Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1134
Ivan Zaitsev, ви мабуть хотіли сказати "в лету"? Бо лепта - це зовсім інше, дрібна монета.
Показати
Africanda-S, и то и другое имеет смысл:)
Ось вже скільки бразильців грало в Україні, можливо під сотню їх набереться, але ні один не залишився жити у нас (тільки по Едмару неясно, точно жонатий на українці, але зараз, здається, він у США?). Тому надання їм громадства України, зарази збірної, все одно виявляється фікцією, Бразилія для них медом мазана.
Показати
Africanda-S, бо там Батьківщина.
Мені чомусь здається, що в Київ повернулися не всі. Де Пена, Вітінью і Рамірес з Лісабону полетіли додому в Латинську Америку, їм так набагато ближче добиратися, а з Зорею зіграють і без них. Подивимося, вгадав я, чи ні.
Показати
Africanda-S, Дед стар, но пока ещё не в маразме! Я на 100% уверен, что не угадал.
Випали Вівчаренко, Попов, Шулянський, Хамліші та ін. Якийсь ослаблений склад чомусь. Добре, що хоч Царенко є в запасі.
Показати
Africanda-S, Шуля не випав, він не має права грати за віком.
Чит може хтось пояснити мені, чому, з якої причини з Дніпра в Одесу потрібно летіти через Київ? Це ж скільки втрачається часу, палива, грошей.
Показати
Africanda-S, бо Земля пласка, і це найкоротший маршрут))
Розумію, що питання риторичне: а Шахтар погодився б грати на такому полі, у такій ситуації? Чи без проблем заробив 3 очки на халяву?
Показати
Це вже було. Так що так і є, риторичне.
Дякую, пане Євгене, за цікаві замальовки з БіГ. Дізнався з них багато нового для себе. Але, чесно кажучи, хотілося б ще більше ))).
Показати
Africanda-S, дякую, матеріалу було багато, а от час, на жаль, обмежений.
Можливо це і правильне рішення. Не так і багато у нас володарів "Золотого м'яча", лише троє і четвертий невідомо коли з'явиться. Набагато молодший А. Шевченко вже давно є Героєм України. У цьому відношенні Блохін і Бєланов мають всі підстави ображатися. Коли вже пішов передостаннвій рік існуванню СРСР, то Л. Яшину присвоїли звання Героя Соціалістичної Праці, нагороду вручили йому вдома (В. Примаков, В. Перетурін і ще мара осіб) за дві доби до смерті Яшина. Тому я за "за" те, щоб Блохін і Бєланов стали Героями України, заслужили!
Показати
Africanda-S, а может быть не стоит? Может быть не стоит равнять людей, которые рискуя собстенной жизнью идут в бой за свою Родину, спасают людей из пожара или заслоняют от пуль преступников с людьми безусловно уважаемыми, но которые практически ничем не рискуют добиваясь своих, пусть и феноменальных, результатов. Вы привели правильный пример - присвоение Героя ТРУДА Льву Яшину. Ещё более правильным решением будет введение звания Герой Спорта. Вот тут я двумя руками за.
Якщо характеризувати гру нашої збірної одним словом, то це буде "відскочили". Вкотре переконуюсь, що Ротань не тренер. Знову млява, повільна гра без якогось стрижня, з претензією на академізм. Знову, насилу забивши один гол, дуже легко пропускаємо у другому таймі "дитячий" гол. Просто сьогодні вдалося встигнути забити ще один гол, бо серби грали ще гірше. У нас виділялились лише Мудрик у тандемі з Вівчаренком і в обороні Сирота. Ротань знову зробив ставку на гравців Шахтаря і знову прогадав. І заміни потрібно було робити раніше.
Показати
Не згоден. Відскочили то в першій грі з Сербами.
Сьогодні моментів було вдосталь + пенальті.
А ось реалізація ціх піжонів та рівень тренера, тут біда.
За результати перегляду матчів вчора і сьогодні: виявляється, можна бити гравців Динамо по голові і гравцям Шахтаря по голові і максимум за такий фол - жовта картка (моменти з фолами Тамма і Фернандо).
Показати
Africanda-S, а якщоб хтось із гравців ДК так зіграв, отримав моментально червону картку
No results found.