Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 44
Ігоре Михайловиче! Що у Росії чистіше??? Там один Рамзан Кадиров витворяє таке, що на голову не налізе. Йде протекція кавказьким клубам.Про Газпром я вже промовчу.Договорняки і суддівький "беспредел" процвітають. Йде війна між керівництвом федерації і прем"єр лігою, я вже не кажу про втручання в ці розборки газового Зеніту. Це тільки кілька моментів я перерахував.Їх БОЛОТО набагато брудніше ніж наше. Який об"єбол з ними може бути? Російська футбольна багнюка затягне наші клуби моментально. Ігоре Михайловиче, коли ви врешті-решт почнете ДУМАТИ,ЩО ГОВОРИТИ, а не ляпати якусь нісенітницю.
Показати
Всё по делу! Не обращай внимание на других писак))!
Вы совершенно не правы. Видимо о чемпионате России знаете исключительно по слухам и рассказам. Особенно порадовала "протекция кавказским клубам" и это после вылета осетинской команды из РПЛ, после Кубани. "Газовый Зенит" тоже порадовал. Не позорьтесь, пожалуйста.
Чому харків"яни пасивно ведуть себе на трансферному ринку? Тому, що Курченко п.....бол.
Показати
=) Просто иностранцы не знают что это за команда, они знают Динамо и шахтер... Металл воспринимают как выскочку
Гінер -- ти скотина! Я український націоналіст. Я вважаю що в мене є мізки. Я батько трьох синів.Я люблю свою сім"ю. Я люблю свою державу. Я люблю збірну України. Я люблю Динамо Київ. Цього вистачить , щоб назвати Гінера скотиною? Вистачить...
Показати
Не хватит - национализм плох априори... )))
Розсмішив, друже! "Потенціал" рівня Евіану?
Показати
Да нам за счастье что туда его отдали)) Как будет дальше - посмотрим
Його особиста справа. Навіть, якщо він законченний підкаблучник.
Показати
Статью прочитай.
Я, взагалі, відповідав Саші, на рахунок клоунів...
Показати
Сори!
Називати людей, які витрачають НАЙБІЛЬШЕ своїх коштів, на улюблений клуб -- огидно.
Показати
а ты думаешь, что ОЧ компенсирует затраты Суркиса?
Сумно? Боровся(і ментовськими кийками отримував) за незалежну країну ще з 1990 року.Це коли у Києві студентське голодування було і відповідні акції.Я спитав"у якому сенсі" він там націоналізм побачив. Я, наприклад, націоналіст.А акція ультрас спрямована на захист українського футболу, бо об"єднаний чемпіонат його моментально УБ"Є. Ви, шановний, вибачте, второпали, що саме я мав на увазі?
Показати
Шановний, я відповідав користувачу ШАМ, а не вам. Що таке націоналізм мені розповідати не потрібно, краще спробуйте донести тим, кому совок промив мізки
Походу маємо динамівський рекорд. А взагалі його купили задешево. Повірте, його вартість більша. І, якщо прихід вередливого Мбокані мене не здивував, то підписка Ленса і Бельханди... Це неймовірно. Що їм такого ІМС пообіцяв? Якщо підпушить ще лівого і центрального захисників нормального рівня і Блохін не дасть результат, то подібних закупок, мені здається, нам не бачити ще довго.
Показати
Якщо підпушить ще лівого і центрального захисників нормального рівня і Блохін не дасть результат, то... ...то будет у нас новый тренер. Будет дивно, если Блохину простят отсутствие результата после такого трансферного лета.
Націоналізм в якому сенсі?
Показати
в сенси .....что первую игру ЛИГИ ЕВРОПЫ---ИГРАЕМ БЕЗ ЗРИТЕЛЕЙ....из-за таких как вы идиотов....обратное доказывайте не нам а УЕФА....
No results found.