Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 64
Коментарі по темі:
Блохіна я б порівняв із...Слюсарчуком("професор медицини",який закатував невинних хворих людей).Так само по відношенню до Блохіна:береться робити операції(тренувати клуб),не вміючи тримати в руках скальпель(не маючи належного інтелекту і знань).
Показати
О Слюсарчуке - в точку тезка.
Якби в нас тренер був,то з цього цирку можна було б посміятися,а так не до сміху...
Показати
У нас есть тренер. Ты не в курсе?
І як клуб збирається нормальну селекцію провести фактично за два з половиною тижні? Вимога Блохіна зрозуміла,але, в певному сенсі, нереальна.
Показати
а перед цим вони, що в сплячкі були?(див. комент вище)
Это уже проблемы Суркиса.
Де можна буде в повному обсязі подивитися матч? На 2+2 перекличка начебто буде...
Показати
А к чему та перекличка, интрига убита.
В клубі спершу повинні визначитися з стратегією,навести порядок в клубній структурі...В нинішній ситуації потрібен антикризовий менеджер,а в ідеалі-на довгу перспективу.Петреску,Гончаренко,Фавр-досить перспективні тренери,харизматичні...Хто що думає про Шаафа? Збитий льотчик?
Показати
Шааф в отличии от других кандидатов работал только в одном клубе.
Чому Босянок не коментує матчі ДК на 2+2 замість тих двох мутантів?
Показати
Потому, что те "мутанты", возглавляемые Цыгаником, возомнили себя "королями" футбольного эфира, а людей, которые лучше них разбираются в футболе, они и на пушечный выстрел не подпустят к эфиру! Ну и финансирование футбольных проектов на 2+2 падает, так что не известно еще на долго-ли эта "оппозиция" по футбольному пулу...:(
Плюс.Посил блогу і напрям думки правильний і справедливий.Зауважу,що ЮПС ні разу на моїй пам"яті не говорив про час на створення команди,а створив її в умовах мінімальних фінансових витрат.Блохін повинен залишити команду зараз,а не по ходу наступного сезону,що видається дуже ймовірним.
Показати
Какие минимальные финансовые вложения???? Семину дали 40 лямов этой осенью и что из этого вышло. Как же вы все быстро забываете и отрекаетесь от своей тогдашней мысли, мол купили нормальных игроков, какая может быть адаптация, как Семин готовил команду летом, если он знал, что украинские игроки будут играть на евро????? и т д...... СЛОВА СЕМИНА БЫЛИ ТАКИМИ: " МАЛО ВРЕМЕНИ НА СЫГРАННОСТЬ НОВЫХ ИГРОКОВ, ПОСЛЕ ЕВРО ИГРОКИ УСТАЛИ, Я ВЫВЕЛ КОМАНДУ В ЛЧ И ВЫПОЛНИЛ ЗАДАЧУ" Я устал обсуждать тему трененров, Семина, Суркиса, НАШ КЛУБ ПРОГНИЛ и мы не всилах что-то поменять, был бы я олигархом выкупил бы ДК, а так протсто слова......
це все соплі...ЮПС прийшов і зразу почав перемагати без зайвих розмов.
Показати
Не всегда так получается. Я не говорю,что ДК обязательно заиграет при Блохине,но я верю. Я о том,что рано ещё гнать на него.
Ну объективности ради стоит признать, что не все тренеры дают результат сразу, в течение пары месяцев.
Ну так якраз під тактику Блохіна: бігучий звір,лось з "горящими глазами")
Показати
Представил себе лося бегущего с горящими глазами по полю, посмеялся вволю :) И самое обидное, что вы правы.
За рахунок генія тренерського штабу,напевне...
Показати
Ви, напевне, вважаєте свій геній, як потенційного тренера, кращим? У нас в країні всі розбираються на футболі, у сільському господарстві і державному будівництві. Тільки ми чомусь за 20 років завоювали лише 1 раз євротрофей, їмо китайський часник з польським м"ясом і знаходимося у 15 десятку з 18 серед країн світу за соціально-економічним розвитком. КОЖЕН МАЄ ЗАЙМАТИСЯ ТИМ, ЧИМ УМІЄ. А критиканствувати - не мішки тягати...
No results found.