Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 44
Абсолютно ігнорую цей турнір. Навіть не знаю, хто гол Спартаку забив...
Показати
Ігноруєш улюблену команду? Яка різниця в якому турнірі вони грають, чи з ким...?
Від славнозвісних динамівських ветеранів вже воротить. Так накерували Михайличенко,Дем"яненко,Сабо,Лужний,Буряк. Вже і Блохін нам довгоочікувану бронзу приніс... Хто ще з колишніх динамівців не тренував Динамо? І вихваляють, звісно, одне одного навперебій. Гірко...
Показати
Шевченко, Максимов, Калитвинцев, Бессонов
И отдельной строкой ЛЕОНЕНКО
І це буде говорити Бєланов -- людина, яка є членом УКРАЇНОФОБСЬКОЇ політичної партії... Бридко.
Показати
Ця людына больше пользы принесла и Динамо,и стране больше чем все партии-дармоеды
Молоодці армійці! А Суркісу на замітку:похерив "навколофутбольний" бізнес, можна було б почати працювати в ТАКОМУ, безперечно перспективному для клубного бренду напрямі.
Показати
да у ЦСКА вообще менеджмент отменный разве что Хонду может передержали, но посмотрим, продадут ли они его этим летом и за сколько
Звичайно, пора. При Блохіні ми побили купу антирекордів. При ньому до речі граєм практично так же паскудно, як і при Сьоміні.
Показати
и что из этого? в каком состоянии команду он принял? а? правильно в разрушеном! есть туева хуча игроков, которые не нужны никому, но они сидят в ДК и получают бабло, рассказывая сказки, что им не дают шанса, а они приехали играть в таком супер-пупер клубе как Динамо Киев, и их надо выпускать по любому, потому что они пару лет назад играли там во что то... Этот шлак годами копили, а теперь когда Блохин их разгоняет, ему же и тычут мол "ай ай ай это ж старожил" "это хороший игрок, надо дать ему очередной 100500й шанс" оставить еще на сезон, потом еще... Блохин делает чистку и не нужно переживать, что некому будет играть. Будет! Купят и вырастят, того кто нужен гл. тренеру. Дай бог Блохину здоровья работать как можно дольше и он опять заткнет пасти "Болельщикам"(раньше сборной) а вскоре и Динамо. з.ы. кто не видит позитивных сдвигов в игре и остальном в сравнении с ЮПСом, тот законченный баран, поддавшийся стадному чувству.
Артем Вадимович! Не соромно? Знов нагородили купу звинувальних фраз. Хай навіть і по ділу. А чому не обклали недолуге ПРОДОНЕЦЬКЕ(розрядка моя і Ви знаєте, що вона не тільки вірна, але й джерело усіх бід) управляння нашим футболом. А чому промовчали про інтервью Мілетія Бальчоса, який на питання про порушення регламенту тупо відповідав УВЕСЬ ЧАС -- "це питаня не до мене". А це , як мінімум невідповідність посаді. А чому не написали, що Металург просто завіз бабло і в обхід регламенту грає він, а не Буковина. Пишите, пишите, поміняйте ручку, Артем Вадимович,Вам давно вже ніхто не вірить, Ваш, колись дуже високий рейтинг, впав нижче плінтуса. Ваше "заискивание" перд Ігорем Сркісом, Блохіним,а уже й перед деякими чиновниками Федерації стає поведінкою "приспособленца". Так думає багато людей.
Показати
Прав Артем! И все правильно и в правильном тоне написал! Не должен он никого обвинять.Дал он нам "информацию к размышлению".И все футбольное начальство может убедиться,что все все видят и понимают.Но они клали на всех и все!И не в их силах действовать по другому.Как татарин скажет,так и будет. А ты,умник,открой свою газетку и напиши все как считаешь нужным.
Порівняно з Мбокані плюсів більше.До того ж за нього просять на 3 ляма менше.
Показати
Они разноплановые игроки!Какое может быть сравнение?!? Давайте Коваля и Хачериди сравним!
Як на мене -- чистої води екзотика!
Показати
Экзотика будет когда он поймет куда попал, и с кем связался. Хотя, может у них наконец-то получится отделить Крымский бандитизм от влияния на судьбу команды и ее игру.
Хорошу гру показували, але хто згадає, КОЛИ ВОСТАННЄ Грозний давав результат(після Болгарії, звісно).Я не пригадую...
Показати
А какой именно результат нужен "Говерле"? Чемпионами они не станут. Любой другой результат ты сочтешь неудачным?
Блохін щось не наводить приклад Металіста, якому багаторічний виступ в Лізі Європи не завадив підписувати високоякісних легіонерів. І взагалі,Олег Володимирович, запитайте свого президента де ваші 6 новачків до 16-го числа. Я поки, що ні одного не помітив. Чи їх відсутність слугуватиме потім грандіозною відмазкою на випадок невдач?
Показати
Видишь суслика? — Нет. — И я не вижу. А он есть! Так і з нашими трансферами))
No results found.