Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 68
Без істерики давай. У Ахметова і Ярославського яке минуле? Вони квіти вирощували?
Показати
Не стоит отвечать удаленным пользователям :)
+100 Єременко значно кращий плеймейкер і роздає більше гольових передач (у цьому сезоні вже 8: 5 у Лізі Європи, де він лідирує за цим показником, і 3 в чемпіонаті України). І багато його передач є філігранними. Плюс: Єременко - хороша людина з нормальним характером на відміну від "гадьониша", який час від часу псував мікроклімат в команді.
Показати
Алиев лучший игрок росийской пл по системе гол+пас.
І у список 33 кращих гравців російсього чемпіонату не потрапив :)
Показати
..хм странно .. а ведь регулярно был одним из лучших после каждого тура..?
Зато стал лучшим в зачете гол+пас.
Ну і логіка. Якщо тебе послухати, то тренер із світовим ім'ям бруднитиме свою репутацію тільки зароблянням грошей в Україні. У всіх відомих людей є репутація, і в переважній більшості випадків репутація коштує дорожче грошей. Репутацію легко споганити і дуже важко виправити. Додай сюди той факт, що остання роботи Ліппі закінчилася для нього провалом і він сказав, що втомився від футболу. Але це далеко не найкращий варіант ось таким чином закінчувати свою кар'єру у футболі. Тому, не дивно, що він хоче реабілітуватися. Тобто у нього буде достатньо мотивів, щоб не просто заробляти гроші в Україні.
Показати
ліппі, ліппі, а що він досяг? В 1996 виграв кубок, це 14 років назад було, зараз кожні 3-4 роки змінюються усі тактики! як на мене КАЛІТВІНЦЕВА ТРЕБА ЗАЛИШИТИ! і без шеви у збірній, це буде мікросфера, куди краща, бо шева молодь елементарно знищує (можливо і не бажаючи цього) Ліппі це відмивання грошей чи ми намагались зробити усе, але... ІМХО. З.і. Ліппі- це не та людина для СБУ. Блохіна б...
Не казав би, що це "палево". La Gazzetta dello Sport - не жовта преса. Якщо вони про це пишуть, значить якщо не факт трансферу, то факт перемовин має місце.
Показати
Палево в смысле, говорит о возвращении Семина. А с учетом слов ИМС о том, что раньше 25 ни-ни - это палево)))
Одним мікрокліматом до півфіналу єврокубку не дійдеш. Треба ще, щоб тренер чудово розумівся на сучасних тенденціях тактики та стратегії гри, щоб мав серйозний досвід перемог на міжнродній арені.
Показати
На игре от обороны.... тоже.
La Gazzetta dello Sport: Пінколіні повертається в Динамо http://football.ua/ukraine/news/115207.html
Показати
К чему это???? Ну он ушел за Семиным это понятно... но не означает ли это, что Семин комбэк? Хотя это палево чистой воды!
La Gazzetta dello Sport: Пінколіні повертається в Динамо http://football.ua/ukraine/news/115207.html
Показати
Я такой новости на сайте La Gazzetta dello Sport не нашел. Хотя, возможно, это у меня не получилось :)
Дурной какой-то день. Сегодня точно не 1-е апреля?
Там написано Pts 344. Pts - це points (очки).
Показати
да, ты прав - о вреде комментов утром... даже свои таблицы не могу правильно понять... но у барсы все равно больше 300 голов - 321 гол... они играли пару раз в отборе, даже с нами (3-1, 1-4), но в целом там вряд ли там в сумме набереться 21 гол... прийду домой надо будет пересчитать. а также откуда у реала 8 голов в отборах
Воробей: "Металлист" - словно младший брат "Шахтера" Іншими словами: маталобрухт - дзявкаюча шавка кротів.
Показати
Ротик прикрой!
No results found.