Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1135
Але все висіло на волосинці. За 8 хв. до кінця матчів Сербія - Болгарія і Угорщина - Чорногорія рахінки були для нас катастрофічними. І тільки завдяки тому, що серби зрівняли рахунок, у нас тепер ще є шанс.
Показати
Africanda-S, ну ще при рахунку 1:1 в Угорщині було все нормально ..
Хоч би повідомили, де він раніше грав.
Показати
Africanda-S, в заголовку написано: Спортінг Лісабон, Ювентус :) Правда там він не грав, а на лавці сидів в юнацьких командах.
Africanda-S, аутсайдер другого португальського дивiзiону.
У першому таймі гра Динамо була хорошою з 8 хв. (контратака і гол Ваната) до голу Караваєва, а далі Кривбас, граючи у меншості, володів ініціативою. Знову у Динамо передчасна розслабленість?
Показати
Africanda-S, Взагалі, це має назву "гра за рахунком". Але...За рахунку 2-0 на свою користь, в більшості та граючі другий тайм по вітру тактично грамотно навчєна команда мала розривати на німецький хрест захіст "квартального лідора". Але... Нажаль, то не про Динамо в його сьогоденні.
Шапаренка навіть у запасі немає.
Показати
Africanda-S, травма(
Так візьміть у Польшу 30-35 гравців, того ж Безкоровайного, Гуменюка та ін. і зіграйте найближчим резервом з "Лехією". Невже і тут УЄФА буде влазити та диктувати, кому грати, а кому ні?
Показати
Гуменюк = Гуцуляк.
VoValdo, через єврокубковий матч Шахтаря, в цьому причина.
Показати
Africanda-S, Можна було спокійно на 19:00 чи 20:00 зробити. Більшість людей в 17:00 ще на роботі.
Можливо Ємець і зачепив Ваната. Але Ванат падав дуже ненатурально. За це і поплатився. Навіть я, жодною мірою не футбольний суддя, одразу зрозумів, що Ванат "малює" фол. Ось хто умів дуже натурально падати від найменшого контакту - це Мілевський. Просто валився, як підкошений, не задираючи ноги. І судді штрафні призначали справно. Ось зараз Артем без роботи, то нехай візьмуть його в Динамо, щоб навчив гравців, як правильно падати. Я це на повному серйозі пропоную.
Показати
Africanda-S, Мілевський зараз не в тому стані, щоб тренувати. Тільки нещодавно з коми вийшов.
Гей, Чеферін, то може ти вже наперед призерів чемпіонату Європи-2024 директивно ПРИЗНАЧИШ? І оця твоя заява - чи не прямий сигнал суддям майбутнього матчу? І чому отак неприховано саме за Італію переживаєш?
Показати
Africanda-S, після Гей я думаю кома помилково
Як для аматорів норм.
Показати
Це розмальовка по номерам)))), але ж займає багато часу
Неймовірна передача Зінченка - це що, стьоб Судакова? Пас довжиною в 5 см? По суті справи Зінченко лише торкнувся м'яча і вирішив, щоб далі діяв Судаков. Що тут неймовірного?
Показати
Africanda-Плюс неймовірний фарт з рикошетом. Краще б мовчав та на матч з італійцями бутси з правильними шипами підібрав. От Караваю є чім похизуватись! :)
Africanda-S, Звісно, стьоб.
No results found.