Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1137
Пригадався Міля в минулому чемпіонаті в київському матчі. Мав жалюгідний вигляд, замінили десь на 60-й хв., бо користі з нього не було зовсім. Але хоч поводився гідно.
Що сьогодні показав "годувальник"?. Нічого. Запам'ятався лише претензіями до всіх, крім себе.І один раз спробував випросити пенальті. Теж замінили на 60-й хв.
Вася Кобін висновків не робить. Чомусь вважає, що форварди-старигани ще на щось здатні. Як результат - у команди останнє місце, забитих голів - кіт наплакав.
Показати
Africanda-S, просто старый собутыльник еще по Донецку. ))))) Оттого и терпит...
На що звернув увагу:
Витя не віддав капітанську пов'язку Сидорчуку. Раніше віддавав одразу. Це насторожує.
Кращий гравець сьогодні, ІМХО, Буяльський.
Що за гетри у динамівців, з чого їх зроблено, з туалетного паперу? У кожному матчі у 2-3 гравців обов'язково дірки на гетрах.
У кінцівці матчу динамівці збавили обороти. Тут все зрозуміло, сезон тільки почався. Схоже, спробували грати у контратакуючий футбол, але виходило не дуже добре.
Показати
Africanda-S, это игроки специально сами рвут гетры, что бы не пережимало ноги
У заявці на матч може бути 20 гравців, а у команді їх близько 30-ти. Ось і доводиться декому пролітати момо заявки (у т. ч. Шабанову, Кулачу та ін.).
Показати
Africanda-S, лучше бы летел Гармаш, Шкурин в игноре опять. Если что-то пойдет не так усиливать нападение не кем
А обіцяли ж назвати ім'я нового ГТ сьогодні. Вчергове збрехали. В УАФ вже на 100% поставили хрест на ЧС-2022.
Показати
Africanda-S, ты ещё удивляешься ???? Можно было уже привыкнуть, что ни слово у этого презика то брехня.
Дід Панас, доволі технічний, за швидкість і гру головою поки вражень немає, добре відробляв в обороні.
Показати
Всем спасибо за ответы. Ну может и в первой команде увидим)
Africanda-S, в обороні в кінці добре виніс м’яч головою, гадаю так може і в чюжій штрафній бити.
Коли Михайличенко повернувся в Динамо на посаду ГТ, то основним контраргументом був такий: він же стільки років без тренерської практики, втратив кваліфікацію! І життя підтвердило правоту скептиків. А тепер, увага, запитання: скільки років вже без практики Мирон?
Показати
Africanda-S, але ж є приклад Фоменко))
Africanda-S, Лесик играл в финале ЛЕ?)
Раз через тиждень вже мають призначити нового тренера збірної, то це означає, що він вже є, з ним домовились. А так швидко це зробити можна лише з Мироном, або з Ротанем, ще одним кумом. Дай Боже, щоб я помилився у своїх прогнозах.
Показати
Africanda-S, ничего это не значит. То что Шева не продлил контракт знали уже давно, только нм не говорили. Могли уже заранее договориться. Но конечно скорее договорились еще давно с Маркевичем)
Умник, в це я не вірю. У мене тверде переконання, що як тренер Шевченко - нуль. Бо інтелекту в нього дуже мало, тренерський диплом - фактично подарований за колишні заслуги як гравця. Всі успіхи у збірній - це заслуга тренерського штабу - Мальдери, Тассоті та ін. Суркіс вже обпікся з Блохіним. Крім того, в останні роки Шевченко дуже прохолодно ставиться до Динамо, підкреслено дистанцюється від клубу. Видно, є причини.
Показати
Africanda-S, Андрею Николаевичу должно хватить интеллекта, чтобы сохранить в своём штабе Мальдеру, Тассоти, и т. д.
Africanda-S, ага)) Ребров не тренер то все Ріанчо, проходили вже таке))))) І не Шева до Динамо прохолодно ставиться, а шавки Суркіса такі як Несенюк, Франков і Шахов постійно Шеву обгажують.
serg_max, коли це виконком УАФ голосував? Прямо зараз, у неділю? Маркевич не в курсі, Гливинський не в курсі, Франков, як завжди, дурню несе, а все вже проголосовано... Тоді навіщо ця заява Шевченка? Де тут логіка?
Показати
Africanda-S, serg_max перепостил старую новость, которая вышла в июне (или июле) прошлого года.
Africanda-S, Если считать не умеешь и не можешь от конца 2022 года отнять 2,5 года, чтобы понять когда был продлен контракт, то просто в гугле забей "Шевченко продлил контракт" и узнаешь, когда он это сделал.
Оскільки повністю дивився всі матчі всіх трьох тренувальних зборів Динамо, то, на моє переконання, Бойко зараз грає помітно краще, ніж Бущан. Тобто, зараз він виграє конкуренцію. Жора пропускав у всіх матчах на Євро і в кожному матчі (точніше, таймі) на зборах. Але побачимо, кого випустить Луческу.
Показати
Africanda-S, надежного, стабильного голкипера у нас нет. Жорины успехи нужно трезво оценивать, он одним условным выходом может перечеркнуть пять сейвов и усилия всей команды. Ошибаются все голкиперы, но Жора это делает слишком часто. Собственно, в каждой игре
No results found.