Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 91
На мій погляд, будь-який розклад буде норм. Без матчів проти умовних Баварії, Манчестера і т. д. неможливий прогрес команди. Ми ж всі бачили наскільки впали можливості нашої команди по веденню гри у матчі з Інтером у порівнянні з тим же Минаєм. А у чемпіонаті нас крім Шахти, ніхто по справжньому протестувати то і не може. Т
Показати
Smelly, а некоторые дебилы еще кричат чтобы Шахтер убрать с ЧУ, и тогда в чемпионате будем вечными чемпионами а в Европе нас будут ставить раком всякие янгбойзы
Дід Панас, Якісь у Вас однобокі висновки по людям, і явно відчувається закладена наперед симпатія/антипатія.
Сидорчук у цьому матчі був корявим? Ви справді так вважаєте? А ми точно один і той же матч дивились, чи це просто стереотип такий?
Те саме по Караваєву - чому Ви не кажете, що він захисник і грав не на дуже властивій позиції? Звичайно в атаці він не феєрив, і на фоні Вербіча виглядав менш ефектно. Але, свій об'єм він виконав, і передивіться уважно хоча б хайлайти матчу, і побачите там його корисні дії. Я його не захищаю, в цілому для мене він опція номер три на позицію, на якій грав, але конкретно в даному матчі він не був аж таким поганим.
З іншої сторони Кадірі Ви відмічаєте лише в контексті неправомірно отриманої картки, а його "присутність" на полі ніяк не відмічаєте.
Показати
Smelly, по Сидорчуку как примеры из матча - 2 раза находил хорошие позиции для удара, а бил по второму ярусу, нашел отличный разрезной пас на Караваева, а отдал с такой силой что мяч улетел за поле, ну и венец на последних минутах прочитал вынос Александрии, выбрал позицию и...не смог обработать мяч и тот улетел в аут. Поэтому и говорю что мозги есть, но деревянный до невозможности. Но тем не менее я его похвалил в этом посте. По Караваеву антипатия очевидно, как минимум потому что он крот и я его в Динамо видеть не хочу, но он своей игрой подтверждает что он и не нужен. Я лично не видел никакой пользы от него, когда он играет на оборону, то вечно или пеналь привозит, или позицию теряет, когда на атаку, то ни одного момента не создает, ни разу даже по воротам не пробил. 90 минут бесполезно отбегал, Цыганков вышел на пару десяток и с 1 момента гол. О чем вообще разговоры про антипатию? Антипатия из-за его бездарности, забил бы Караваев, то его бы все хвалили и никто б не вспоминал откуда он пришел, но он вообще ни одного гола не забил за клуб. А по Кадири особо нечего говорить, как опорник справлялся, не проваливался, у Александрии моментов не было до его удаления, критиковать только за удаление, по игре вопросов нет, задачу выполнял. Поэтому конечно есть симпатия-антипатия, потому что некоторые люди не соответствуют уровню клуба и им место максимум в Ворскле. И они его только подтверждают в каждом матче.
Зіграли дійсно кльово!!! І хоча Юве на зараз і не найсильніша команда у цій віковій групі у своїй країні - це ніяк не применшує ваги нашої перемоги.Все-таки Ювентус є Ювентус. Ну і Костюк дуже гарно підготував команду. Чисто суб'єктивно - ми і фізично краще виглядали, так і тактично (переміщення гравців, відкривання у вільні зони)!!!! Браво.
П.С. ніхто не підкаже скільки було людей на стадіо? Я не про візуальні прикидки, можлив було повідомлення, а я пропустив.
Показати
Smelly, Пишуть про 11 000.
Taras, Че-Че не зможе робити в захисній роботі того, що можуть Шепелєв та Буяльський. Для Че-Че потрібні ті, хто буде відбирати, адже навіть проти Чорноморця він у єдиноборствах був дуже слабким. А проти Аякса нашою першочерговою задачею буде знизити навантаження на наші ворота (за рахунок високого пресингу: Шепелєв-Бєсєдін), але у той же час, позаду має залишитись той (Сидорчук-Буяльський), хто зможе відбирати м'яч нижче.
Я розумію, що для руху м'яча вперед Че-Че більш приваблива кандидатура, але Аякс дуже сильний в атаці, і "шашки на голо" - це не той варіант, який може принести нам успіх. На хвилинку - вони у 8 офіційних матчах забили 20 голів. Тому їм не можна давати атакувати. Звідси і зв'язка Шепелєв-Буяльський.
Показати
Smelly, Че Че надо работать над этим своим минусом. Данные у него для этого, не хуже чем у Шепелева и Буяльского.
Умник, Ви не перший, хто відмічає, що відносно слабкою ланкою у грі Аякса є саме лінія оборони (але в даному конкретному випадку це не просто гра 4 захисників, а саме гра команди у захисті). Великою мірою ці проблеми пов'язані з тим, що у більшій кількості матчів володіння м'ячем у Аякса близько 60 і вище відсотків. А це значить, що і центральні і крайні захисники дуже активно залучаються до атакувальних дій. І тут, на мій погляд, і є шанс Динамо.
Важливо, яку трійку центральних півзахисників обере Хацкевич. Варіант з Гармашем та Сидорчуком, який малюють у анонсі, не дуже мобільний. Мені здається, буде щось подібне до варіанту як у грі з Шахтою.
Показати
Smelly, и что же делать ? У них слабая защита , у нас -атака ...))))
Дивний коментар, якщо чесно. Ні, я звичайно не очікував від Сабо мега аналізу стану справ у нашій команді, але казати, що Ребров розвалив команду – це вже перебір. Як на мене, то Ребров намагався хоч якийсь системний підхід налагодити в управлінні командою, хай і з різною долею успіху у цій справі.
Показати
Smelly, по мнению/словам Ежефа Ежифовича, после такого развала у Динамо не должно было быть никакого тренера)) какой дурак пойдет в ДК?? Если перефразировать)))
Bezbash, Ще пару днів назад, не Ви особисто, але багато коментарів писали про те, як Хацкевич надихнув хлопців, розкрив їх і т. д. А тепер виявляється "шлак".
Я думаю, що правда десь посередині - не всі гравці вписуються в дану модель. Адже віддати точну передачу на 35-45 м під пресингом у нас як виявилось ніхто не може. А тренер наполягає, що треба "удліннять" гру. От і результат.
Та й будьмо чесними, Хацкевич ніяк не відреагував на перебіг матчу.
Показати
Smelly, а ну линк ссылку где я писал что Хатцкевич бог тренеров где раскрыл ну всё что ты тут описал,хоть одну тему где я такое писал
Коментарі по темі:
Ну будьмо чесними - у першому матчі найкращий шанс віддати пас мав Гонсалес, коли вони на пару з Мбо вивалювалися на 1 захисника, але не зміг.
У звітному матчі, на Ярмоленку було стабільно 2 гравці, вони йому не давали голову підняти, і проблема головна не в ньому. Я вже писав, на іншій гілці - це тренерська поразка. Швейцарці просто розібрали матч у Києві: витіснили Мбо зі штрафної, закрили Андрія, і взагалі високо атакували наших, тим самим змушючи робити неточні передачі. А у нашого тренерського штабу не знайшлося плану "Б".
Показати
Smelly, Так Гонсалес хоть пытался отдать пас. Другое дело, что пас не получился. А Ярмола пасовать даже не пытался.
Як на мене це дуже різнопланові гравці. Все-таки, Коваленко починав (і досить вдало) на позицій атакуючого. Позиція "умовно" опорного для нього не зовсім зручна - він більше і краще рухається вперед.
Шепелєв же - більш універсальний. Він дуже швидко переміщується, тому часто вступає у боротьбу. Плюс, у нього непогане бачення поля, але функції на полі не дають у повій мірі розкрити цей потенціал.
При нинішніх можливостях гравців у клубах, то я б віддав перевагу Шепелєву, все-таки практика велика штука.
Показати
Smelly, ко всему прочему Коваленко пока не зарекомендовал себя в сборной, хотя шансов было достаточно.
Що цікаво, Суркіс сказав - що рішення піти - це рішення Реброва, а виявляється так та не так(((((
Показати
Smelly, Коли останній раз Суркіс казав те, що відповідає дійсності?
No results found.