Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 200
По ходу Русін тепер постійно буде носити піцу для Хацкевича!!!!)))))))))
Показати
Sheriff, та сгноит его ХАН на лавке после такого, если останется ещё на сезон тренировать. Но там же не один Русин не забивал. У Вити два момента было, а он два раза вообще в руки вратарю катнул в уголок, даже не пробив на силу.
dj-liam, не факт ..Просто замінили бо хлопці - це не готові грати всі 90 хв.
Показати
Sheriff, можливо
В нашого прип...ного тренера з єхидною посмішкою садомазохіста і Грізман з Салахом( так на вскидку ) не заграли б ......
Показати
Sheriff, !00%!
Ну дайте мені відповідь: як вам гра Шапаренко? На мою думку дужжжжже парніша здав в своїй грі.....як по фізиці так і по техніці.....
Показати
Sheriff, а кто при этом тренера прибавил?посмотрите на Цыганкова...Циташвили..Русина...и.т.д...
Мені пох. ваші "мінуси" , але прошу аргументувати!!!!
Показати
Sheriff, я мав честь вболівати за Динамо з 1970 року,я тобі не мінусував,а що дасть вболівання за Александрію?Написав що мав честь,бо за оце збочення,що створив суркіс я вболівати не хочу,так подивитись інколи...
Цікаво, а якщо виясниться, що Мораєс незаконно став громадянином України у мене три питання( я не юрист):
1.Чи понесуть покарання адміністративну або крімінальну сам Мораєс і ті люди ,які його "натуралізовали"?
2.Якщо виявиться, що Морає не законно став українцем , чи не потрібно переглянути леміт на легіонерів в тих матчах де Мораєс грав вже як "українець"????
3.Якщо виявиться , що Мораєс не мав права виступати за Шахтар , в якості не легіонера і таким чином був порушений регламент на квоту виступів легіонерів в одному матчі на полі, чи не позбавить КДК Шахтар тих очків,яких вони заробили в цих матчах???
Дайте хто -небудь роз"яснення!
Показати
Sheriff, да у них там щас достаточно наших бегает, даже без шмораэса + марлос
Sheriff, почати слід, очевидно, з відповідальності того, хто підписував указ про надання цьому чудесному хлопцю українського громадянства?
Sheriff, сомневаюсь что были такие матчи...у них более чем достаточно украинцев - стабильно играют степка, марлос, пятов и кривцов как минимум, плюс куча разных гольденбоев на подхвате.
Ні ,,ну якщо "гонялись" МЮ і Аякс , то да)))) ( із-за цього і Суркісу впарили цю "зірку" за 6 лямів)...Але , щось за "молодіжку" Динамо цей пацик так досих пір нічого і не показав...Нехай повчиться в Ісаєнка,як голи клепати, потім можна і думати про свій шанс в головній команді!!
Показати
Sheriff, да что-то мне кажется , что это была просто схема для отмывания бабла, он и пол ляма не стоит..
Думаю ,як би Вам довелося переїхати в ту ж саму Німеччину чи Францію ви ж першим ділом почали б вивчати місцеву мову , так чи ні???? Чому ж Вам і Франкову не вивчити УКРАЇНСЬКУ!!!!
Показати
Sheriff, тому що натура в обох гнила і привикли зад росії лизати.
fedor, спецом поставив тобі всі "мінуси", бо ти хе...ю написав ,як і той Франков...То які тобі ще за це аргументи потрібні??????
Показати
Sheriff, а в чем заключается х..ня ? В том, что я написал правду ? Ни Франков, ни журналист, ни один из дописувачей не читал закона, а обсуждают только то, что обсуждалось в кулуарах...
Я, хоть и русскоязычный, считаю, что государственный язык должен быть один - Украинский ! И все чиновники должны говорить на государственном языке ! Что касается простого народа, то каждый волен выбирать тот язык, который ему по нраву и читать то, что ему нравится.
Я спокойно читаю комментарии на украинском языке, но отвечаю на русском, мне так удобнее. Не хочу писать с кучей грамматических ошибок.
Что же касается украиномовного издания, то кто мешает создать свой вариант на украинском языке ? СпЮ и вижу, как все эти минусанты побегут подписываться на это издание ! В чем я не прав ?!
На Ваши минусы не обижаюсь, спасибо за отклик !
Дуелунд,Бесєдін-вже майже в обоймі.Чекаємо на Соля і Піварича...Хоча вже пізно за щось боротися в цьому сезоні і допомога цих футболістів для Динамо знадобиться вже в наступному (надіємось , що вже під керівництвом нового головного тренера) "золотому" !!!
Показати
Sheriff, а
Пиваричь зачем
?
Автор: Sheriff
7 лютого 2013 12:05
Дуду возвращается в Бразилию
 Дуду: «Благодарен президенту «Динамо» за поддержку» В среду бразильский нападающий Дуду прибыл в Киев из Бразилии для встречи с президентом «Динамо». Посл...