Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 91
карузо312, А що заважає Гармашу/Сидорчуку/Буяльському грати в один дотик, і обігруватися в стіночку? А те, що мало руху, так це не питання "тіки-таки" чи якоїсь іншої тактики. Це питання безпосередньо готовності та розуміння гравцями суті гри, незалежно від тактичної побудови.
Показати
Smelly, якраз ні... Прийшов Рауль і говорить:"Хлопці, з сьогоднішнього дня ми контролюємо мяч, це робиться через тримання м"яча. М"яч повинен бути у вас...тоді ви будете мало пропускати" Але забув пояснити, що м"яч не в захисників повинен триматись, а в півзахисників...триматись не просто завдяки 4-5 дотиків кожним гравцем та повздовжніми передачами один одному. Ось я про це. На мою думку Гармашу, Буяльському, Сидорчуку так пояснюють, що вони не можуть зрозуміти, хоча можливе і інше, вони розуміють, але не можуть обрати пріоритети... і переходять на гру в боягузів (умовно говорячи)
карузо312, В тому то і справа, що грати в 1 чи 2 дотики - це техніка, це можливість оброблювати мяч, не опускаючи голову. А такому, якщо не навчили в ДЮСШ - то вже пізно. А Беланда він може, але не хоче... В Дитнамо((((
Показати
Smelly, грав колись в квадрат в один дотик?
Це важко?
Що вчити треба? Правильно, швидше думати! Ці гравці можуть це робити, але їх потрібно заставити бігати в центрі поля, інтенсивно бігати, щоб отримати пас, не стояти і чекати на пас, а тим більше, коли їх накривають, а відкриватись, звільняти зони, перестроюватись тощо
У нас стоячий півзахист, приблизно тиждень-півтора назад(після матчу з Ворсклою) були фото, де розбирались паси між захистом... там видно як стоять Сидорчук, Гармаш, Буяльський і видно кому може дати пас захисник (Морозюк, Віда) лише захисникам, тому що в центрі півзахисники закриті...
Ferad, Скажу так, є по грі з Шахтою, є два ключових висновки:
1) Ребров як тренер зумів зробити висновки з минулорічних 0:6 і не став грати в атакуючий (відкритий) футбол, і це до певної пори працювало.
2) недостатня кількість кваліфікованих гравців - фактично на заміну і випускати було нікого саме у такому матчі (Гладкий і ті хто вийшли не варіант). І тут питання, і питання все ж таки до Реброва. Реально в центрі поля у нас немає альтернативи, і альтернативи перш за все у побудові гри. Всі гравці, які діють в центрі заточені під одну тактику, і у них (чи в силу таких тактичних схем, чи від природи) виявляється дуже обмежений діапазон дії. І тому, коли потрібно було вибігать у контратаку - окрім Ярмоли та десь трошки Мораеса, це робить ніхто не зміг.
проблема підбору гравців була очевидна і у попередніх матчах, адже щоб вигравати без проблем у Волині, нинішнього Дніпра -все потрібно робити швидше.
Тому можливо Реброву і доцільно було б знайти спільну мову з Беланда...
Показати
Smelly, не зовсім згоден по Бельянда))
============
Гадаю правильніше буде навчити грати Сидорчука, Гармаша, Рибалку і насамперед Буяльського в більш насичений футбол, де відкриваються, оброблюють мяч в один дотик а другим віддають пас і не на захисників, а в півзахисті чи то в центрі чи на бровку)) чому насамперед Буяльського? Тому що він повинен "розганяти" атаку, а не відбирати мяч біля умовних Хачеріді і Віди)) Бо якщо він там, то пас іде на Ярмолу який його тягне по фланзі, потім повертається, крім випадків коли вдається обіграти 3-4 гравців і вдарити по воротах)) Я вважаю, що два центральних захисники, плюс два опорних півзахисники для Динамо - це занадто, особливо в матчах в чемпіонаті України. В Лізі Чемпіонів і в матчах з Шахтарем так, вони там потрібні, але що два опорника роблять в матчі з Волиню, Дніпром, Ворсклою, Карпатами? Коли треба більше атакувати, забивати, розбивати автобуси тощо))
Якщо чесно, не зовсім зрозумів його коментар. Вибачте, але півроку у Динамо було 2 нападники Тео і Мораес. І їм давали майже порівну шансів і можливостей грати. Ні, Тео норм нападник, але казати, що типу його дискримінували, ну це занадто.
Показати
Smelly, шось я не пам'ятаю,щоб Мораєсу и Тео давали однаково часу на полі,Мораєсу грає завжди,а Тео грав інколи и це правда.
Коментарі по темі:
нормальний варіант, як для Кравця, так і для Динамо. для Артема чемпіонат Іспанії підходить краще ніж Німеччини. Все-таки тут більше вільних зон, і не такий щільний пресинг. Крім того, у Динамо він лише третій форвард (не моя точка зору, а лише констатація факту).
Для Динамо - це теж непогано, можна буде у кубкових матчах Бєсєдіна пробувати, на зборах він виглядав досить непогано.
Ну і є зовсім космічний варіант, що Ребров таки знайшов спільну мову з Мбо))))
Показати
Smelly, полагаю, для Реброва Кравец, что Гладкий - (однотипные) игроки под совершенно определенные функции. Предпочтение было отдано Гладкому, значит Артему места в составе не осталось. Думаю, дело только в этом и с Мбокани оно никак не связано.
TOR, Ви максималіст)))) Ну який виграш ЛЧ? для нас у наших обставинах вихід у 1/8 - це нормальний результат, більш того, це нормальна ціль, реальна, досяжна. І досягнення чи не досягнення такої цілі і може бути індикатором розвитку команди.
Скажіть, а які є підстави для того, щоб ми вимагали від команди виграшу ЛЧ? От реально! Ми вкладаємо у команду сотні млн USD, у нас найсильніший чемпіонат???
Показати
А ваши обставини это что?? Я что-то не понимаю. Какие обстоятельства? Нет, вы денег вообще в команду не вкладываете, а надобно!
Для меня Динамо, это гранд мирового футбола, а то, что сделали вы с суркисом с клуба... на это без слез не глянешь!
Smelly, А давай посмотрим на Динамо конца 90х. В команде 3 легионера Хацкевич,Белькевич и Каладзе. Пацанам по 21-22 года. Напомнить счёт с Реалом.Барселоной,Арсеналом? И тогда из группы вход был только с 1го места. И если бы не бульки Шовковского с Баварией то спокойно выиграли бы Лигу чемпионов. И без многомиллионных вложений. И чемпионат в котором доминировало одно Динамо. и так далее и далее...... Не кажется вам что дело в тренере, а не в чемпионате.
Я б сказав так, що травма дещо завадила йому у повній мірі розкритися. Однак можливості були, і відхід в оренду Кравця у цьому теж сприяв. Однак чомусь підписали Гладкого, і я не думаю, що лише через те, що він вільний агент
Показати
Smelly, Пока Гладкий ничем себя не показал, и неизвестно закрепится ли он в команде. А Тео всего лишь отдали в аренду и всегда могут вернуть.
не правда, те, що зіграли не так ефективно як могли б, це так. Але не треба скидувати і про..б тренрського штабу, який не розказав (або гравці його не зрозуміли), що коли за Ярмолою чи Коно йдуть 2 гравці, то треба підключатися. Тільки в 2 половині 2 тайма щось подібне побачили. Але навіси що Федецького, що Шевчука дуже далекі від результативних
Показати
Smelly, вы статистику почитайте. У Ярмоленко, Конплянки и Федецкого по 4 фланговых передачи и лишь по одной точной. У Шевчука семь передач и три точные. Поэтому, как бы Шевчук не был деревянен, а в матче с Ирландией он был и поактивней остальных фланговых атакуюих, и КПД его был повыше.
ozzstr1ker, Ну про опорну зону не скажіть. Все-таки мінус один - тобто можливість заявити/використати когось нового (можливо молодого) того ж Корзуна, або когось з молоді. А це однозначно плюм - адже можливості Петровича ми вже якби зрозуміли, а от потенційні його змінщики можуть виступити і краще)))
Показати
Я говорю про основу, а не про то, что теперь вместо Петровича свои пару минут в кубковом матче будет получать Корзун. Это ничего не изменит, абсолютно. Как играл Рыбалка, так и будет.
А про роботу с молодежью я уже даже слушать не хочу.
Abandoned, Питання навіть не в Людогорці, а питання в тому - де Карпати?
Показати
Smelly, А хто сильніший - може вирішити лиш очна гра. А команди грають в різних чемпах і мають різних суперників.
No results found.