Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1843
Зараз мені гра Буї не дуже подобажця. Переграє, недограє, понтується.
Але людина яка вміє грати в швидкий футбол непотрібна тренерам... З лавки кого выпускать Коваленка? Адже Шапи нажаль не буде.
Треба думати не тільки про основу, але і про підсилення.
Показати
Ватель, Ви Буяльського критикуєте, а за системою "гол + асист" він в Динамо в цьому сезоні найкращий - 3 + 3. У Віті лише другий результат - 2 + 2.
Тепер розумію, чому Луческу випускав с перших хвилин Вівчаренко. Дуба в обороні дно
Показати
Ватель, по Дубінчаку повністю згоден
Де там фани Мудрика?)
Показати
Ватель, а я думаю что ето ответ на вопрос хотел ли он перейти в европейский клуб!
Після першого гола за Брюгге: у Бенфіці не цінили мене, не давали шансів показати себе)
Показати
Ватель, после 21 гола за Брюгге в етом сезоне он может так сказать!
Тарас, мабудь брали під еврокубки, не пройшли, грошей нема
Показати
Ватель, та щось так брали, що за два матчі не зіграв одного повного тайму. А взагалі, так, цирк якійсь - то внесли до заявки. Один матч зіграв і все - не було повної суми і віддали на решту.
MarcoV, якщо б Шепелєв був найгіршим, то він би не грав в Динамо.
А він грає при кожному тренері.
Мабуть в ньому щось таки бачать, і тільки вболівальники помічають одні помилки.
І чомусь не помічають, коли він відбирає, починає гольові атаки.
Да і в цьому Динамо не відвертається, від м'яча під час удару лише Забарний, та воротарі, можливо, ще Попов, все. Але помічають це лише у Шепелєва.
Я за критику, якщо винен, але не так, що один робить одні і ті самі помилки - то буває (бо його більше люблять), а інший зробив помилку - не футболіст.
Показати
Ватель, тобто по вашому, Шепелев - наше все? Та й грав при всіх - це таке. Коли не було ким закрити вже, тоді його. Як зараз. Сподіваюсь, що молодь скоріше заграє, а за Шепелевим буде черга покупців. Останне припущення з полки фантастики.
Ватель, Шепелев в ДК во многом благодаря тому,что является один из любимчиков ИМСа(еще года 4 назад об этом писали).А сейчас ему не дают пинка под зад потому что вообще нет никого в запасе.У парня нет ни одного выраженного футбольного скила,в отборе 0,паса нет,удара нет,дриблинга нет.В среднем за матч 50-60 ТТД.И при Хацкевича он играл только из за того ,что у него агент Шаблий.
pashik, ну якщо така річ, то передевіться матчі зі Штурмом і ви помітите, що Вітя такі самі передачі віддавав і там. Але пощастило, що рівень австрійських гравців був нижчий за португальских.
Тоді виходить, що якщо Циганков майже кожну гру так обрізає команду, то нащо він грає в цю гру?)
Показати
Ватель, повторююсь, але хто не робить нічого, той не помиляється. Мабуть). Але ж якщо Циганкову не грати в цю гру, то Шепелеву взагалі туди зась. І помилку можна і треба виправляти, працювати над цим. А як виправити страх перед м'ячем? До психолога?
Ватель, Циганков , при всіх його помилках, заслуговує на критику , але він не самий гірший футболіст в Україні і явно не заслуговує на те щоб бути обвинуваченим в профнепридатності )))
Якісь двойні стандарти.
Один не може так робити, а у іншого буває...
Показати
Ватель, чому двійні? Помилитися можна, а ось від м'яча відвертатися ні. І це за ним не вперше. А якщо він боїться м'яча, то нащо він грає в цю гру? Та й якщо розписувати усі помилки Шепелева, то не вистачить часу)
MarcoV, ну в тому ж тексті відповідь. "правило не працює для гравців до 21 року та вихованців"
Показати
Ватель, Чому тоді всі писали, що умовний Маріуполь, згідно нових правил, тепер не зможе орендувати у Шахтаря 15 футболістів ? Адже кроти все одно теоретично можуть здавати в оренду все тих же 15-20 своїх вихованців і гравців до 21 року
Ватель, Вантух, Алібеков, Булеца - старше 21; Михайленко - уже виповнилося повних 21 рік. Виходить ніби 4
Міша, не тупи, для того вони і грають в тові через не можу, щоб в офіційних матчах виглядати вже краще.
Показати
Ватель, вони мучаються,а не грають.Саме страшне,що футбол для них робота і видовищність на останньому місті.Виникає питання,а що робити болільнику,коли їм на нас нас..ати?При Луческу команда нічим не відрізняється від папередніков,він не приніс нічого нового,потрібна свіжа кров.
No results found.