Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1137
Тепер стало ясно, чому в Україні вимикають світло, бо в горах його навіть серед білого дня не економлять )).
Показати
Africanda-S, так тож Биковель. Держава в державі.
За епізоди з Циганковим і Ванатом суддя має бути покараний відлученням від суддівства на N матчів у прем'єр-лізі. А жовта картка Циганкову має бути анульована. Але побачимо, як буде насправді.
Показати
Плюсонув. Бо якісь дятли мінусів наліпили.
ukrvodas, підтримую. Можна припускатись помилок у якихось складних випадках правопису, але коли йдеться про відсутність елементарної вичитки тексту перед розміщенням на сайті, то таке вибачити важко. Редактору потрібно лише 2-5 хвилин, щоб усунути ляпи, які подекуди виглядають дуже смішно, у тексті, автоматично (і механічно!) перекладеному програмою з російської мови, але цього чомусь не робиться. Тому і виникають казуси, на зразок шлюб захисників (брак) та ін.
Показати
Давно вже про це пишу! При чому, навіть не треба наймати нову людину, достатньо просто уважно перечитати новину перед публікацією! тут же беззупинний потік новин - часу дофіга!

Боля немає в запасі. Невже травма. Є й інші цікаві прізвища: Стрілець, Суслов, Суля, Бакаля, Німчик та ін.

Показати
Africanda-S, цікаво, що Матей забив 6 мячів за збірну(хоч 3 з них Мальті), в трьох іграх кваліфікації ЛЧ виходив і при цьому не основний нападник. Поспостерігаем за ним, якщо вийде.
PS. Яким чином Ви відредагували написане, якщо ви не адмін?
;-)
Ось так: чемпіонат України розпочинали з одним легіонером (Кендзьора), а тепер їх чотири (+ Беніто, Перріс, Лонгвейк). А також Кабаєв. Все ж таки селекція працює, а Динамо вливає свіжу кров...
Показати
Africanda-S, 5 + Диалло ;)
Забарного навіть у запасі немає. Травма?
Показати
Africanda-S, в діда,голови.
Кулача у заявці немає. Видно справи у нього невтішні. Бо Супряга, якому ще кілька місяців лікуватися, у списку є, а Кулач відсутній.
Показати
Africanda-S, а какие проблемы? Или Кулач с Супрягой - это наше фсьо?)))
Ну, нет кого-то из них в заявке, и что? Ну, нет и нет, и Бог с ними
Artem, "тотальний совок, починаючи з академії....". А який клуб має краще представництво у збірних всіх рівнів? Чому ж інші, "прогресивні" клуби в цьому так сильно поступаються Динамо?
Показати
Africanda-S, ну і як допомогає велика кількість збірників Динамо? Як вам гра нашіх збірників проти супротиву в ЛЧ норм? Якщо академія працювала так само як при Реброві(хоча б), ми могли мати одну з найкращих академії в Європі і нам не потрібно було в останні години тв шукати гравців
VoValdo, те, що Волкова і Вовк - різні люди, - не бачите?
Показати
Africanda-S, Новость до конца читай
DVA, Був в історії Динамо подібний старт: 04.04.1972 р., Зоря Луганськ - Динамо - 3:0. Зоря в тому році стала чемпіоном, Динамо - срібним призером.
Показати
был в пионер лагере (наверное пропустил )...
No results found.