Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 14
для особо тупых и убогих объясняю: если болеют за команду, по поддерживают ее на стадионе. Даже на говностадионе динамо. И еще вопрос: что ты постоянно в конце своих высеров так безграмотно пишешь? Не могу разобрать
Показати
Ну ти,крот і тупий.Вам там на даунбасі геть мізки поотшибало.Ви там всі зомбовані татарином і доктором геббельсом-пенісовим.Вставай і співай:всрався радной сахтьор.Кроти в нори,йди гуляй на терикон,грамотний.
а что же вы свой говностадион динамо не заполняли и на половину, когда на нем ваша команда играла? Бо за квитки там плити треба було? А за деньги на той помойке сидеть не очень хотелось? Где же была ваша гарантована підтримка улюбленної команди? динамо динамоооооо - отсосет!
Показати
Для особливо даунецьких повторюю:в Києві вболівають по справжньому і не важливо скільки прийде народу чи то 9000 тис.чи 16000.Нас не заганяють кийками на стадіон,це метод вашого татарина.Ну і всі разом:ВСРАВСЯ РАДНОЙ САХТЬОР!!!!!!
ты бы время не тратил, просиживая в инете, а пошел бы помогать ремонтировать ваше олимпийское корыто, а то там уже что то отвалилось. До Евро он хоть дотянет?
Показати
Це,як ти назвав "олімпійське корито" збудоване на наші з тобою гроші,так що і ремонтувати будуть також за наші ж гроші,тож не хвилюйся.А на рахунок Євро,то НСК Олімпійський буде приймати фінал і цим все сказано і підтримка збірній у грі з Швецією гарантована.А,що ж буде на даунбас арені?Те ж саме,що і в матчі з Грецією-напівпорожні трибуни.Бо за квитки потрібно платити,а не так як на матчах шлюхтьора,де татарин примусово звозить людей з всіх заводів.Всрався радной сахтьор,шлюхтьор,шлактьор.
ну че, киев готов к попуску?
Показати
Ні,крот,це ви готуйтеся до виносу тіла прямо на даунбас арені.Всрався радной сахтьор.
No results found.