Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 68
Коментарі по темі:
Моуріньо в своєму репертуарі - замість того, щоби або проігнорувати, або ввічливо сказати, щоби Венгер не ліз не у свої справи, Моуріньо на хвилинку перетворився в базарну бабу і підлотно, в деталях почав перераховувати невдачі Венгера. А Венгер правильно зауважив. Навмисне випрошування червоних карток повинно каратися не одним пропущеним матчем, а двома-трьома. Принцип fair-play ніхто не відміняв. Наколювання системи накопичення жовтих карток навмисними діями не припустимо.
Показати
А мне очень даже понравилось. Все команда зарабатывают "нужные" карточки. Реал просто не лицемерил и никого не травмировал при достижении своих целей. А Венгеру и в самом деле пора бы помолчать. Основной критик АПЛ и мирового футбола, блин.
Йому вже 25 років. Давно вже треба було навчитися бачити гру і давати гольові паси.
Показати
Нормально він паси роздає, я регулярно дивлюсь матчі Локо.
Якби ти казав таке про легіонера, то можна було в це повірити, але йдеться про гравця, якого виховав клуб Динамо Київ, тобто про вихованця клубу. Одна справа, коли гравіеь на полі поводиться зухвало, інша справа, коли гравцю байдуже становище його рідного клубу, коли той залишає його. Не треба плутати ці дві ситуації.
Показати
а ти не плутай наш чи не наш з тим, що може чи ні. Наш Тьома може вести себе зневажливо до клубу, як й якесь Радріго. Чи поведетеся він так чи ні - час та росклад покажуть.
Я помилився на рахунок сезону - у минулому 19. А в цьому вже 14!, і це тільки половина сезону. А ти читай уважно, бо я про сезон казав, а не про Прем'єр-лігу.
Показати
угу, из них 4 мертвим ильичам, 2 стали
какие 14? 7!!!
Для ДК це буде втрата. Для збірної тільки плюс, якщо з ним не станеться те, що сталося там з Ребровим. 19 голів за Динамо в цьому сезоні він забив.
Показати
19 голів за Динамо в цьому сезоні він забив === Сколько???? http://www.fpl.ua/ukr/fans/liga/ тут почитай :-)
"ему-то какая разница, на каком месте Динамо оставить" Ти з ним з дитинства товаришуєш, що так добре його знаєш, щоб таке стверджувати? Навіщо взагалі казати такі речі...
Показати
а просто был прецедентик..
Ні, не товаришую, але мені було регулярно соромно за його поведінку як на полі, так і поза ним. А це достатній привід для того щоб вважати, що Тьома - хлопець настрою і якщо в нього буде настрій на Англію, є достатньо великий шанс, що в тутошньому клубі він буде меньше викладатися, особливо. коли в колективі атмосфера не дуже
"Он уже успел немного стабилизировать игру обороны" Чудова стабілізація оборони!!! 6 пропущених м'ячів в останніх 4 матчах! Половину м'ячів пропущено на своєму полі!
Показати
Дубина, защита практически перестала ошибаться, в то время, как при усатом козле на ее игру просто страшно было смотреть, а что вратарь - пацан неопытный и ловит бабочек - так что снего взять.
Так само Гіддінк до нутра кісток нідерландець, якому менталітет російських футболістів до одного місця. Але він цих дерев'яних змусив грати на серйозному рівні.
Показати
да уж да уж, валидольные матчи с Казахстаном и ужас Марибора Россия помнит до сих пор... да кстати а что ты ответишь мне сейчас после того как Россия проиграла дома Бельгии?
Буряк - відпрацьований матеріал. Блохін - під питанням.
Показати
материал? .... эх жаль Динамо, ведь такие вон болеют за него!!!
Дійсно, як взагалі можна ставити під питання кваліфікацію цього спеціаліста. Його розуміння сьогоднішнього футболу на порядок вище, ніж розуміння того ж Лужного. Інша справа, що Ліппі не тренував за межами Італії, але якщо у нього з першого разу за кордоном не вийде, тоді це буде форс-мажором, а не кваліфікацією.
Показати
И испытательным полигоном, конечно же, должна стать наша сборная ))) Зато будет утешение: просрали ЧЕ под руководством великого Липпи )) Он даже со своей сборной, с игроками, которых отлично понимает и знает как свои пять пальцев, по праву занял последнее место в не самой сильной группе
No results found.