Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 68
За зміну аватара +1 :)
Показати
я его менять не хотел бо все темовые уже заняты по сто раз
Ніхто йому не гарантує там місце. Він потрапить у збірну тільки тоді, коли гратиме стабільно і краще за інших претендентів.
Показати
Сомневаюсь что он попадет в сборную играя ниже уровня динамо(с)
1. Емоції, а не здоровий глузд ти написав про 30 років. Для захисника немолодий вік починається десь з 24-25 років. Можна зачекати ще 1 рік, а не скиглити. 2. Так, високий - це плюс. І ти про це знаєш. Тому не треба навіть цей мінус занижати. Треба хоч інколи бути об'єктивним. 3. А ти провидиця якась, що все вже знаєш наперед? 4. Значить у тебе на нього щось особисте, тому не бачу сенсу далі з тобою дискутувати на цю тему. Не думай, що на цьому сайті дуже важлива точка зору користувача з емблемою фіалок на аватарці. Бажаю тобі гарного настрою.
Показати
все с тобой понятно))))
По-перше, для захисника 23 - це молодий вік. По-друге, він дуже високий на зріст, а це для нашого клубу і збірної великий плюс. Якщо він вийде на високий рівень гри, то виграватиме майже всі верхові м'ячі у штрафній площі. А для того, щоб вийти на високий рівень, потрібен час і також підтримка, довіра як тренера, так і вболівальників. Пам'ятаю, як у минулому сезоні майже всі співали йому деферамби. До того ж, це низько поливати брудом гравця за один-два невдалих матчі. Адекватні вболівальники роблять це після серії невдалих матчів чи навіть сезону.
Показати
1. если 23 молодой то пусть играет где то за Волынь до 30, а потом мы его заберем 2. высокий это плюс? плюс ради которого такое дерево держат в команде? тогда можно штангу вкопать на месте цз, она тоже высокая и играть руками не будет 3. "Якщо він вийде..." если бы да кабы... 4. На счет других не знаю, мне он не понравился еще по самому первому матчу с Ворсклой за Суперкубок
Вот только не надо это молодое дарование в сборную сватать
Переляканий він був увесь матч. Але я проти відсилання його куди подалі від клубу через один цей матч. Так з молодих гравців наврячи виростуть серйозні гравці. У минулому сезоні він видав чудову серію матчів. Він ще молодий гравець.
Показати
ему 23 с половиной года! какой он к чертовой бабушке молодой!
Дивно. Куди зникли захисники Лужного, які тут співали на початку мачта?
Показати
Они отойдут немножко и вернутся. Снова заговорят о "Динамовском сердце"... Хотя такая игра у меня уже в печёнках! Тоже весьма динамовских между прочим.
Він думає, що якщо твоя команда вже 75 хвилин грає 0-0 вдома з аутсайдером і тобі це не подобається, то ти провокатор.
Показати
если человек чего-то не понимает это не смертельно, а когда не понимает и поэтому считает что все вокруг провокаторы, а он Ален Делон, то это просто глупость))))
Я теж не розумію. Але тут деякі кажуть, що ми граємо в "атакуючий футбол".
Показати
порахуй гольові моменти в нас за матч і тоді дещо зрозумієш...а може і ні...скоріше за все ні...на жаль,думаю точно ні:)))
Ти насолоджуйся, насолоджуйся "атакуючим" футболом.
Показати
покращення життя вже сьогодні
Про наших динамівських тренерів уже набридло слухати. Ми вже з нашими динамівськими тренерами 10 років не прогресуємо. Єдиний прогрес був з ненашим тренером - Сьоміним. Прогрес - це результат, а не гра з палаючими очами, але при цьому програш чи нічия з аутсайдерами групи.
Показати
отягощенный паранойей
Причем полный
No results found.