Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 114
8-12 це за який рахунок ? Бо якось звучить неоднозначно , враховуючи історію :)))
Показати
lazik, :-)
Чому не визвали Маліновського ? :))))))))))))))))))
Показати
lazik, чому Шева не викликав Буяльського
lazik, судячи з тексту, Малиновський сьогодні грав )))
Просто в збірній або він або Ярмола . Я би на місці Пєтракова вибрав би Малину ...
Показати
lazik,
Конфликт лидеров? Откуда информация?
Як сьогодні того Циганика не називали і експертом і журналістом і навіть джерелом :))))
Показати
lazik, і навіть провокатором.
:) Прочитав і почав сумніватись чи ми дивились одну і ту саму гру . Не потягни за футболку Рибалка і матч завершився би логічно 0-0 . Так тричі команда виводила Вітю сам на сам , так Вітя чомусь вирішив пробити в ближній кут коли воротар повертався з кута штрафного , замість того щоб пробити в дальню дев'ятку без шансів для бородатого . Так Вітіньйо пробив ребром голови з убойної позиції по порожнім воротам . Проте ІМХО нічия була логічнішою ніж цей пенальті на 95 хвилині від Рибалки.
Показати
lazik, то есть перечислив кучу убойных моментов, причём долеко не всех, у Динамо и ни одного у Александрии, Вы утверждаете, что ничья логична?
lazik, советую проверится на биполярное расстройство. Вы перечислили уйму моментов и ни одного у Александрии, сверху вам это на цифрах показали, но "логична была ничья". Срочно к врачу!
Буяльський і Циганков на фоні Бенфіки виявились не такими вже й класними гравцями . Де Пена чудовий гравець тільки для Колоса . Кенджора, я тепер розумію коуча кадри ...
Показати
lazik, якщо Циганкову доводиться в захисті грати , що він атаці покаже? Коли нас пресингують, наші гравці пуляють по горобцях.
У Шуріка на сайті взагалі 2-0 , нормально хлопці на футбол сходили :)
Показати
ахахахах
З дрібних кусочків починається складуватись пазл , Шева такі дуже хотів новий контракт , багато футболістів збірної так само хотіли щоб він його підписав . У Пєтракова єдиний вихід лишити команду керованою , перенести це все в публічну сферу ...
З таким розбратом в команді ми мабуть друге місце в групі не займемо :(
Показати
lazik, може я і помиляюсь, але здається, що винісши все на публіку, Петраков остаточно втратив команду. Як можна вірити тренеру, який взавтра в ЗМІ видасть будь яку вашу розмову.

Динамо
Київ
Стартовий склад
71
Бойко Денис
5
Сидорчук Сергій
14
Де Пена
15
Циганков Віктор
16
Миколенко Віталій
17
Лєднєв Богдан
18
Андрієвський Олександр
25
Забарний Ілля
34
Сирота Олександр
73
Шкурин Ілля

Показати
94 Кендзьора
Без опорного півзахисника неможливо грати навіть з казахами під кайфом , не те щоб проти Чехії . Макаренко сильно здав , Зінадін Седан- отстой , Ярмола абсолютно втратив швидкість , проте на жаль не амбіції форварда , проте в пас грає дуже класно . Сподіваюсь Пєтраков отримав ту інформацію що хотів , для вболівальників вона коштувала надто дорого . Давно не бачив такої валідольної гри збірної , з Австрією та Англією було без шансів , а сьогодні вся гра на нервах і в кінцівці закономірна розв'язка ....
Показати
lazik, Зінадін Седан )))))))
No results found.