Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1135
Коментарі по темі:
tori4, і без Родрігеса. А його де чекають?
Показати
Родришес сегодня загеотегился на базе клуба с мером Киева
До питання про достовірність інформації, пов'язаної з цією ДТП. Писали, що Лу4чі їхав разом з Трухіним, що 6 постраждалих зазнали незначних травм, що Лучі, хоч і в лікарні, але там все гаразд і під контролем ФФУ, а тепер пишуть - що один з водіїв у дуже тяжкому стані, що Лучі зробили операцію. Хтось занадто сильно бреше...
Показати
Africanda-S, фактом наразі є те, що автомобіль Трухіна вдарив автомобіль , де був Лучі... А інше - варіації коментаторів
Отже, Жору розжалували. Я ще по контрольних матчах зробив висновок, що Бойко грає краще, ніж Бущан (за що мене мінусували). Схоже, що нарешті і до тренерів дійшло. Подивимося і на дебют Антюха. Крім Раміреса другий матч поспіль уу заявку не потрапляє Андрієвський. І насторожує відсутність Родрігеса.
Показати
Africanda-S, дали Бойко практику, а Жоре отдых и перезагрузку. Не ищите подводные камни там, где их нет))
Henry, для перебування у тонусі гольф - корисна справа, але й недешева. Але інколи ловлю себе на думці, що в останні роки гольф для Шевченка важливіший за футбол.
Показати
Africanda-S, Завдяки футболу він може дозволити собі грати в футбол)
dmitrydvk, А Матвієнко багато помилявся.
Показати
Africanda-S, для него это стандарт. На Трубина посматриваю, так как в сборной, на мой взгляд, вопрос открыт. Жора переменчив, как весенний ветер
Не бачу тут нічого незвичного. У футбольному світі тисячі переговорів зриваються, припиняються через те, що сторони не можуть дійти згоди. На базарі ви все купуєте одразу, не торгуючись і за будь-якою ціною? Так і тут. Згадайте, скільки разів спроби Динамо когось купити закінчувалися невдачею. То чому і Динамо має продавати гравців фактично за безцінь? Суркіси і так мають величезні збитки, відпускаючи десятки гравців у статусі "вільного агента" (зараз Де Пена на черзі).
Показати
Africanda-S, де Пена принёс больше пользы клубу чем клуб потратился на него . Сожалеть о том что на свободном агенте не удалось заработать не стоит. Бывает так что и Месси уходит без компенсации в другую команду
Альцгеймер таки укоротив життя Герду. Але на другому фото хіба не Беккенбауер? При чому тут Кайзер?
Показати
Africanda-S, Беккенбауер. Понабирають пістонів на олх які не знають як легенди виглядають...
Africanda-S, сравни - https://fcbayern.com/ru/news/2020/11/franz-beckenbauer-gerd-mueller-ist-der-ursprung
З Поповим - зрозуміло. Але ж Шабанов міг би бути на підміні. Увесь сезон парою зовсіх молодих Забарного і Сироти не пройти. Травми, дискваліфікації, втома і т. ін. Бурда? Ще невідомо, коли і наскільки якісно він відновиться. Затичками будуть Миколенко і Кенджора?
Показати
Тільки написав свій коментар, як заголовок відкоригували. Шабанова, виявляється, заявили, а не відзаявили.
Africanda-S, та не такие они уже и молодые(Забарному на днях 19, Сироте 21!). Дело ведь не в возрасте. В большом футболе это уже самый расцвет.
Пригадався Міля в минулому чемпіонаті в київському матчі. Мав жалюгідний вигляд, замінили десь на 60-й хв., бо користі з нього не було зовсім. Але хоч поводився гідно.
Що сьогодні показав "годувальник"?. Нічого. Запам'ятався лише претензіями до всіх, крім себе.І один раз спробував випросити пенальті. Теж замінили на 60-й хв.
Вася Кобін висновків не робить. Чомусь вважає, що форварди-старигани ще на щось здатні. Як результат - у команди останнє місце, забитих голів - кіт наплакав.
Показати
Africanda-S, просто старый собутыльник еще по Донецку. ))))) Оттого и терпит...
На що звернув увагу:
Витя не віддав капітанську пов'язку Сидорчуку. Раніше віддавав одразу. Це насторожує.
Кращий гравець сьогодні, ІМХО, Буяльський.
Що за гетри у динамівців, з чого їх зроблено, з туалетного паперу? У кожному матчі у 2-3 гравців обов'язково дірки на гетрах.
У кінцівці матчу динамівці збавили обороти. Тут все зрозуміло, сезон тільки почався. Схоже, спробували грати у контратакуючий футбол, але виходило не дуже добре.
Показати
Africanda-S, это игроки специально сами рвут гетры, что бы не пережимало ноги
No results found.