикарные комменты))
HIM, я гру дивився , а статистику хай Смоловий дивиться :) Дві піжонські помилки , перекреслили весь об'єм його роботи в цьому матчі . Просто в хлопця крила виросли після вдалого фінта , і він на куражі почав п'яткою перехоплювати м'яч у випадку з першим голом , ну а в другому симульнув порушення , тільки не в центрі поля (що гравця на мою думку , теж не красить , проте допустимо), а у власній воротарській .
Показати
lazik, тримай нас в курсі, що там в кого виросло.
Ще один "прорив" як з голландцями і максимум що йому буде світити то стати одноклубником Морозюка :) Залиште Віталіка в спокої , він ще молодий гравець котрий не зробив всіх своїх дитячих помилок щоб стати справжнім футболістом . Можливо він колись і буде коштувати ці гроші , а на сьогодні він ще вчиться футболу ...
Показати
lazik, подивись статистику по матчу і не верзи дурниць.
lazik, блятб, скільки вас повилазило. а) скаути ведуть гравців роками, єврофорум хібашо збільшить/зменшить трансферну ціну, при хорошій грі, напр, за Миколенко Суркіс проситиме значно більше грошей; звідси б) — по одному матчу думка в скаутів не зміниться кардинально; в) в матчі з голландцями лажало багато з наших, а щодо нашого лівого флангу, (звичайно, з помилками Миколенко, ніхто їх не заперечує) чомусь забувають передавати привіт пасажиру Марлосу, який позволяв ґвалтувати Віталія. Да чорт, навіть той тошний Столярчук з кротофутболів казав що марлос тупо не встигає повертатись, ало.
Пороблено пацану , спочатку фінал Ліги Чемпіонів , сьогодні знову його помилка виявилась вирішальною ...
Показати
lazik, а чего его? Как по мне Жорин гол как и первый!
lazik, финал лч тут причем? Он допустил последнюю ошибку, которую не должен был допускать, потому что ошибки допустили уокер и стоунз. Но с них никто не спрашивает, кроме Гвардиолы, ага.
No results found.