Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 68
Попов нехай їде назад у Болгарію. Захисник абиякий з великою кількістю браку, нестабільний.
Показати
А що йому робити в Болгарії? :))))))))))) Сам македонець, грав у Македонії, Греції, Голландії:(
Коментарі по темі:
Маркевич під великим впливом Ярославського, це зрозуміло. Людина потрапила в дуже скрутну, конфлікту ситуацію між Суркісом і Ярославським. Подивився би я, як ви у цій ситуації поводилися, розумники.
Показати
Яка б ситуація не була, а гідність втрачати не варто! Маркевич міг просто тихенько піти зі збірної, а повів себе як брудна ганчірка.
Дебільна ідея об'єднати кубки двох різних країн. Здебільшого вона подобається старим пердунам, які ще живуть часами СРСР, ностальгією.
Показати
А не нравиться она школьникам, которым через неделю ити за родные парты ;)
"Старым пердунам"? Недоросль, научись проявлять хоть каплю уважения к старшему поколению, не ровен час сам будешь старым ... жалко что Тебя не воспитывали родители и не привили уважением старикам!
У Шахтаря і Рубіна бюджети більші. Важко це зрозуміти?
Показати
За сколько там Эдика брали? А Дугласа Косту?
Та нехай забиває в російському чемпіонаті і в товариських зустрічах. В офіційних іграх за збірну і в Лізі чемпіонів він не забивав - це і є показник.
Показати
Yak nezabuvaye? A xto Porto goal zabuv?
Що ти розумієш взагалі у цій справі? Сьогодні замовляють дизайн у будь-якій країні. А компанія Warner Brothers відома тим, що створила багато персонажів. Ти постійно дивишся американські фільми, знаєш, що вони найкращі і тут не можеш зрозуміти, що це через те, що американці роблять якісний продукт. До речі, останній дизайн для донецького ТРК Україна робили в Автралії ;)
Показати
От і дивись своє ТРК Україна і не роби з себе знавця. Американський продукт - це не показник. Їхні мульти з космічними війнами, бетменами і т.д. ніколи не стануть в один ряд з нашими. Попроси ще їх хай тобі Гімн напишуть і Герб намалюють.
Що Єгипет на 9 місці робить?
Показати
це було перше питання, яке в мене виникло, коли глянула на рейтинг))))
Коментарі по темі:
Ти занадто драматизуєш щодо тиши ;)
Показати
после бельгийцев другого не скажешь)
No results found.