Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 68
А я бачу, тобі подобається, як наша збірна грає під керівництвом Калітвінцева. Ну слава Богу, що Суркісу не подобається.
Показати
А ты думаешь придет Липпи и мы с ходу начнем обыгрывать бразильцев и англичан? Сколько Калитвинцев работает с командой?
Франков та Колесніков дійсно мають більше права бути зірками на алеї, ніж скажімо Бєланов...........
Показати
а ще Поплавський та особливо Могілевська,цікаво,люди хоча б розуміли про що їх питали?-))
а що таке группа Зєбра? це про шо? )
Статті Франкова завжди важко читати, бо він використовує забагато хитромудрих (снобських) слівців і таким чином конструює речення, що неможливо їх читати на одному диханні. Артем, пиши простими словами і будуй прості речення без зайвих снобських зворотів.
Показати
Да нормально он пишет. Позвелю себе заметить что он один из лутших футбольных писак. Другое дело что иногда он начинает одну мысль потом вторую, потов возращаеться к первой. В таком случаи тем кто не помнит о чом читал двумя абзацами выше и в правду тяжело)) Вообще-то я вам парни так отвечу - эт вы ещо Закона Украины "Об акционерных обществах не читали" ))) ну или на худой конец просто ЦПК )))
Може в автора якісь комплекси на рахунок Коваля. Може йому дуже не подобалось, що Макс рятував команду на протязі десятків матчів і чекав на першу помилку. І зараз дуже швидесенько з радістю виклав цей ролик.
Показати
У тебя головой все в порядке?
А ти сліпий чи що? Я ніколи його з лайном не мішав і в даному випадку підколюю тільки тих, хто кричав, щоб його залишили. Як кажуть: курчат восени рахують.
Показати
да я не о тебе конкретно. а о том, что сейчас пишут другие. вопрос где все эти критики были, когда динамо делало АЗ и Ильичей?!!
Ні, ну просто хотілося почути ще раз ці крики, бо тут у два м'ячі програємо вторинній команді. Бо кожного разу коли команда виграє, стадо кричить "тренер - цар", коли програємо "тренер - лох". Суркіс вірно сказав, що треба зачекати до зими і побачити, що досягнуто, що не досягнуто.
Показати
вот! кричать лужный - наш кумир рано, но и мешать его сейчас с дерьмом тоже неправильно. хотя, я прекрасно понимаю, что сейчас у некоторых неуравновешенных начнется истерика
Ну що. Ті, хто кричав, що треба залишити Лужного, залишаємо чи ні?
Показати
я что-то пропустил и мы уже управляем "динамо"???
Коментарі по темі:
Які ще 8 команд? У перших трьох чемпіонатів - 7. У четвертого - вже 6, як у нас.
Показати
Ну это образно, главное донести мысль, у нас даже 2 команды для ЛЧ сейчас нету, не то что три, ми наверное, как это не печально, нужно радоваться тому что мы можем видеть победы ДК в Лиге Европы, а не поражения в ЛЧ!!!
Наш уровень это максимум 4 команды, и лучше 1 в ЛЧ (Динамо:) и 3 ЛЕ, но конечно же надеемся на лучшее
А очі на тренуваннях горять? Бо якщо не горять, тоді це не школа вихованців Лобановського. Коли вже у Динамо буде справжній міжнародний фахівець, який чудово розуміється на сучасному футболі, а не фізрук, який розуміється на емоційних тренуваннях, після яких маємо прохідний двір у захисті в єврокубкових матчах.
Показати
Ти останні матчі дивишся, чи з звільненням Газаева перестав футболом цікавитись?? ЛОР - дєрзай!!
Другий гол Індзагі забив з півтораметрового офсайду. Він багато голів з офсайдів забив. http://www.youtube.com/watch?v=FQzt3Uu4XEo
Показати
Офсайд то был, но зачем Касильяс подпрыгнул...?)) А Инзаги на опыте прямо под ним пробил..) Красавчик!)
No results found.